3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

su görumcenin edepsizligine bakarmisin!!!abisine seni sikayet ediyor....keske aile icine o zird....hic bulastirmasaydin....mesaj yazmasaydin...onlarda bunu beklemis baksana....sevindiyse görumcen Allah onada yasatsin bu arada gorumcen evlimi bekarmi cekecektir ettigini...bizde gorumceyiz yaaa....kardesimi bir kere morali bozuk gordum...canim ne ol du dedim....hanimi biraz sinirliydi....dedim idare et cocugu ufak ondandir...bunlar nasil insanlar yaaa....neyse ins. eli masali biri gelirde sizi mumla ararlar....once duzelme yollari ara.....dua et Allaha sigin....bizim bir akrabanin kizida böyle olmustu almanyada birde akrabaydi....oglan yaklasmiyordu....kac kere turkiyeye birakti kaynanasi....hocaya falan göturduler muska cikmis ama kendinizde dua edebilirsiniz her hocaya inanmayin...ama kaynanasi gelinine sahipti oglunu sucluyordu o sonra duzeldiler....sabirli ol...

son mesajı yazalı neredeyse 1 hafta olmuş gelişmeler ne alemde merak ettim doğrusu...bu görümce ilerde çok iş açar başına,tez elden bişeyler yapmalı kocanı tamamen kendine bağlamalısın,yoksa işin yaş bikaç senede bir bişeyler yazarken bulursun burda kendini,yeni konular yeni sıkıntılar..Allah yazdırmasın tabi de,benden söylemesi...eşine senin yerinin ayrı olduğunu,eşin olarak kıymet vermesi gerektiğini bildirmelisin,bir ağırlığın olmalı muhakkak.

küçük bir meseleden boşanma kararı alınmaz bence başka durumlar var anlatmadıgınız..

ailenin zihniyeti ,fikri ortada böyle bir aileyle geçinilmez isterse eşiniz tamamen size dönsün onlara sırtını dönsün siz yine huzur bulamassınız....bir günlük iş değil ki bu bi ömür bunlarla baş edilirmi?? helede çocuk fln da yokk boşa kendinizi maffetmeyin bence siz Allaha dua edin başta göstermişler huylarını..siz eşinize daha yıllarınızı vermemişiniz alışkanlık bile olmamış sizin içinn hele de en önemlisi çocuğunuzun babası değilllll.nedennn bu aşağılanmalara katlanasınızkiii ??? sizin kıymetinizi bilen çok kişi çıkar daha karşınıza ...eşinizle birleştiniz diyelim ilerde eşinde de sende de bu heyecan aşk bu günkü gibi kalmayacak o zaman daha başka yüzlerini gördüğünüz zaman keşke yol yakınken çocuk fln yokken kurtulsaydım diyeceksinizzz..daha evliliğin en güzel en tatlı yerinde size ailesi için bunları yapabilen erkeğin ilerki hayatta da sorunlara tavrı çoookk belli ...ne kadar aklı başına gelsede siz bunları yaşattığı için onu içten içe hiç affetmeyeceksinizzz..lütfen güçlü olun..dimdik ayakta durun ..kimse sizden değerli değill ..bunları yıllar geçtikçe daha iyi anlıcaksınız..burdan sizin yaşadıklarınıza yorum yapması kolay tabiki bunu siz yaşıyorsunuz..çok acı bi durum ..sevdiğiniz kişiden ayrılık acısından daha önemlisi grurunuz kırılmışşş..bu dahada kaldırılmayacak bi durum.ama bide şöyle düşünün bunların hepsini sadece siz yaşıyorsunuz ya çocuk olsaydı o zaman bide onun adına düşünedecektiniz her yönden.bu durumda şanslısınız.eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz.Biz sadece burdan okuduğumuz huyundan dolayı tanıyoruz.tabi aileyide belki sizin bildiğiniz çok ta iyi yönleri vardır.o zaman işler değişir.çünkü ona göre yorum yapıyoruz.ya bu durumu kullanıp ona çok iyi bir ders verinnn..baya bi zorlayınn..hemen dönmeyinn..biraz uğraştırın bakalım uğraşacakmı eğer uğraşmıyorsa sizi yeteri kadar sevmiyorrr..o zaman zaten değmezzz..baktınız çok uğraşıyorrr.. şartlar koyarak geri dönünn..ve asla onu iyice tanımadan çocuk yapmayın..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN...

