3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

çok fesat görümcen varmış...
bunlar böyledir gerçi şekerim.
benimki de beni istemeye gelmeden önce ağlıyormuş abim bir daha beni zevmeyecek diye..
yuh artık...
Allah o görümcenin yüzünü güldürmesin hiç.

AİLENİDE ANLAMIYORUM...NEYİ BEKLE DİYORLAR...NE İÇİN SABRET DİYORLAR...

HİÇMİ SENİN GURURUN YOK...GÖRÜMCENİN SÖYLEMEDİĞİ LAF KALMAMAIŞ..EŞİN ZERRE KADAR TAKMIYOR HAVASINDA..İSTEMİYORUM DİYORMUŞ ASLA EVET DEMEYECEĞİM DİYORMUŞ..ÇAMAŞIRLARINI ALIP GİTMİŞ ..NEYİ BEKLİYOSUNKİ..

BAK GÜZEL KARDEŞİM BU İŞİN OLACAĞI VARSA ZATEN OLUR...YÜCE RABBİM OLMAYACAK ŞEYİDE OLDURUR...AMMAA BÖYLE BEKLEMEKLE OLURMU HİÇ..ŞU ŞARTLARDA YARIN BARIŞSANIZ SANA SAYGISI OLACAKMI SANIYORSUN..BİRGÜN KORKMADFAN TEKRAR ÇEKİP GİDECEK..NASILOLSA BEKLEYEN VAR..

AÇ BOŞANMA DAVASINI..GİTSİN ELİNE CELP KAĞIDI..OZAMAN GÖRÜRÜM BEN ONU..HİÇBİŞEY OLMASA BİLE EN AZINDAN KADINLIK GURURUNU KURTARMIŞ OLURSUN..BİTECEKSEDE BÖYLE BİTSİN KARDEŞİM..HİÇ ÜZÜLME HİÇ..ASLAN GİBİ OL..YÜREKLİ OL..herşeyin hayırlısını dile allahtan...

umarım istediğin gibi olur herşey

bize gözüken her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır..
çok doğru bir laf
ohh mis gibi yuva kuruluyor ne umut ne hayaller herşey güzel en hayırlısı bu gibi..
3 ay içinde noluyorsa oluyor bu evlilik bitiyor sanki en şer en beter bu gibi..
vardır bunda da bir hayır canım ya
üzme üzülme demeyeceğim ama
rabbbim verir herkesin hakkını bu dünyada olmadı öbür dünyada
bak ne kadar anlayışlı bir patronun var işyerinden ayağını denk al kovucaz falan deseler birde ona üzülürdün
toplayabildiğin taşınabilir eşyalarını çeyizlerini falan taşı
bir depo gibi bişey tutsanız olmaz mı en azından bir süre sonra satarsınz..
ne bileyim ya çok üzüldüm inan ben ağlıyorum
ne umutlarla seç beğen al yıllarca dayansın bilmm ne diye birşeylerin kalitesine bak
bırak yılları 3 ay bile zor kullan..
hani diyorlar ya huzurum olsun ama malım olmasın bu demek..
keşke yuvanız huura kavuşsa o eşyaların hiçbirisi olmasada olur..:26::26:
senin için çok dua ediyorum canım
herşey olacağına varır
lütfen isyan etme her şerde bir hayır vardır
bundan da sana hayırlı bir yol çıkacaktır sabret
şükret
daha kötü durumda olabilirdin
geleceğine umutla bak
allahım sana en iyi en hayırlı şeyleri çıkarsın yoluna
bu hayırlısı değilmiş..
bence sen artık karşı taraf ayağına kapanıp yalvarsa kabul etme bitir bu işi..
avukatla görüş
rabbim onlarada daha beterini versin demiycem çünkü beddua döner dolaşır bulur sahibini.. ama rabbim onlara hidayet versin ıslah etsin
akılları başlarına geldiğinde çok geç olmasın..
:26::26:

