3 aylık çocukla marmaris

Size katılıyorum, konu sahibinin üslubu, eşiyle ilgili yazdıkları hiç hoş değil.

burdan herkes fevkaladenin fevkinde anne de biz bencil olduk yavrumuz sicaktan bunalmasin diye.düzgün fikrini beyan edenlere lafim yok zaten.ilk defa bu kadar uzaga gidiyoruz.ayrica bem merak etmiyorum marmarisi kocam sorunlu o yüzden böyle bi sorun cikiyor.benim tercihim degil

anneme dedim memeyi reddeder bide uğraş.yorumlarim arada kaynamis gitmis neden bu 3 aylik bebekle tatil ısrarı kimin ısrarı yazmistim

bizde butik otele gidiyoruz.sonucta ben tek cocukla bunalmicam yanimdakiler de bunalacak illa mola verilir diyorum.

Erkek anlamıyor ... erkeklere anlatılmıyor!!!
benim kocam sorunlu bide sanki ben sorun çıkarıyormuşum gibi davranıyor bana

Eski konularına baktım, annen sezeryanlıyken hastanede yanında kalıp sana bakmamış bu anneye mi emanet edeceksin çocuğunu, benim eşim olsa anneni eve almazdı istemezdi zor günde yanında değildi diye
annem bi alem kocam bi alem kardesim düşman gibi resmen arada kizla bana olan oluyor genel olarak kiz büyüse kaçıp gidesim var.hepsinden tiksindim.anneme de mecburum.kocamin ailesinde laf bol cahilller onlara göre mecburen kendi anneme yöneldim.

3 aylık bebeği tatil için bırakmak mı Benim oğlum 3 aylıkken apandisit ameliyatı olmak zorunda kaldım 1 gece yanında yoktum ertesi gün imza atıp zorla çıktım hastaneden evde bebeğim var diye ... Hiç uyumamış anneannesi o gece geceliğimi vermiş eline kokumu alsın diye ki bebeğim 1 ay bana tavır yaptı

bu defa Rabbim nasip eder de 2. olursa dinlemem valla, tabi risk falan olmazsa.. etekli mayo alır giderimm.. hayır göbeğimden niye utanayım ki, anası belli babası belli.. töbe töbe.. bak sinirlendim yine...
ayrıca havuzdan daha temizdir deniz, enfeksiyon falan da olmaz, mantar riskine karşı da değişirsin olur biter:)

İlk üç ay sütüm anlık doyurmaya bile yetmedi, bırakın sağıp da bırakmayı, formül süt de vermek zorunda kaldım.. bebek emdikçe arttı süt.. ayrıca mastit diye bir bela var ki, emzirmeden geçmiyor.. aylarca tekrarladı, tek çözümü memeyi iyi boşaltmak.. pompa da bebek kadar etkili olmuyor ne yazık ki..
Oğlum 49 günlükken akrabanın yazlığına davet edildik, ana kucağına yatırıp deniz kenarına götürdüm, dönüşümlü baktık.. beyler denize girdi, bebek bizimle kaldı. Biz girince de beylere emanet ettik. Çoğu zaman uyudu, hiç sıkıntı çıkarmadı :)

Allah ayırmasın evlâdım 2 yaşında bugüne kadar bir gece bile ayırmadım yanımdan çok elzem bir şey olmazsa da ayırmam.
Eğer gerçekten siz de gitmek istemiyorsaniz esinize bu yolculuğun bebek icin risk olduğunu ve allah korusun olasi bir aksilikte tüm sorumluluğun onda olacağını söyleyin. Benim esim israr etse ben büyük kavga cikarirdim. Evlat her seyden önce gelir. Tatile verilmiş 3 kurus para nedir ki onun sağlığı yanında.

3 aylık bebeği annesiz bırakmayın, siz hariç kimsede durmaz o bebek bi yerde illaki sizi ister. Küçük bebekle tatil çok zor olur bu yaz gitmeseymişsiniz iyiymiş, ben 8 aylık bebeğimle gittim benimki huysuz olduğu için çok zor oldu, sizinki sakinse durur tabi. Cam açık şekilde gidersiniz arabanın hızıyla içeriye serinlik girer yalnız ege yanıyo söyliyim gelince ne yaparsınız bilemem.

Kızım 10 yaşında.
Bebeksiz , çocuksuz tatil nasıl, neden planlanır bilmiyorum.
Ben doğduğundan beri hep çocuğum için planladım tatilimi.
Bunun dışında emziren annelerin bir çoğu yaşamıştır. Göğüs uçları açılır dayanılmaz acısı vardır . Ona rağmen bebeklerini emzirirler bebek memeden kopmasın diye.
Böyle keyfi bir durum için emen bebeği bırakıp gitmeyi gerçekten aklım almadı .

ben dogruyu yazdim.üslup tartışması ne alaka konuyla
Bence yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Fikir verenlere; 'sallıyorlar'
Eşinize; 'başkalarını yalamayı çok sever'
Bu iki cümle üslubunuz hakkında yeterince fikir verdi bana. Elbette bu şahsi fikrim.

