- Konu Sahibi caresizlik
-
Merhaba arkadaslar, buraya yazdim ilk yazi pekte hayirli bir yazi degil ama gercekten beni anliyanlarla konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var...
ben daha 3 aydir evliyim 25/09/2010 da evlendik... tarihe bakin yarin tam 3 ay oluyorkafayi yiyecem.. bugunde ayri kalali 5ci gun ... hepsi gecen cumartesi gecesi basladi... esimin kardesine msn den size geldimi diye sordum( telefonunu acmamisti esim) cevap gelmedi.. birdaha sordum cevap gelmedi cokmu zor cevap yazmak diye yazdim. birden cevap geldim yaa bilmiorum benim haberim yok falan bende tamam dedim kapattim.. aksama esim eve geliyor megersem bu cadi kardesi hemen aramis vay efendim senin karin kendisini ne zannediorda bana boyle konusuor falan filan.. esimde bana anlatior kardesime dogru duzgun konus diyip sirtini cevirip yatior.. bende kardesine mesaj yolladim benimle bir sorunun varsa gelip yuzume konus diye arkamdan esimi arayip beni sikayet etme ne o oyle cocuk degiliz hicte gerek yo.. aksam buna cevap gelmedi.. sabahta ben banyodaydim telefonum yatak odasinda esimde uyordu cevap gelmis buda okumus... odaya girdim bi bagirmalar sen daha benim kardesime ne cevap yazion.. mesayi okudum aynen bu yaziordu : YUZUNEDE SOYLERIM KARSINDA COCUK YOK SENIN KIZABILECEGIN YETER ARTIK AYAGINI DENK AL YETTI SAYGISIZLIGIN !.. esim bunu okumasina ragman daha bana bagirior cagirior boyle basladi olaylar iycene buyudu gorumcem daha halen utanmadan bana mesajlar yolladi kiskancmisim ben zaten hep onu kiskaniormusum catlicakmisim o onun abisiymis ben dis kapinin dis mandaliymisim bunu hic unutmiycakmisim... esim pazar gununden beri bosanacam diyor dogru duzgun konusamior bile kabul etmiorum boyle sacma sapan bir neden yuzunden ayrilamazsin dedimiydi bagirior cagirior cinnet gecirior nerdeyse ... yigeni konustu herkes konustu nafile istemiyorum diyormus baska birsey demiyormuss.. pazar gecesi zaten eve gelmemisti ... pazartesi gunude guya konusmaya gelmisti sonra evi terketti.. bende ailesine mesaj yolladim oglunuz buraya geri yollayin yoksa kendime kiyarim gunahini hepinizin boynuna diye... inanki tek yigeni geldi yanima baska ne esim ne ailesinden biri merak edipte yanima bile gelmediler... sonra benim aiem geldi beni ordan goturdu tabi o gunden beri ailemde kaliorum ben.. inanki kafayi yiyycek durumdayim bazi seyler duorum onun ailesinden kaynananm aileden herkezi arayip bosandilar diye ilan veriormus.. kimse gorumceme suc filan vermiormus olayin o tarafini anlatmiorlar tabi... ailesi olmuyrsa olmuyor napalim diorlarmis.. esimde bitti artikdan baska birsey demiormus... napacam arkadaslar ben esimi cok seviyorum ayrilmak istemiorum
e olur ufak tefek kavgalar sevgili olmak başka hn 'mı olmak bambaşka fazla duygusal olmayın onu tanımaya çalışın
arkadaşların çoğu sizin durumunuza üzüldüğünden olsa gerek olaya objektif bakamamış ve yanlı bir cevap yazmıışlar benim fikrimce..
eşim hep bana şunu söyler ortada bir kavga varsa ne bir kişi haklıdır ne bir kişi haksızdır
her iki tarafında haklı olduğu haksız olduğu yerler vardır bunu kabullenmeyi ve hatalarını görmeyi bilmelisin der..
