- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
- Konu Sahibi caresizlik
-
arkadaslar yorumlariniz icin cok tessekur ederim... dun ilk once esim mesajlar yolladi... sonra babasi aradi ..sonra kendisi aradi.. iste birbirimize son bir jans verelimmi artik ailelere saygi duyalim karistirmiyali filan gel evine.. bende dedim sen gel beni al.. oda dedi ya simdi ailen bana yuklenir ben ne bilim ne bende dedim ne alaka benimle konusursun sonra babamla baska kim sana ne diycek filan tamam dedi... bugun yigeni aradi ya iste esin diyorki aileside gelsin vay efendim simdi pskolisi fazla yerinde degilmis babam onun gucune gidecek birsey soylerse kendisini tutamazmis belki falan filan... korkak resmen korkuyor halen erkek olamamis diye goruyorum ben.. hem diyor artik aileleri karistirmiyalim simdide ailesiyle konusmaya geliyor bizim sorunumuz onlari ne ilgilendiriyor simdi ben anlamadim nekadar dogru ailesinin gelmesi nekadar dogru degil bilmiyorum.. istiyormuyum istemiyorumda bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum ailesininde gelmesi iyi birseymi ? babasida pek anlasilabilecek bir insan degil cok inat cok sinirli bir insan simdide benim babam birsey derse oda derse iycene kavga cikar diye dusunuyorum acikcasi...
arkadaslar yorumlariniz icin cok tessekur ederim... dun ilk once esim mesajlar yolladi... sonra babasi aradi ..sonra kendisi aradi.. iste birbirimize son bir jans verelimmi artik ailelere saygi duyalim karistirmiyali filan gel evine.. bende dedim sen gel beni al.. oda dedi ya simdi ailen bana yuklenir ben ne bilim ne bende dedim ne alaka benimle konusursun sonra babamla baska kim sana ne diycek filan tamam dedi... bugun yigeni aradi ya iste esin diyorki aileside gelsin vay efendim simdi pskolisi fazla yerinde degilmis babam onun gucune gidecek birsey soylerse kendisini tutamazmis belki falan filan... korkak resmen korkuyor halen erkek olamamis diye goruyorum ben.. hem diyor artik aileleri karistirmiyalim simdide ailesiyle konusmaya geliyor bizim sorunumuz onlari ne ilgilendiriyor simdi ben anlamadim nekadar dogru ailesinin gelmesi nekadar dogru degil bilmiyorum.. istiyormuyum istemiyorumda bilmiyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum ailesininde gelmesi iyi birseymi ? babasida pek anlasilabilecek bir insan degil cok inat cok sinirli bir insan simdide benim babam birsey derse oda derse iycene kavga cikar diye dusunuyorum acikcasi...
allah allah oğlan sonunda aradı diye sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
ama bence ailesiyle gelmesi daha iyi olmuş
kendisi gelip boş vaatlerde bulunmasındansa bence ailesinin kızlarının hatalarını görmelerini isterdim..
hatta benim ne suçum vardı diye ailesine sorardım
ben ne yaptım ki kızınıza bir kötülükmü yaptım bir kötülüğümü gördünüz mü ??
diye sorardım
kötüysem varsa suçum bileyim bileyim ki ona göre karar vereyim diye sendde sor ailende
bence sizin ailevi işlerinize diğer kimselerin karışmamasını söylesin
ama inşallah kavga falan çıkmaz
babanızın bu işin başından beri tavrı nedir ??
allah allah oğlan sonunda aradı diye sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
ama bence ailesiyle gelmesi daha iyi olmuş
kendisi gelip boş vaatlerde bulunmasındansa bence ailesinin kızlarının hatalarını görmelerini isterdim..
hatta benim ne suçum vardı diye ailesine sorardım
ben ne yaptım ki kızınıza bir kötülükmü yaptım bir kötülüğümü gördünüz mü ??
diye sorardım
kötüysem varsa suçum bileyim bileyim ki ona göre karar vereyim diye sendde sor ailende
bence sizin ailevi işlerinize diğer kimselerin karışmamasını söylesin
ama inşallah kavga falan çıkmaz
babanızın bu işin başından beri tavrı nedir ??
arkadaşım senin yorumlarını okuyorum çogunada katılıyorum zeki bir kadınsın .Bencede ailesiyle gelmesi çok daha akıllıca ailelerin genç çiftlerin ilişkilerine karışmalarına karşıyım ama iş mütabakata bağlanacaksa bir çiftin birbirine vereceği sözden çok anne babaya verilecek sözler çok daha ağır olacaktr olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?