ya canım inan bana konunu gün gün okuyorum. ne yazacağımı bilemediğimden, çok fevri yazmaktan korktuğum için şimdiye kadar yazmamıştım. ama bence bu iş çoktan bitmiş. yazık sana ya. daha evlendiğini anlayamadan böyle oyunların içine düşmüşsün. o adamdan ne evine erkek, ne de sana koca olur ben sana söyleyeyim. boşa gitsin. boşalt evi. sat bütün eşyalarını. ne kadar güçlü olduğunu göster ona. canın acısa da belli etme kimseye en başta da O'na. dünyanın sonu değil. kimse senden önemli değil. oldu ki barıştınız, bu kadar üzüntünü unutturmak için birşey yapacak mı sanki! tam tersi daha 3 aylıkken ayrılamadığın için sonrasında hiç ayrılamayacağını düşünüp daha fevri olacak. istediği gibi oynatmaya çalışacak seni. bir haftadır 3 aylık karısını aramayan erkekten ne hayır beklenir ki!
herşey insanlar için, acı da tatlı da. keşke böyle olmasaydı ama olan oldu. boşuna bekleme. kendini daha fazla ezdirme ve küçültme. bu hayatta başımıza gelen herşey bir sınav aslında ve bu sınavdan başarılı olman için kendine güvenmelisin, tek başına ayakta kalmalısın.

unutma lüften senden önemli kimse yok hayatta!

konuyu takip edeceğim. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım bak siz birde görücü usulü evlenmişsiniz.daha 5 aydır tanıyorum diyorsun eşimi.ve 3 aylık evlisiniz.
görücü usulü evliliğe karşı değilim ama malesef büyük bir çoğunluğu bu şekilde insanlar daha birbirinin huyunu suyunu azda olsa öğrenemeden yuva kuruluyor ve sonrasında büyük problemler yaşanıyor.(tabi ki istisnalarda var onları ayırarak söylüyorum)
hele ki evliliğin ilk döneminde daha yeni tanıyorsunuz siz birbirinizi.kaldı ki bir insanla nekadar flört etsende aynı evde yaşamadan pek çok huyunu öğrenemiyoruz.
eğer karşılaştıkların seni gerçekten mutsuz ediyorsa bunun ardından daha fazla kovalamakta anlamsız.ama bu tanıma sürecinde tam tersine bir şeyleri yoluna koyabileceğinize şans vereceğinize karşılıklı karar verebiliyorsanız güvenebiliyorsanız birbirinize zorlayın.
ama olmuyorsa da daha fazla kendine acı çektirme derim.sana da yazık.en ufak şeyde senden vazgeçebiliyor,sana bunları yaşatabiliyorsa,ben şahsen bundan sonra olacaklardan korkarım. ne yaptın çok merak ediyorum buarada habersiz bırakma bizi. :18:

canım senin eşin gerçekten ayrılmayı kafasına koymuş..anlattıkların inannılmaz..seni o kadar çok severken, yanından ayrılamazken noolmuş bu adama çok garip..belli ki evlilik zor gelmiş..farklı bir şey bekliyormuş..güllük gülistanlık sanmış evliliği anlaşılan..zor gelince de kaçmayı seçmiş..bunun için de bir bahane lazımmış..kardeşini bahane göstermiş..3 ay çok uzun bir süre değil..bunu sana 3 yıl sonra da yapabilirdi..o yüzden çok acı çektiğini biliyorum ama zararın neresinden dönersen kardır..sakın intihar gibi saçma şeyleri aklına bile getirme..ayrıca kim yazmıştı..hacı hoca falan da saçmalık..ne işin var hacıyla hocayla..gidersen pisikoloğa ya da daha da kötü hissedersen psikiyatra git..ayrıca neler oluyor yaz mutlaka..buraya yazmak da bir tür tarepi gibi çünki..

