3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

canım muhtemen baska sorunlar var bunun altında bende eşimle cok kavga edrim ama bu noktaya gelmedik keşke aranızda halltseydiniz.cok zor durumdasın biliorm sabır diliorm sana. evlliğn en güzel zamanları değil aslnda en zor zamanları bnlar cnkü nekdrda brbrnziii tanıyorz desenizde bazı syler ortaya cıkabilior bu zamnları atlatın inşallah hersey daha ii olucak buda ikinize düşüo severk isteyerek evlenmissnz eşinde bukdr bast bişden btrmez bence aama baska sebepleride himi iç düşnmek istemiorm.. eğer böle bişi varsa b,le seni busklde yıpratmakdan pişman etmek yerine bnu ackca blirtmliler sende ozamn bukdr üzlmessin.sen sakin ol adımlarını iiyi at yeter bebğim..

e olur ufak tefek kavgalar sevgili olmak başka hn 'mı olmak bambaşka fazla duygusal olmayın onu tanımaya çalışın

erkekler nekdr duygusuz değilmi?bir kadınla böyle konuslmamlı .benim eşimde bana yaapıyor inanki için acıyor sevdiğim insan bana nasl byle diğebilr konusbilr bir kadın enufak küfür bile kaldıramazken bunlarda ne demek oluyor neden bize saygıları yok neden biz onları bukdr sevip hayatımızı verirken onlar bize hakszılık yapıyor gercekden cok üzlüyorum arkadaslar..
seviyo olmasına seviyolarda azıcıkda saygı baska birsey değil..

harika bir yorum

ağırlığını koy..o seni bir anda silip atabiliyorsa sende ona göre davran..hani ne oldu bitmişti dönmezdi sana ne olduda değişti böyle bir anda ???..bence o eve dönmeden önce şartlarını söyle tavrını koy ortaya..canı istemezse bu evlilik bitiyor,eşyalarını topluyor donuna kadar sonra canı istedi evine geri dön diyor (evi ilk terkedende oydu)...çok sinir oluyorum ya bu evlilik çocuk oyuncağı değil..ne sanıyor kendini bu kadar..bide babanın karşına çıkmaya utanıyor,baban ağzına geleni söylesede haktır..o görümcen olucak aptalda ayağını denk alsın yuva yıkmak çok günah..ayy sinirlerim bozuldu gerçekten..anasının kardeşinin lafını dinleyipte ayrılıcaksa hiç dönmesin sana..ana kuzusu ilk önce büyüsünde gelsin..

yanlız başına gelsin sebepsiz yere maraz çıkaran kendisi kardeş için yuva yıkılırmı. İlk yazılarını okudum senin eşin ailesine cok fazla düşkün barışsanız da işin çok zor boşanmak da zor keşke hiç evlenmemiş olsaydınız.Her gün annesine babasına gitmek istiyor kardeşini senden üstün görüyor nasıl ilerde sana sahip çıkacak ilerde çocuklarınız olunca belki onlara da sahip çıkmayacak

abim eşi de bana bi cevap vermek cok mu zor ya gibi bi tepki verse, ben de ona düzgün konuş be kimsin sen derdim, onunla yüz göz olmamak için de abimi arar şu eşine bişey söyle derdim. ben de evliyim, ben aynısını yaparsam görümcem de bana yapsın dogrusu bu çünkü. ama tek nedenin bu olduguna asla inanmam, bence başka nedenler vardı ve sen de o yüzden gergindin, aklına kötü kötü şeyler geldi o yüzden ona öyle sordun, cevap alamayınca meraklandın ve sonuç bu oldu. zaten bu kadar basit bişeyden dolayı senden kopabiliyosa, kopup gittiğine sevin, onun için daha fazla zaman harcamadıgına sevin derim

aferim iyi yaparsın .

