3 aylık çocukla marmaris

9 aya kadar olan bebek araba koltukları farklı. Yatay pozisyonda oluyor onlar.9 ay sonrası için dik araba koltukları.
Doğduğundan beri kullanıyoruz biz. 9 aylık olduğunda dik koltuk alacağız.
9 aya kadar bendekide hem oto koltugu hem arabasina takiyorum zaten. 9 aydan sonra dedigin gibi dik olana oturmasi gerekiyor. Gerci cocugu oyle paket gibi koyup almak kolay oluyodu ama agirlasinca buyuyunce baska secenekte kalmiyor.

Buarada evet ya konu sahibi anal manal yalama ne alaka valla merakimi mazur gor:))

Evet cocuklar arabada uyurlar. Kizim ne zaman mizmizlaniosa bi yerden geliosak karni tok alti temizse genelde uyur. Malum anne karnindan bi asinalik var. Tabii bu 45 derece sicakliktali ortamda nasil olur bilemem

klima zaten bebeği kötü etmez mi ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar

3 aylık bebeğe bir şey demeyeyim ama 6 aydan büyük çocuklarla nasıl klima kullanmıyorsunuz, insanın eti pişiyor eti.
Valla ben Antalya'da yaşıyorum bebeğim daha 2 aylık bile değil klimayı açıyoruz. Hatta doktoru bir ay önce klimayı oda sıcaklığını 22 derece yapacak kadar ayarlayın zıbınla yatsın diyordu.

Sicak yerde oturup tatili ayni yerde yapmak baska.. saatlerce bu sicakta yolculuk yapmak baska birsey. Konu sahibi yolu mu dert ediyo ordaki tatili mi? Tam olarak anlamadim ben dogrusu

klima zaten bebeği kötü etmez mi ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar
Ben Antalya'da yaşıyorum gayette açıyoruz zaten tersi mümkün değil. Daha kırkı çıkmadan doktor klimayı 18-19 dereceye getirin yatsın zıbınla diyordu. Tabi o kadarını yapmadık. Bugünler de dayanılmaz sıcak var. Zatrm klimayla ortalama sıcaklığa getirmeye çalışıyoruz odayı

arabanın içinde malum buz kesiyor o sebeple diyorum :)

Siz söylediniz diye birşeyleri araştırmama gerek yok. Mesleğim gereği hem bu işin içinde olduğum hem de sürekli araştırmalar yaptığım için zaten neyin ne olduğunu biliyorum. Çocuk döven anneye de bağlanır ne demek ya :) önemli olan çocuğun bağlanması değil nasıl bağlandığı. 3 yaşında artık sosyal olması gereken bir çocuktan değil, 3 aylık; annenin kokusundan uzaklaşmaması gereken bir bebekten bahaediyoruz.
Çocuğunuz adına bir daha üzüldüm. Yazık yavrunun kendini daha çok düşünen bir annesi var.

Bebeği bırakma diye bir ihtimal yok bence. Anne sütü alan çocuk asla annesiz kalamaz bu bir. Senin göğsün şişer çatlarsın bu iki. Gittiğin tatilden bir gram zevk almazsin bu da üç. Onun dışındaki ihtimalleri dusunun. Mesela bebek ve sen uçakla gidip gelebilirsiniz.

Şaka mısın?

Hastalıkla keyif yapmayı nasıl bir tutuyorsun?

Konu başlığı hastanede 3 gün yatacağım olsa
Herkez sağlık bu tabiki kalacaksın derdi...

3 gün tatil diyor hemde bebeği ayak bağı olarak görüyor...

Bunun neresi normal ya 3 aylık bebek el kadar daha dünyaya adapte olamamış tek güvendiği kendini güvende hissettiği kişi anne iken korkusunu endişesini sadece emerek atlatabildiği bir dönemden bahsediyoruz...
Bebek bu bebek eşya değil!..

Aile kaç kişi ise ona göre ayarlanır tatil..

Tek takılmak isteniyorsa çocuk yapılmayacak o zaman..