aynen katılıyorum bunlara...malesef sizin hatanız politik davranamamak siz olayın üstüne gitmişşiniz tepenize yıkılmış çok üzücü gerçekten...

arkadaşım durumuna çok üzüldüm ne zamandır yorumsuz okuyordum ama merak ettim ne alemdesiniz şuan durum nedir? Aranız düzelse bile bu görümceyi diskalifiye etmeye bak yoksa başınıza daha çok iş açar.Yani eşini bi işekilde kendine bağla ki eşin de seni el gibi görmesin,seni ailesi gibi kabullenebilsin..Daha çok yeni evlisiniz ve illaki sorunlar olacak işin basit yönünü seçip hemen boşanma yoluna gitmek elbette ki kolay..ve eşiniz de kolay tarafına kaçmış.Bunu farkedebilirse ki -umarım farkedecektir- o zaman evliliğinize rayına oturması için bi şans verirsiniz.İnan alışma devreleri bunlar..herşey gönlünce olsun

yolun başındayken bıraksın bence. ne hakkı var yahu bağırıp çağırmaya. hemde daha evliliğin canım cicim aylarında çok sinirlendim. dünyadaki son erkek o değil unutursun. daha ilk aydan böyle davranan insan ilerde neler yapmaz ki. büyü mü yapmışlar ne tövbe ya Rabbim...

bence küçücük bi nedenden dolayı da bitebiliyor karşındaki insan dengesiz olunca

küçücük bir nedenle evlilik bitcekse bu evlilik zaten evlilik değilmiş baştan çünkü konuyu açan bayanın kocası kardeşinin sölediklerine inanmış hemen karısına sormadan hemen boşanmak istemiş sizce bu durum biraz garip değilmi bence başka olaylarda olmuş yoksa kardeşime nie msj attın yok neden böle yaptın die evlilik bitmez bitersede evlilik değildir zaten aralarındaki..

Son düzenleme:

Aradaki cevapları okumadım cnm, sadece konunu okudum.
Kıdemli evli bir kadın ve bir anne olarak konuşacağım..
Adam seni kabullenememiş, yeni bir aile oluşturduğunuzu idrak edememiş.
Yerinde olsam arkama bakmadan ayrılırdım. Uzatma hiç, yaırn bu adamdan bir bebeğin olsa ne olacak..
Daha ilk günden görümceler işin içine girmiş, evliliğiniz için söz söyleme hakkı buluyorlar..
"O benim abim, sen dış kapı mandalısın" gibi ucuz laflarla abisinin sempatisini kazanıyor ve kendine çekiyor. Bu nasıl bir erkek, karısına, kadınına sahip çıkamıyor?

Canım, adam boşanmak istiyor. Sen engellesen, vazgeçirsen bir tadı kalacak mı bu evliliğin? Evet, hayal kırıklığı olacak senin için bu durum. Ama dünyanın sonu değil. Sevgiyi falan bırak, sevilmez bu adam. Yol yakınken, kendini daha fazla üzmeden çıkart hayatından..

Son düzenleme:

unutulmayacak erkek veya kadın diye bişey yok bence de..
mezarlıklar unutamam sanılan insanlarla dolu değil mi..

Son düzenleme:

Bencede,ayrıca arkadaşın dediği gibi son durum ne acaba şuan...Canım sen hatayı görümcene cevap yazarak yapmışsın,bende eşimin ailesi ile çok sorun yaşadım evliliğim ilk yılı içinde ama hiç biri için zıtlaşmadım çok şükür rabbim yapılan hiç bir haksızlığı kimsenin yanına koymuyor inan bana...Ve şuan bi oğlum oldu kaynanam kayınbabam torunlarını görmediler oğlum hastalandı aramadılar yinede onlar utansın diye bayramlarda özel günlerde aradım şimdi torunlarını merak ediyorlar ve bende göstermiyorum istanbula gezmeye gidiyorum ve uğramıyorum...herkes haddini bilecek...Hayatta neler var neler,Allah korusun bu örnekler hiç birşey...Allah beterinden saklasın allahım daha büyük sıkıntı vermesin...Vazgeçemediğin eşin seni bi çırpıda yok sayıyorsa bence sende kendini küçültme canım benim...