kusura bakmayında insanlar biraz toleranslı olmak zorundadır
kız 1
sormuş cevap yok
2 sormuş cevap yok
oda öyle soruvermiş samimiyete güvenip ha kızabilir cevap vermek zorunda değil ama tutupta bunu ayağını denk al bilmem ne yok seni abime söylerim gibi şeylere çevirmek tamamen çocukça şeyler
madem orda kızıyor
derki benimle böyle konuşma. bukadar basit
koy seviyeyi bırak
daha sonra küfülü mesaj atmalar
hiçbir insan sırf bana bir cevap vermek bukadar zor mu dedi diye küfürlü mesajı haketmez.
bu karşı tarafın basitliğindendir
saçma algısal zihniyetindendir..
ne ki bukadar problem yapıyor
yenge abim geldi dese dilimi büzülür????
aman böyle sivri dilli olup bol bol yuvaların huzurunu bozun emi..
aferin size başka hiçbirşey demiyorum.
evet arkadaşı senin şu yaptığın yanlış diye eleştirmeni beklerdim ama tutupta bende olsa abime şikayet ederdim gibi çocukça bir davranışı tasvip edişinizi beklemezdim
gerçi oda nedense..

iyi de söz konusu görümce o an meşgul olabilir
ve yazdıklarını görmemiş olabilir
zaten gördüğü halde cevaplamıycak bi insansa, böyle bi tepki vericeği de bellidir
yazıp buna sebep olmanın bi anlamı yok bence.
ve görümcenin diğer hareketleri arada bi samimiyet olmadıgını gösteriyo.
konu sahibi cevap alamayınca o tepkiyi vermek yerine görümcesine nasıl hitap ediyo bilmem ama,
canım orda mısın? /ayşe orda mısın? gibi bi cevap verseydi daha yerinde olmazmaydı? veya sizin deyiminizle, öyle sorsaydı dili mi büzülürdü?

evet bu söylediğinize kesinlikle katılıyorum ve zaten bende ilk mesajımda arkadaşın yanlış davranışlarını tek tek söyledim
evet bu şekilde düşünüp düşüncenizi dile getirmeniz çok güzel keşke ilk mesajınızdada açık açık böyle söyleseydiniz bizim tarafımızdan yanlış anlaşılmazdınız
ve zatende arkadaş hatalarını kabul etti
o an kocama ulaşamadım bir an fevri davrandım haklısınız dedi öyle yapmamam
üstelememem direkt msni kapatmam yada boşvermem gerekirdir dedi..
yani arkadaş hatasının farkında umarım görümceside hatasının farkındadır

benim varmaya çalıştığım birisi evlenecek kadar yetişkin diğeri evlenip boşanabilecek kadar yetişkinse yani çocuk değillerse bunlar bu iletişim kopukluğu neden
görümceside yenge yazdığın üzlup hiç hoş değil deyip kestirip atıp tavrını koyabilirdi
bizim gelinde
baktı cevap vermiyor ya senin dediğin gibi canım hayırdır işin mi var deyip sorabilirdi halamı cevap vermiyor kapatabilirdi
evet doğru davranış bunlar olurdu

ikisinin yaptığıda yanlış ve yinede ne kadar yanlış yaşanırsa yaşansın bunlar ytişkin ve ilkokul çocukları gii abiye şikayet etmeye gerek yoktu bir sorun varsa ikisi çözmeliydi konuşarak
hadi oldu dahada gerildiler abiye şikayet etti..
abi gelip karısına tavır yapacağına önce her iki tarafı dinleyebilirdi hayırdır ne oldu bugün tartıştınız mı bir sor bir iki tarafıda dinle
sonra eşine o benim kardeşim öyle konuşman hiç hoş değil onun seninle öyle konuşmasıda güzel değil onada kızdım sanada kızıyorum ya konuşarak halledin yada konuşmayın çünkü siz konuşmayı beceremiyorsunuz diyebilmeliydi..