öncelikle yazacaklarımın yanlış anlaşılmasından ve istemeden de olsa kırmaktan korkuyorum ama amacım seninde bakış açını en azından genişletmek canım lütfen bana kızma
neyse gelelim benim bakış açıma
şimdi siz eşinize ulaşamadığınız için msn de soruyorsunuz görümcenize ama o size cevap yazmıyor
bir ikinci kez soruyorsunuz cevap yok..
burda verilmesi gereken tepki sizin yazdığınız msn mesajı değil!
cevap yoksa ben ikinci defa bile sormam
belki msn açık ama bakmıyor veya işte okudu ama cevap yazmak istemiyor belki sizi sevmiyor ve konuşmak istemiyor yani farketmez siz daha yakından tanıyorsunuz en azından 3 aydır üstelemeniz yanlış
ha üstelediniz mesajı yazış üslubunuz yanlış
çünkü o sizin kendi kardeşiniz değil ki.. arada biraz mesafeniz her zaman olur
ben eşimin küçük yeğenleriyle bile konuşmama çok dikkat ederim buna rağmen geçenlerde bir laf duydum hiç yapmadığım bir konuşma hakkında üstelik..
yani şunu unutmayın eşinizin ailesi hiçbir zaman sizin öz aileniz gibi olmayacak..
burada bu konudan muzdarip kaç arkadaş var
çok samimiydik çok seviyorduk şakama bozuldu kavga çıkardı diye
insan kendi arkadaşını bile affediyor sırası gelince 2 kat yabancıyken ama bu aileye sonradan girenlerle olmuyor yani biz gelinler her zaman gardını almış bir şekilde yaşamak zorundayız
her ne kadar samimi olsakta her zaman aklımda diyerek yaşamalıyız..
neyse devam siz tabi kinayeli sorunca bu görümce bozuntusu kendini fasulyeden sayıp olaya maydanoz oldu.. ayağını denk al..
bu lafı duyunca bile size dank etmediyse daha biz ne yapalım ki
demekki bu cadaloz zaten senin kuyunu kazıyormuş bak tehdit savuracak duruma gelmiş
ben bu lafı duyar duymaz asla bu insanla bir iletişimde bulunmazdım ha bulunsam bile yanımda bir üçüncü şahıs olmadan aslaa..
hele bir sizin çocuklarınız olsaydı o görürdü kim dış kapının mandalı..
annemler 9 kardeşler :) yengemin tam 8 görümcesi var valla kimse dayımın yuvasını yıkamaz 2 çocuklu bir aile oraya bakınca butun kızlar dış kapının dış mandalı kalıyor
bunu senin görümcen ancak evlenince anlar..
ve gelelim devamına eşin sana geldi bunu söyledi
açıklamanı yaparsın
seni çok merak ettim ulaşamadım
ona sordum 2 kez cevap yazmayınca evet fevri davrandım ama niye cevap vermiyorki ben elmiyim der lafı ben sokardım
istem,yorsa birdaha konuşmam ozaman kardeşinle der konuyu kapatırdım
eşime asıl tavrı ben yapardım
yatakta sırtınnı mı döndü bende 2 kez dönerdim evimden aşı eksik etmez sırrımı vermez ama aslada bir mesaj yazma gereksizliğinde bulunmazdım
ha gerçekten bu içime dert oldu konuşmazsam patlarmıyım
ozaman kaynanana oturmaya gittiğin bir gün
şaka yollu
canım niye öyle tepki verdin ki ben sana ne zaman kötü bişey yaptım diye herkesin ortasında hal hatır sorardım
bilmeden senin kalbini mi kırdım istemiyorsan birdaha sana birşey sormam ben snaa oysa değer veriyordum der lafı ağzına tıkardım
yapsın bakalım cadaloz ana babasının ve eşinin yanında cadalozluğunu eşinde görürdü senin üslubunu
mesaj yazmayı gerekisz buldum ne kadar bilişim çağında olsak bile
yüzyüze konuşmanın yerini hiçbirşey tutamaz..
buna rağmen sana tutupta sen haksızsın demiyorum böyle birşey mumkun değil
eşinde hatalı ama sende kabul et hatalısın canım.. seviyeni korumadığın mesajlaşmak gibi bir yöntemi görümcenle kullandığın için..
siz zonunla okul arkadaşı değilsiniz herzaman mümkünse konuşmayı ama 3. cü bir şahsın olduğu bir ortamda olmayı tercih edin...