arkadaslar yorumlariniz icin cok tessekur ederim... dun ilk once esim mesajlar yolladi... sonra babasi aradi ..sonra kendisi aradi.. iste birbirimize son bir jans verelimmi artik ailelere saygi duyalim karistirmiyali filan gel evine.. bende dedim sen gel beni al.. oda dedi ya simdi ailen bana yuklenir ben ne bilim ne bende dedim ne alaka benimle konusursun sonra babamla baska kim sana ne diycek filan tamam dedi... bugun yigeni aradi ya iste esin diyorki aileside gelsin vay efendim simdi pskolisi fazla yerinde degilmis babam onun gucune gidecek birsey soylerse kendisini tutamazmis belki falan filan... korkak resmen korkuyor halen erkek olamamis diye goruyorum ben.. hem diyor artik aileleri karistirmiyalim simdide ailesiyle konusmaya geliyor bizim sorunumuz onlari ne ilgilendiriyor simdi ben anlamadim nekadar dogru ailesinin gelmesi nekadar dogru degil bilmiyorum.. istiyormuyum istemiyorumda bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum ailesininde gelmesi iyi birseymi ? babasida pek anlasilabilecek bir insan degil cok inat cok sinirli bir insan simdide benim babam birsey derse oda derse iycene kavga cikar diye dusunuyorum acikcasi...

canım bence gelip babanla konusup sonra seni evden almalı sana saygı duymayı bilmeli artık, sonuçta bu kadar zaman bi sürü laf işittin sıkıntı çektin

T
karar verme aşamasındasın halen hareketleri yanlış sanırım eşinin gerçek kişiliği,anakuzusu,korkak kadını tınlamayan her ne karar vereceksen yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundur geri baktığında pişman olma bu adam ile ömür boyu mutlu olacakmısın?

ha..şöyle biraz yola gelmiş eşin sanki..evliliklerin flörtler kadar kolay bitmeyeceğini anlamış görünüyor biraz..sen bence bu ara biraz alttan al.ama kesinlikle kendini de ezdirme..o üstüne düşsün..sen onun üzerine düşme..umarım bundan sonra herşey daha güzel olur...ayrıca ben böyle evliğinin ilk birkaç ayında ayrılmayı düşünüp şu anda mutlu olan çok çift tanıyorum..hem de çok yakınen..o yüzden hiç moralini bozma inşallah bundan sonrası iyi olur..

kendini üzme sen allahın sevgili kulusunki yuvanı onlar yıkıyor ve kocan sana anam babam kardeşim için ayrılırım diyor..keser dönecek sap dönecek kapın çalınacak kocan gelecek bin pişman şekilde işte ozaman sen şartlarını sıralayacaksın..benimde kocam daha 5 aylık evliyken arkadaşlarıma akrabalarıma aileme kurban ol diye msj atıp ayrılmıştı 8 ay sonra yalvar yakar geldi..şimdi çöpsüz armut oldu...ama tam 2 sene süründürdüm

allah allah oğlan sonunda aradı diye sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
ama bence ailesiyle gelmesi daha iyi olmuş
kendisi gelip boş vaatlerde bulunmasındansa bence ailesinin kızlarının hatalarını görmelerini isterdim..
hatta benim ne suçum vardı diye ailesine sorardım
ben ne yaptım ki kızınıza bir kötülükmü yaptım bir kötülüğümü gördünüz mü ??
diye sorardım
kötüysem varsa suçum bileyim bileyim ki ona göre karar vereyim diye sendde sor ailende
bence sizin ailevi işlerinize diğer kimselerin karışmamasını söylesin
ama inşallah kavga falan çıkmaz
babanızın bu işin başından beri tavrı nedir ??