Punchshe yorumlarınızı beğenerek okudum çok mantıklısınız ve katılıyorum yorumlarınanıza.
konu sahibi arkadaşıma çok üzüldüm hayırlısı neyse ol olsun
ben olsam bende büyük konuşmayayım insan başına gelmeyince bilemez ama dönmezdim böyle bi insana yol yakınken çocuk yokken boşanırdım bi insan 7sinde neyse 70inde de odur ailelerindeki cazgırlık kardeşinden belli
Allah korkusudamı yok anlamıyorum karıkoca arasına nifak sokmanın günahını bilmiyorlarmı
yuva yıkanın yuvası olmayacağını bilmiyorlarmı vicdanları nasıl rahat anlayamıyorum.

teşekkür ederim :82:

yaşlar küçük sanırım hop de velen hop de ayrıl..olurmu öyle şey...nasıl bi eş nasıl bi aile...nasıl bi sebep bu tamammen saçmalık...kendini hırpalama bence boş yere sebep incir çekirdeğinin yaırıs etmez..bitiricekse bitirsin..hakkında hayırlısı olsun..

bende senden 15 gun sora ewlenmişim..daha cicim aylarıı hala..3 ay cok kısa bır zmaaan ailesine cok duskun bır erkekle cok zorrrrrrrrr...allah kolaylık wersın ama cok küçük bir olay..sewgli olsan ayrıldım demek kolay ama ewlilik ciddi birseyy sonuna kadar dewwaam ettirilmeli diye düşünüyorum..Allah eşine akıl fikir wersin..ailesinin şşşerrinden senı korusun dıoorum..

Son düzenleme:

selam arkadasim ben senin yerinde olsam uzak dururum o zaten seviyorsa gelir eyer arayip durursan burnu buyur asla gelmez gelicekede uzar birak kendi haline sana boyle yapiyorsa oda aileside yarin baskasinida alsa bu adam aile yeni yapar yapicani ozman senin kiymeini anlar unutma KACAN KOVALANIR BIRAK DUSME PESINE UMURSAMADIGINI GODER BAK DEGISECEKDIR MADEM AILENDE SAHIP CIKMIS BOSWER GERI SEN YALVARDIN DIYE DEVAM ETSE BU ILISKI NEREYE KADAR SURECEK HEP HORLANACAN EN UFAK KAVGANIZDA SANA DIGCEGI SUDUR SEN YALVARDIN BEN SENI ISDEMEDIM SEN YALVARDIN BIRAK O YALVARSIN BOSWER UZAK DUR KEYFINE BAK O GELSIN SANA AILENE YALVARSIN BI KEZ EVLIGI TATAN INSAN AILESIN YANINDAQ RAHAT ETMEZ ODA EDEMEZ ZATEN

bu nasıl iş ya.........bırak ne hali varsa görsün tamam yuva yıkmak kolay değil kimse bunu istemez ama duyguları bırakıp mantıklı olmak lazım 3 aylık evliyken kardeşi için bir sebep yokken böyle yapan adamla bu evlilik nereye kadar sürer bilmem :26: zararın neresinden dönsen kardır ! bide çocuk olsa napıcaksın ?ya bu adamın ailesinin kölesi olursun ...yada kendi hayatının kraliçesi canıma kıyarım falanda deme bak o bile umrunda değil zayıf görünme ..boşanalım tamam de bakalım burnu sürter belki .........olayı çok abartmış ya yazık .....umarım gönlünce olur hayırlısı ...

kiz kardesinin adamin hayatindaki role bakarmisiniz
kendi mutlulugundan dahami önemli? insan orta yol bulmaya calisir...
icimden o görümceni bogmak geldi nedense
sen simdi barissan artik sana agzini actirip kardesine laf ettirmezde sürekli ezilmeyi göze alip barisicakmisin?
ama esinde cok hata var bu sebebten evlilik biitirilicek noktaya geliyorsa cok kötü allah yarddimcin olsun canim

katiliyorum kimse icin canina kiymaya degmez bunu telafuz bile etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…