1 yaş altı çocuklarda anneden ayrı kalmanın ölüm korkusu ile eş değer olduğunu bilmiyorsunuz sanırım...
3 aylık bebeğin varsa emzirmiyirsan bile yanından ayirmaman lazım...
Çok sorumsuzsunuz, eşiniz sizden daha vicdanlı...

Valla ben Antalya'da yaşıyorum bebeğim daha 2 aylık bile değil klimayı açıyoruz. Hatta doktoru bir ay önce klimayı oda sıcaklığını 22 derece yapacak kadar ayarlayın zıbınla yatsın diyordu.
Ben Bursadayım, bize de 25-26 derece olsun evin içi demişti ilk muayenede.
Evde çalıştırmadık ama araba kliması az da olsa kulandık hep.

3 aylık çocuk bırakılır mı ya,beş yaşındaki kızımın yanına biran önce gitmek için çoğu zaman alacağım şeyleri almadan eve gidiyorum,nasıl annesiniz siz,resmen tatilde rahat etmek için çocugu götürmek istemiyorsunuz,ha bu saatten sonra o çocugu götürseniz nolur tatilde her bunaldıkça çocuga saracakmışsınız gibi geliyor ya da anneliğinizin bi sorgulanması lazım baba çok daha makul size göre

Konu sahibi gel kararini acikla millet birbirini yiycek az kaldi:)

Kim yazdi hatirlamiyorum ama.. 4-5 yasindaki cocugu uyurken disari gitmemek niye olsun ? Cocuklar uyuyo zaten.. babalar gecede disari cikiyo gecede geliyolar.. emmiyosa neden gitmeyelim? Ki cocuk 4-5 yasinda yani. Deliksiz uyumasi lazim gereken bi yas. Ben yapiyorum bu beni kotu anne yapacaksa yapsin. Ha icerde uyumusum ha disari cikmisim degisen bi durum yok onlara gore. Ramazanda bile iftarlara ayri takildik esimle. Cocuklar uyudu ben gittim ayni sekil esimde ole. O yastaki cocuga Anne ya da baba olsun yeterli basinda.

Aynen öyle fikir sahibi olamazlar...
Bir pastayı dışardan görüp beğenmek var birde ona emek harcayıp pişirmek...

3 aylik bebek bırakılıp tatile gidilmez.ya siz de gitmeyeceksiniz ya da onu da gotureceksiniz. Sabah erkenden çıkarsınız hava sıcak olmadan sık sık mola vermeniz gerekiyor zaten. Otele saat 10da bile girseniz sorun etmezler inanın
Hatta boş odaları varsa erken giriş bile yaparsınız.

Bana fikir verme adi altinda analigima laf edenlerin boyu 50cm daha uzamistir
Bence yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Fikir verenlere; 'sallıyorlar'
Eşinize; 'başkalarını yalamayı çok sever'
Bu iki cümle üslubunuz hakkında yeterince fikir verdi bana. Elbette bu şahsi fikrim.
yorumumu okumadan yapilan sallama oluyor.cidden kocamin yaptigi terbiye sınırlarında o kelime uygun.

çatlama konusunda bilgim yok.

ben istemezken kocamidayatması ile sorumluluk abidesi oluyor tabi.

Geçen sene bende oğlumla 3 aylıkken tatile çıkmıştım.Şimdi 15 aylık inan şimdi yürüdüğü için ve yemek yediği için sürekli peşindesin.
3 aylıkken çok rahat etmiştim.Kanguruya da koymuştum sürekli benimleydi.
1 gün dahi aklıma bırakmak gelmedi hala da gelmiyor.Benim keyfimden önce oğlum gelir.

Emmesi nedeniyle birakmayacagim meğer beraber bayilalim sicaktan.kocam zaten rezil daha rezil lsun.doktora gittim kontrole izmir sonrasi molayı arttirin bisey olmaz dedihassas nazik annelere teşekkür ediyorum.fikirleri icin.annecilik taslayanlara zaten yetiştirdikleri cocuk yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…