- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.777
- 548
- 51
Size katılıyorum, konu sahibinin üslubu, eşiyle ilgili yazdıkları hiç hoş değil.hem fikir verin diye konu açıyorsunuz hemde burda sallaması kolay diye verilen fikirleri beğenmiyosunuz.
ayrıca eşiniz hakkında yazdıklarınız çok kötü, bebekle tatile gitmekten çok daha başka sorunlarınız var anlaşılan.
burdan herkes fevkaladenin fevkinde anne de biz bencil olduk yavrumuz sicaktan bunalmasin diye.düzgün fikrini beyan edenlere lafim yok zaten.ilk defa bu kadar uzaga gidiyoruz.ayrica bem merak etmiyorum marmarisi kocam sorunlu o yüzden böyle bi sorun cikiyor.benim tercihim degilhem fikir verin diye konu açıyorsunuz hemde burda sallaması kolay diye verilen fikirleri beğenmiyosunuz.
ayrıca eşiniz hakkında yazdıklarınız çok kötü, bebekle tatile gitmekten çok daha başka sorunlarınız var anlaşılan.
anneme dedim memeyi reddeder bide uğraş.yorumlarim arada kaynamis gitmis neden bu 3 aylik bebekle tatil ısrarı kimin ısrarı yazmistimKonu sahbi ortalarda yok diğer mesajları okudum bayrağı yüklenmişsiniz konu sahibine kendisini düşünüyor filan demissiniz bende bebeği bırakıp gitmesi taraftagi asla değilim ama bu düşüncesi bencilliğinden diye taftalamayin hemen lütfen insanlar kırılabilir..
Muhtemelen tecrübesizliginden ve bebek perişan olacak diye öyle düşünmüs ama bıraktığında kendisi ve bebek için oluşacak risklerin farkında değil emziren bir kadın 3 gün bebeğinden ayrı kalırsa mastit olabilir o memeler ne hale gelir bebek emiyormus neyle beslenecek o kadar süt sagilirmi üç günlük ya önceden planlanıp mamaya aliştırilacak yada süt biriktirmeye başlanacak birde işin hem anne hem bebek için psikolojik boyutu var bebek anne sütüyle beslenmese belki bir nebze olabilir ...
Tatile bebekle gitme seçeneği için güzel tavsiyeler verildi burada nettede güzel sayfalar var bu konuda tavsiye veren zor olacak belki biraz ama ben olsam bebeğimle giderdim en doğrusunu siz bilirsiniz bebeğiniz için burada yazılanlara canınızı sıkmayın iyi tatiller...
bizde butik otele gidiyoruz.sonucta ben tek cocukla bunalmicam yanimdakiler de bunalacak illa mola verilir diyorum.Klimasiz aracla mola vere vere gidebilirsiniz, neden o kadar buyuttunuz ki, hatta hafif cam da acabilirsiniz.
Biz cocuklar buyuyene kadar butik otel tercih ettik bugune kadar, hem otel sahipleri ve gorevlileri cok ilgili oluyorlar (benim cocuklara ozel corba bile yaparlardi) hem de kalabalik olmadigi icin sezlongta uyutup havuz keyfisi yapilabiliyor.
benim kocam sorunlu bide sanki ben sorun çıkarıyormuşum gibi davranıyor banaErkek anlamıyor ... erkeklere anlatılmıyor!!!
annem bi alem kocam bi alem kardesim düşman gibi resmen arada kizla bana olan oluyor genel olarak kiz büyüse kaçıp gidesim var.hepsinden tiksindim.anneme de mecburum.kocamin ailesinde laf bol cahilller onlara göre mecburen kendi anneme yöneldim.Eski konularına baktım, annen sezeryanlıyken hastanede yanında kalıp sana bakmamış bu anneye mi emanet edeceksin çocuğunu, benim eşim olsa anneni eve almazdı istemezdi zor günde yanında değildi diye
ben dogruyu yazdim.üslup tartışması ne alaka konuylaSize katılıyorum, konu sahibinin üslubu, eşiyle ilgili yazdıkları hiç hoş değil.
bu defa Rabbim nasip eder de 2. olursa dinlemem valla, tabi risk falan olmazsa.. etekli mayo alır giderimm.. hayır göbeğimden niye utanayım ki, anası belli babası belli.. töbe töbe.. bak sinirlendim yine...Öyle keyifli ki hamilelikte deniz...Eylül ortasına kadar girdim denize ...Ekim in ilk günleri bebeğimi kucağıma aldım zaten.Ama hamilelikte denize girmek değil uzun araba yolculuğu rahatsız ediyor insanı.
Ben kendime 3 tane etekli mayo aldım hamileyken (normalde bikini dışında birşey kullanmam ama çok kiloluydum hamileliğimde) değiştirip değiştirip girdim denize.36 .haftaya kadar yuzdum.Zaten 38 de bebişim dogdu
Öldürse gitmemklimasiz
İlk üç ay sütüm anlık doyurmaya bile yetmedi, bırakın sağıp da bırakmayı, formül süt de vermek zorunda kaldım.. bebek emdikçe arttı süt.. ayrıca mastit diye bir bela var ki, emzirmeden geçmiyor.. aylarca tekrarladı, tek çözümü memeyi iyi boşaltmak.. pompa da bebek kadar etkili olmuyor ne yazık ki..süt sağıp bırakmayı düşünüyorum. ama belki de şu anda konuşması kolaydır benim için bilemiyorum ama gerçekten bi tatile inanılmaz ihtiyacımız var. bebişi denize sokabilsek onu dakesin götürürdüm
3 aylık bebeği annesiz bırakmayın, siz hariç kimsede durmaz o bebek bi yerde illaki sizi ister. Küçük bebekle tatil çok zor olur bu yaz gitmeseymişsiniz iyiymiş, ben 8 aylık bebeğimle gittim benimki huysuz olduğu için çok zor oldu, sizinki sakinse durur tabi. Cam açık şekilde gidersiniz arabanın hızıyla içeriye serinlik girer yalnız ege yanıyo söyliyim gelince ne yaparsınız bilemem.Kocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
Bence yazdıklarınızı tekrar okuyun.ben dogruyu yazdim.üslup tartışması ne alaka konuyla
Firin gibi araba diyorum.5.5 saat yol celicez
Sabah erken çıkarsınız ön camları yarım açarsınız arada mola verirsiniz. Otelde odaya 14.00 de alırlar ama otel içinde vakit geçirebiliyorsunuz lobi plaj havuz kullanabiliyorsunuz ki erken de verebiliyorlar odayı arabada beklemezsinix yani. Valla biz küçükken hep klimasız arabayla giderdik köye birşey olmadı
Araba klimasız diye 3 gün annenize bırakmak istemeniz baya enteresan. Bence başka bir sebebi var.
Camları açarsınız, açık kıyafet giydirirsiniz, sürekli yellersiniz vs bir şekilde hallolur o iş bence
Tamamen yatis pozisyonu olanlarda sorun yok zaten.. cunku 2 saatten uzun bi yere gidiliyosa yuruyerek bile olsa 6 aya kadar yatis pozisyonu diyor uzmanlar. Yani iki buklum yazik olur onlaradaOto koltugunun cesidine bagli. Bizimki cybex sirona. Yatis pozisyonu var. Pusetlerden daha saglikli ve guvenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?