- 16 Ocak 2023
- 180
- 33
- 28
- 25
- Konu Sahibi baharsensin0906
-
Yeni evliyiz bir evliliğin oturması 1-2 sene malesef o yüzden doğacak çocuğumunda hayatını etkilemek istemiyorum önce birşeylerin oturmasını beklemek istiyorumBu karar tamamen sizin maddi, manevi ve mental birikiminizle alakalı bir durum. Uzaktan kimse buna erken veya geç diyemez. Eğer afaki bir yorum istiyorsanız evliliğinizin tamamen oturduğundan emin olun. Evlilik zaten bambaşka bir düzen o sağlam ve düzenli olmalı bencd
Evet burası türkiye birde sokaktaki köpek bile anne oluyor ama nasıl anne olduğu önemli ben çocuğumu insan gibi yetiştirmek isterim ama malesef bu türkiyede çok zor tek sıkıntı eşim çok istiyor ama malesef troidim yüksek çıktığı için anne olmaya hazır değilimtamamen size bağlı. maddi durumunuz yeterli mi? bir tek cocuk bezi olarak bakmayın, muhtemelen sizin çocuğunuz okula gidene kadar devlet okulu kalmaz, tüm eğitim öğretim masrafını düşünün şimdiden, dershanesi, kreşi... yuh daha dur derseniz demeyin, ülke o durumda. benim cocugum yok ama ben darlanıyorum cocuklu insanların ekonomik sıkıntısına.
aa yok ekonomi dert derseniz, birbirinizi ne kadardır tanıyorsunuz? ilişkiniz sağlam temelli mi? yine de evlilik başka, o biraz daha otursun diye beklenebilir bence. cok buyuk sorumluluklar. cocuk yapmak 1 dakka o en kolay kısmı, türkiyede 5 kez düşünmek lazım cocuk işini.
Doğru söylüyorsunuz anne olmayı kim istemez ki ama insanların yorumları çok canımı sıkıyor yok çocuk yapma hayatını yaşa, 1 sene bol bol gez yaşa hayatını diyenler ayrı, hemen yap diyenler ayrı bilmiyorum Allahıma bıraktım hayırlısıEvlendikten 7 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 20 yaşındaydım iyikide olmuş diyorumkendinizi hazır hissetmenizle ilgili biz ne desek boş karar sizin
Yani açık konuşmak gerekirse evet 1 sene eşinle gezip tozmak güzel birşey ama yaşında çok geçmesini istemiyorsan çokta erteleme derim genç anne olmak ayrı güzel. Hamileyken de gezersin, ve tek çocukla da çok rahat geziliyor emin ol sadece ilk 2 3 sene biraz kısıtlıyorDoğru söylüyorsunuz anne olmayı kim istemez ki ama insanların yorumları çok canımı sıkıyor yok çocuk yapma hayatını yaşa, 1 sene bol bol gez yaşa hayatını diyenler ayrı, hemen yap diyenler ayrı bilmiyorum Allahıma bıraktım hayırlısı
Siz zaten sorduğunuz sorunun cevabını gayet biliyosunuz o zaman :)Yeni evliyiz bir evliliğin oturması 1-2 sene malesef o yüzden doğacak çocuğumunda hayatını etkilemek istemiyorum önce birşeylerin oturmasını beklemek istiyorum
Mantıklı olan hemen yapmaman. Sadece gezip hayatı yaşamak değil mesele, evliliğin oturması ve birbirimizi tanımanız.Doğru söylüyorsunuz anne olmayı kim istemez ki ama insanların yorumları çok canımı sıkıyor yok çocuk yapma hayatını yaşa, 1 sene bol bol gez yaşa hayatını diyenler ayrı, hemen yap diyenler ayrı bilmiyorum Allahıma bıraktım hayırlısı
Evet bende genç anne olmak istiyorum ama yeni troid teşhisi konuldu birazda o kafamı karıştırıyor ama içimdede var :)Yani açık konuşmak gerekirse evet 1 sene eşinle gezip tozmak güzel birşey ama yaşında çok geçmesini istemiyorsan çokta erteleme derim genç anne olmak ayrı güzel. Hamileyken de gezersin, ve tek çocukla da çok rahat geziliyor emin ol sadece ilk 2 3 sene biraz kısıtlıyor
Biliyor ve bilmiyor gibiyim çok saçma olucak ama bir türlü kendime net cevabı veremiyorum :)Siz zaten sorduğunuz sorunun cevabını gayet biliyosunuz o zaman :)
Kimi hayatını yaşa gez, toz, evliliğini bir oturt der. Kimi de annelik çok güzel duygu yap hemen der. Asıl mevzu şu siz kendinizi hazır hissediyor musunuz.Merhaba Arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben çok erken olduğunu söylüyorum ama arada anne olsam mı düşüncesi gidiyor geliyor bazende ne çocuğu diyorum bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum
Yaşı yok bunun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşünMerhaba Arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben çok erken olduğunu söylüyorum ama arada anne olsam mı düşüncesi gidiyor geliyor bazende ne çocuğu diyorum bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum
Evet ben buna çok hak veriyorum birazda böyle endişelerim varMantıklı olan hemen yapmaman. Sadece gezip hayatı yaşamak değil mesele, evliliğin oturması ve birbirimizi tanımanız.
Doğru söylüyorsunuz kaynanamda 1-2 sene yapma diyor kaynanama göre değil elbetteki kendimin ne düşündüğü önemli ve bende sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederimYaşı yok bunun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün
Kesinlikle dogru dusunuyorsunuz. Bekleyin en az bir sene gecsin hem birbirinizi taniyin hem evliliginizin tadini cikartin.Yeni evliyiz bir evliliğin oturması 1-2 sene malesef o yüzden doğacak çocuğumunda hayatını etkilemek istemiyorum önce birşeylerin oturmasını beklemek istiyorum
İşte böyle içim rahatlıyor bazen sinirlenip iyiki bu adamdan çocuk yapmıyorum diyorum bazende keşke yapsam diyorum ama şu yorumlarınız içimi çok rahatlatıyor :)Kesinlikle dogru dusunuyorsunuz. Bekleyin en az bir sene gecsin hem birbirinizi taniyin hem evliliginizin tadini cikartin.
Her ilişkide dinamik baskadir maddi manevi durumu siz biliyorsunuz.. ama benim genel olarak fikrim en azindan 1 sene bir evliligin tam oturmasi eslerin ayni evde aile bilincine erismesi ve evliligin tadini çıkartması yönündeMerhaba Arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben çok erken olduğunu söylüyorum ama arada anne olsam mı düşüncesi gidiyor geliyor bazende ne çocuğu diyorum bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum
Merhaba Arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben çok erken olduğunu söylüyorum ama arada anne olsam mı düşüncesi gidiyor geliyor bazende ne çocuğu diyorum bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?