ve yine bir hata daha
ben öldürüyorum kendimi diye onun ailesine mesaj atacağım hayatta yapmam
açar arar dobra dobra yüzlerine karşı yıktınız yuvamı sizinde kızınız var allahtan korkun derim kapatırım
bidahada aramam
o evden de beni hiçbir kuvvet çıkartamaz
orası senin kalendi..
sen kendini öldürceğini söyleyince e tabi dünya duydu sizin aile sırrınızı
daha siz barışamazsınız barışsanızda eskisi gibi olamazsınız gibi geldi..
arkadaslar yorumlariniz icin cok tessekur ederim... dun ilk once esim mesajlar yolladi... sonra babasi aradi ..sonra kendisi aradi.. iste birbirimize son bir jans verelimmi artik ailelere saygi duyalim karistirmiyali filan gel evine.. bende dedim sen gel beni al.. oda dedi ya simdi ailen bana yuklenir ben ne bilim ne bende dedim ne alaka benimle konusursun sonra babamla baska kim sana ne diycek filan tamam dedi... bugun yigeni aradi ya iste esin diyorki aileside gelsin vay efendim simdi pskolisi fazla yerinde degilmis babam onun gucune gidecek birsey soylerse kendisini tutamazmis belki falan filan... korkak resmen korkuyor halen erkek olamamis diye goruyorum ben.. hem diyor artik aileleri karistirmiyalim simdide ailesiyle konusmaya geliyor bizim sorunumuz onlari ne ilgilendiriyor simdi ben anlamadim nekadar dogru ailesinin gelmesi nekadar dogru degil bilmiyorum.. istiyormuyum istemiyorumda bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum ailesininde gelmesi iyi birseymi ? babasida pek anlasilabilecek bir insan degil cok inat cok sinirli bir insan simdide benim babam birsey derse oda derse iycene kavga cikar diye dusunuyorum acikcasi...
abim eşi de bana bi cevap vermek cok mu zor ya gibi bi tepki verse, ben de ona düzgün konuş be kimsin sen derdim, onunla yüz göz olmamak için de abimi arar şu eşine bişey söyle derdim. ben de evliyim, ben aynısını yaparsam görümcem de bana yapsın dogrusu bu çünkü. ama tek nedenin bu olduguna asla inanmam, bence başka nedenler vardı ve sen de o yüzden gergindin, aklına kötü kötü şeyler geldi o yüzden ona öyle sordun, cevap alamayınca meraklandın ve sonuç bu oldu. zaten bu kadar basit bişeyden dolayı senden kopabiliyosa, kopup gittiğine sevin, onun için daha fazla zaman harcamadıgına sevin derim
iyi de söz konusu görümce o an meşgul olabilir
ve yazdıklarını görmemiş olabilir
zaten gördüğü halde cevaplamıycak bi insansa, böyle bi tepki vericeği de bellidir
yazıp buna sebep olmanın bi anlamı yok bence.
ve görümcenin diğer hareketleri arada bi samimiyet olmadıgını gösteriyo.
konu sahibi cevap alamayınca o tepkiyi vermek yerine görümcesine nasıl hitap ediyo bilmem ama,
canım orda mısın? /ayşe orda mısın? gibi bi cevap verseydi daha yerinde olmazmaydı? veya sizin deyiminizle, öyle sorsaydı dili mi büzülürdü?
Punchshe yorumlarınızı beğenerek okudum çok mantıklısınız ve katılıyorum yorumlarınanıza.
konu sahibi arkadaşıma çok üzüldüm hayırlısı neyse ol olsun
ben olsam bende büyük konuşmayayım insan başına gelmeyince bilemez ama dönmezdim böyle bi insana yol yakınken çocuk yokken boşanırdım bi insan 7sinde neyse 70inde de odur ailelerindeki cazgırlık kardeşinden belli
Allah korkusudamı yok anlamıyorum karıkoca arasına nifak sokmanın günahını bilmiyorlarmı
yuva yıkanın yuvası olmayacağını bilmiyorlarmı vicdanları nasıl rahat anlayamıyorum.
bu işten başka bir koku gelıyor!!!!benım gıbı dusunen var mı???eger bu durum boyleyse yapana da yaptırana da yazıklar olsun...