Dese ne olacak ki.
tabiki kendi kızlarını savunacaklar.
Asla görmezler kızlarının hatalarını çünkü kızları ona göre yalanlarla dolduruyor

lanet et şu insanlara...
bırak boşansın kendini bukadar çaresiz hissettirme onlara canım yaaaaa...
ayrıca ezik durumunada düşme lütfen
eşinede yazıklar olsun adam olsa zaten yanında olurdu kardeşide az cadı değilmiş hani..
hangi cesaretle o şekilde konuşuyo anlamadım ben..
konuya pek hakim değilim yazdığın gibi ise olaylar onlara yamanma lütfen hayatına yön ver

hemen barisma biraz surundur..evlenince de bu durum devam edecekse barismanin anlami yok ben kararimi verdim,daha yeniyken ayrilmak isteyen,baskalarini evlilik hayatimiza sokan birine tekrar guvenip donemem de..onun ailesi seni geri alip vicdan rahatlacak..az surundur..esin seni kaybetme korkusu yasasin..bir daha da akillanir belki..aslinda bu senin icin sans.simdi sen donmezsen ailesini suclayacak cunku buyuk olasilikla ailesi barisirsiniz demistir...

boşarlar canım annesi içinde kardeşi içinde bunlar annekuzusu annesinin eteği altından çıkamayan erkekler..
Bilmiyorun eşin kaç yaşında da 40 da olsa anneciyse anneci oluyo lama cimi yok..
Karısıda olsa çocuğuda olsa onun sadece annesi var yaşadım yaşıyorum biliyorum..
Annesindne başka kimsesi yok ailesi ve annesi..
Değiştiremezsin bunu o bunun ilahı tapıyoolar..
bizim anamız babamız kardeşimiz yokya sadece onlarda var biz gökten zembille indik zaten..

canım bence hemen barışma. gitme eve. eşyalarının hepsini toplamıştı yanlış hatırlamıyorsam. önce eşyalarını yerine yerleştirsin. senin için de birşeyler yapsın, biraz arasın, yalvarsın. değerini anlasın, istediği zaman seni bırakıp istediği zaman alamayacağını öğrensin. daha ilk aylarda herşey bu kadar rahat olursa sonraki aylarda çok daha rahat olacaktır eşin. onunla otur konuş, şartlarını söyle. görümcenle de bir daha yanında eşin olmadan muhattap olma. boşan demiyorum, herkes ikinci bir şansı hak eder. ama ona tek ve son bir şans verdiğini fark ettir eşine, bunun bilincinde olsun. hatta bence biraz fazla süründür ki, gerçekten barışmayı istiyor mu, seni sevdiği için mi barışmak istiyor anlayabilesin. hakkında hayırlısı olsun tatlım...

arkadaşım senin yorumlarını okuyorum çogunada katılıyorum zeki bir kadınsın .Bencede ailesiyle gelmesi çok daha akıllıca ailelerin genç çiftlerin ilişkilerine karışmalarına karşıyım ama iş mütabakata bağlanacaksa bir çiftin birbirine vereceği sözden çok anne babaya verilecek sözler çok daha ağır olacaktr olacaktır

teşekkür ederim..

yani arkadaşa dönme diyeceğiz ama kaç gün burada ben eşimi seviyorum diye dolaşıp durduğunu biliyoruz, şimdi yok gitme ayrıl desek iki gün sonra pişman olacak gelmişlerdi gitmedim ben diye

ama bundan sonra hep AKLIMDA desin
görümcesi ile ne internetten (facebook twitter msn ) ne telefondan (arayarak mesajlaşarak) nede bire bir görüşme yapmasın.
o cadalozdan ne haltlar çıkacağı belli olmaz

ilişkiniz düzene girene kadar (yani eşine tekrar güvenene kadar da ) bebek falan düşünme
1 yıl sonra herşey yolunda herşey düzeldi dersen yaparsınız
evliliğinde de herşeyi sorgula derim herşeye eskisi gibi güvenerek tutunma
unutma eşin seni hiç düşünmeden bir kalemde silip atmıştı

ama ne yalan söyleyeyim ben o pozisyonda olsaydım herhalde dönemezdim..
bilemiyorum büyük konuşmayayım ama yaşadığın şeyde sindirmeside geri dönmeside çok zor
hayırlısı nasılsa öyle olsun diyelim canım benim
umarım bundan sonra üzmezler seni
sanki benim kardeşimsin gibi çok üzüldüm ben sana :26::26: hep dua ediyorum senin için :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…