3 aylık bebeğinizi sırf rahat tatil yapmak için annenize mi bırakacaksınız yani? yok tatilimiz zehir olacak falan diye Allah aşkına o kadar tatil düşkünüyseniz çocuk yapmasaydınız yani ben hamileyim 3 aylık yavrumu değil 3 gün 1 saat zor bırakırım size ihtiyacı var ayrıca anne sütü almıyor mu çok minnacık uyumaz ağlar yerini yadırgar nasıl rahat rahat yiyip içip tatil yapacaksınız? bir de eşimi tehdit edeyim diyorsunuz pes o mu anne siz mi??

Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez

Sabah erken çıkarsınız ön camları yarım açarsınız arada mola verirsiniz. Otelde odaya 14.00 de alırlar ama otel içinde vakit geçirebiliyorsunuz lobi plaj havuz kullanabiliyorsunuz ki erken de verebiliyorlar odayı arabada beklemezsinix yani. Valla biz küçükken hep klimasız arabayla giderdik köye birşey olmadı

Bence açık hava bebeğe iyi gelecektir.ne olursa olsun o minik bebeği tatil hevesi uğruna 3 günlüğüne bırakıp gitmez dim.gideceksem bile bebeğim olmadan asla gitmezdim

of gece rüyama girdi oglumu bi yere birakmisim. nasil agliyordum... rüyasi bile kabus ondan birakma

5.5 saatlik yolu idare etmeyi gözü almıyor ama 3 aylık bebeği 3 gün bırakmayı gözü alıyor...
Tuhaf..

Araba klimasız diye 3 gün annenize bırakmak istemeniz baya enteresan. Bence başka bir sebebi var.
Camları açarsınız, açık kıyafet giydirirsiniz, sürekli yellersiniz vs bir şekilde hallolur o iş bence

Tabii ki sebebi var rahat tatil yapmak zaten konusunda da yazmış karı koca tatilimiz zehir olacak yanımızda da arkadaşlar olacak rahat olmaz diye yanında ona ayak bağı olacak birşey istemiyor annesine bırakıp keyif yapacak olay bu sanki önceden klimalı araba vardı hepimiz çocukken bebekken öyle seyahat ettik sanki otübüslerde bile yoktu her istediğinde mola da veremiyordum biz öyle gittik annemlerle hep

Bende bebeğim 3 buçuk ay civarı 4 saatlik yola gittik hemde gazlı bir bebek olmasına rağmen evde ağlardı arabada mışıl mışıl uyudu kaldı ki ağlasaydı bile asla pişman olmazdım yavrumla bir yere gittiğime.
Annelik fedakarlıktır kendinizden ödün vermek zorundasınız...
Çocuk yaparken hayatımızın kısıtlanacağını bilerek yapıyorsak sonrada mızmızlanmaya hakkımız yok.

Eşin daha makul güzel düşünüyor..

Biz 9 buçuk aylıkken ilk uzun tatilimizi yaptık çokta keyifliydi...
Gittiğimiz yerlerin biletlerini bile sakladım hatıra olarak..

Diğer çiftin çocuğu yok sanırım. Siz onlar eğlenecek yiyip içecek yüzecek güneşlenecek ben çocuk bakacağım diye düşünüyorsunuz bence. Arkadaşım Marmaris’te yaşıyor bebeği var. Sürekli denizde havuzdalar. Bir yere bırakmıyor onu da götürüyor. Sanki orada bebeği olan kimse yokmuş gibi düşünmeyin. Eşiniz tatil planlıyorsa bir zahmet çocuğu da dönüşümlü bakacak. Yolda giderken de diğer çifti değil çocuğunuzu düşünün. Eğer bunalıyorlarsa laf edeceklerse klima yok bilmem ne diye arabayı onlar ayarlasın ya da sizle gelmesinler. 3 günde göğüsleriniz ne hale gelir mastit bile olabilirsiniz. Ben oğlum 8 aylıkken antalyaya gittim İstanbul’dan düşünün kaç saat. Klima açmadık olmasına rağmen çocuğu çarpmasın diye. Emekleyen çocukla daha zor tatil. Hem de ek gıda dönemi. Onu da soktuk suya misler gibi uyudu arada odaya çıkardık arada bebek arabasında uyudu. Bu sene yine götüreceğim. Eşimle dönüşümlü gayet güzel idare ettiriyoruz.

Oto koltugunun cesidine bagli. Bizimki cybex sirona. Yatis pozisyonu var. Pusetlerden daha saglikli ve guvenli.
Tamamen yatis pozisyonu olanlarda sorun yok zaten.. cunku 2 saatten uzun bi yere gidiliyosa yuruyerek bile olsa 6 aya kadar yatis pozisyonu diyor uzmanlar. Yani iki buklum yazik olur onlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…