bende son gelişmeleri merak ettim,son durum neoldu,ne haldesin,herşeyi düzeltiniz mi,ayrıldınızmı?
Bizleri merakta bırakma yaz lütfen

böyle şeyler çok oluyor yeni evliliklerde bende evliliğim en güzel aylarında aile problemleriyle karşılaştım aslında gelip konuşsa düzelicek eminim o aylarda bir sarılmak bile yetiyor insana

Bence biraz daha zaman tanımalısın evliliğine. Alışmak lazım tanımak lazım her iki taraf içinde. hemen boşanmak olmaz.

kızlar bence bunlar barıştı baştan cicim ayılarını yaşıyolar merakta ediyorum aslında ne oldugunu inşallah iyi olmuştur araları bir yuva kolay kurulmuyo

Bırak bitsin bu evlilik canım.
Baksana baştan kopmuşsunuz, nasıl yürütebilirsinki böyle bir aileyle.
Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun

arkadaslar uzun suredir yazmadigim icin ozur dilerim, kendi evimde internet olmadigi icin pek giremiyorum, su andada isyerindeyim caktirmadan yazmaya calisiorum...

ben esimle birlestim yine, son yazdigimda ailesi ile annemgile gelecegini yazmistim herhalde... gelmeden onceki gun beni aramisti iste ozledim eskisi gibi olalalim ben ne biliyim ne.. ailesiyle geldigi gun iste ben yine evligim icin alttan aldim fazla agir laflar soylenmedi zaten .. ama yalvarmadam normal sakin konustum sinirle inatlami bitireceksin bu isi dedim boyle seyler konusuldu sonrada hadi esyalarini topla evimizie gidelim.. ya biliyorum biraz garip anlattim ama inanki okadar sey yasadimki anlatamiorum bile pekte hatirlamiorum... simdi 1 ayi gecti birlestigimiz.. iyiz iyi olmaya calisiorum ara sira oluyor yine vakalar ama en azindan zirt pirt annesini aramior annemgile gidelim demior evde kalmayi sevior artik canim sikilior ben ne biliyim ne demiyor.. ya benim esim birazda cabuk parlior sacma sapan konulara bende o parladimiydi hem sinirleniyor hemde uzuluorum cok duygusal bir insan oldugum icin alttan alamiyorum cogu kavgada bundan oluor.. baristiktan sonra baya bi dusundum ben bu evligigi istiyor muyum mutlu olacammi bilemiyorum karar veremiorum ama simdilik mutsuzda degilim zaten hep yazdigim gibi esimi cok seviorum.. tavsiyelerinizi bekliorum bir evlilik nasil yurumeli boyle bi kocayi nasil yola getirebilirim aceba

inşaALLAH hayırlısı böyledir.

sanma ki herkesin eşi dört dörtlük ya da evlilikleri kusursuz.

yeni evli olunca hala aileler çocuklarını aynı çatı altında gibi değerlendiriyorlar.

hemen geline ya da damada yüklenip işin boyutunu aşılmaz hale getiriyorlar.

eşinde böyle bir ateş hattında kalmış bence.

hiçbir erkek şikayetten,sürekli söylenilmesinde hoşlanmaz.

aksine daha bir savunmaya geçer.

madem birleştiniz,sadece birbirinizi mutlu etmeye çalışın.

seni daha çok sevmesini ve farketmesini sağlamalısın.

geçmişi düşünme ve hatırlatma.

bir araya geldiğinize göre herkes yeterince dersini almış belli ki.

yeni evlisin,hayat çooook uzun.

bakarsın canhıraş kavga edersiniz 3-5 gün huzursuz olursunuz,sonra barışırsınız.

eee madem hayat beraber gidiyor,mutlu-huzurlu olmak varken ufak tefek şeylerden kavga etmeye ne luzum var.

eşini pohpohla,şımart demiyorum.

sakin ve şakayla cevap ver.

zamanla herşey yerine oturur emin ol güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…