Merhaba arkadaslar, buraya yazdim ilk yazi pekte hayirli bir yazi degil ama gercekten beni anliyanlarla konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var...
ben daha 3 aydir evliyim 25/09/2010 da evlendik... tarihe bakin yarin tam 3 ay oluyorkafayi yiyecem.. bugunde ayri kalali 5ci gun ... hepsi gecen cumartesi gecesi basladi... esimin kardesine msn den size geldimi diye sordum( telefonunu acmamisti esim) cevap gelmedi.. birdaha sordum cevap gelmedi cokmu zor cevap yazmak diye yazdim. birden cevap geldim yaa bilmiorum benim haberim yok falan bende tamam dedim kapattim.. aksama esim eve geliyor megersem bu cadi kardesi hemen aramis vay efendim senin karin kendisini ne zannediorda bana boyle konusuor falan filan.. esimde bana anlatior kardesime dogru duzgun konus diyip sirtini cevirip yatior.. bende kardesine mesaj yolladim benimle bir sorunun varsa gelip yuzume konus diye arkamdan esimi arayip beni sikayet etme ne o oyle cocuk degiliz hicte gerek yo.. aksam buna cevap gelmedi.. sabahta ben banyodaydim telefonum yatak odasinda esimde uyordu cevap gelmis buda okumus... odaya girdim bi bagirmalar sen daha benim kardesime ne cevap yazion.. mesayi okudum aynen bu yaziordu : YUZUNEDE SOYLERIM KARSINDA COCUK YOK SENIN KIZABILECEGIN YETER ARTIK AYAGINI DENK AL YETTI SAYGISIZLIGIN !.. esim bunu okumasina ragman daha bana bagirior cagirior boyle basladi olaylar iycene buyudu gorumcem daha halen utanmadan bana mesajlar yolladi kiskancmisim ben zaten hep onu kiskaniormusum catlicakmisim o onun abisiymis ben dis kapinin dis mandaliymisim bunu hic unutmiycakmisim... esim pazar gununden beri bosanacam diyor dogru duzgun konusamior bile kabul etmiorum boyle sacma sapan bir neden yuzunden ayrilamazsin dedimiydi bagirior cagirior cinnet gecirior nerdeyse ... yigeni konustu herkes konustu nafile istemiyorum diyormus baska birsey demiyormuss.. pazar gecesi zaten eve gelmemisti ... pazartesi gunude guya konusmaya gelmisti sonra evi terketti.. bende ailesine mesaj yolladim oglunuz buraya geri yollayin yoksa kendime kiyarim gunahini hepinizin boynuna diye... inanki tek yigeni geldi yanima baska ne esim ne ailesinden biri merak edipte yanima bile gelmediler... sonra benim aiem geldi beni ordan goturdu tabi o gunden beri ailemde kaliorum ben.. inanki kafayi yiyycek durumdayim bazi seyler duorum onun ailesinden kaynananm aileden herkezi arayip bosandilar diye ilan veriormus.. kimse gorumceme suc filan vermiormus olayin o tarafini anlatmiorlar tabi... ailesi olmuyrsa olmuyor napalim diorlarmis.. esimde bitti artikdan baska birsey demiormus... napacam arkadaslar ben esimi cok seviyorum ayrilmak istemiorum
bu nasıl iş ya.........bırak ne hali varsa görsün tamam yuva yıkmak kolay değil kimse bunu istemez ama duyguları bırakıp mantıklı olmak lazım 3 aylık evliyken kardeşi için bir sebep yokken böyle yapan adamla bu evlilik nereye kadar sürer bilmem :26: zararın neresinden dönsen kardır ! bide çocuk olsa napıcaksın ?ya bu adamın ailesinin kölesi olursun ...yada kendi hayatının kraliçesicanıma kıyarım falanda deme bak o bile umrunda değil zayıf görünme ..boşanalım tamam de bakalım burnu sürter belki .........olayı çok abartmış ya yazık .....umarım gönlünce olur hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?