3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

evliliğin ilk altı ayı çok önemliymiş arkadaşlar bir yerde okumuştum ancak alışıyor çiftler birbirlerine eşinde ailesini bıraktığı için stres sinir yapmış diye düşünüyorum biraz abartmış tabi ama benim eşimlede benzer durum yaşadık evi terk ediyordu biraz alkolün verdiği etkide vardı tabi ama inan 6 ay sonra çok değişti tartışmalarımız azaldı

''karamanın koyunu sonra çıkar oyunu''..diye boşa dememişler,
canım biliyorum yaşadığın durum çok ağır ve sinir bozucu gerçekten ama sabırlı ve güçlü olmanz lazım..kendiniz için bunu yapmalısınız..bir yuva kolay kurulmuyor,o kadar emek çaba sıkıntılar sonucunda çok güzel hayallerle bir yuva kuruluyor ama işte bu kadar kolay da yıkılabiliyor (inşallah da eşiniz hatasını anlar)..ve çok geç olmadan bu yuvayı kurtarmaya çalışır..eğer çalışmıyorsada o güzel bildiğiniz anılar gerçekten bir yalanmış..görümcenize gelincede diceğim şu ki; yuva yıkanın yuvası olmaz..Allahım böyle insanlardan korusun herkesi

not: ''karamanın koyunu sonra çıkar oyunu'' bu arada bunu bütün karamanlılar için söylemedim yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Son düzenleme:
yok artık diyorum. benimde kaynım kavga esnasında bana gerizekalı demişti bende cevap verirken eşim ağzımı kapatmaya çalışmıştıda kıyameti kopartmıştım. o bana demesin bende demiyeyim diye bir daha ağzını açamadı eşim çok kızdı ne olursa olsun saygı duyacaksın o benim eşim dedi. madem öyle bıraksın boşver bune ana kuzusumu madem evlilik zor geliyordu neden evlenmiş. seni susturmaya pıstırmaya çalışmışlar bırak gelecek ayaklarına kapanacak boşver

kısa ve öz yazıcam
herkes yerını haddını bılmelı ve bır koca ne olursa olsun eşini kendı aılesıne karsı savunmalı koruyp kollamalı ve ayrıca hoslanmadıgı bır durum varsa bosuycam evı terkedıcem vs gbı sacma sapan laflara bas vurmamalı

bence o senı değil sen onu bosa gtsın
daha cok yenı evlısın
bunlar ınan değişmeyecek,
yasadıklarımı anlatmak ıstemıyorum ama cadı gorumce kaynana ılgısız bir aileyle ömur boyu ugrasır durursun .kendını anlatmakla gecer omrun ve yıne de mutlu olamazsın

3 aylıkken cekemeyıp bosuycam dıyen adam 3 senelıkken yuzune bakmaz
çok ıstyıosa o senı deıl sen onu bosa ve
bırdaha da oglunuzu eve yollayın kendıme kıyarım gbı kendını alcaltacak mesajlar yollama ltf

arkadasım onun amacı hatıra fln degıl oyle seyler onem veren bırısı degıl zaten yuzuk altın gumus takacak bende bır an oyle dedım herkesın bırsuru yuzugu var benım yok dedım cunkı bana dusunde cok bırsey takılmadı dugunden 2 ay sonrada altınların bır kısmını verdım araba alınacaktı bıze cunkı bırde orda bırsuru mevzu tartısma yasandı o gunlerdede cok tartıstık zaten altınları verdım maddi durumu cok ıyı Allaha sukur fabrikatör eşim hıc bır eksıgımız yok Rabbıme sukurler olsun. dun gece agladım ben yatınca oda duymus bana bak dedı bende bakmadım yaklastım bıraz bana sarıldı ve dedıkı bugun ıcınmı aglıyorsun dedi bende evet sen beni cok korkuttun dedım cunkı bırden cok fazla tepkı verdı yuzugu fırlattı bana benı begenmıyorsan cek gıt dedı cok agırıma gıttı işte sonra ben aglarken bana dedıkı sana zarar verdımmı dedı bende hayır dedım korkma o zaman gerekırse ceker gıderım sana zarar vermem dedi sen damarıma bastın sacma sapan konustun bende boyleyım benım tepkim sert oldu bıraz kırmak ıstemedım dedı senın kımın esı oldugunu bılıyor herkes kımle evlı oldugunuda bılıyorlar kım ne derse onemlı degıl yuzuk istiyorsan bana guzelce de ne ıstersen alırım dedı buda benım cok hosuma gıttı cunkı her tartısmamızda ben yaklasırdım ben konusmasam haftalarca konusmazdı ılk defa ben aglayınca herhalde bana yaklastı ve kkonustu sımdı bugun aksam ısten gelınce nasıl olucaz merak edıyorum sizce bu yasadıklarımız normalmi? bızım gıbı herkes yasadımı 3 aylık evlıyız gorucu usulu evlendık ve 2 ay nısanlı kaldık eşim iyi bir insan ama sınırlenınce cok kızıyor bızım bu tur tartısmalarımız cok oldu ama cok guzel gunlerımızde oldu bu gunler gecer degılmı?

Bugün bu konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Erkek bakış açısıyla yorum almak istedim. Belki kaçırdığımız bir nokta vardır diye. O da çok şaşırdı. Bu yüzden boşanma mı olurmuş dedi.

o kız kardese yazıkllar olsun bnce kıskanc ve terbiseyiz biri olan o sen esinle barısırsın ama o kızın yüze bile bakma canım yuva yıkmıs kac yasında bu kız??

Cnm öncelikle ilk sene evliliğin oturmaya çalıştığı dönemdir, tartışmalar illaki olur, ama burda önemli olan sizin artık bir aile olduğunuzu unutmamak,

Görümcene keşke çokmu zor cevap yazmak demeseydin,çünkü yeni evlendiğiniz için muhtemelen gözleri senin üstünde olacak ve açık arayacaklar, belkide kendi çocuklarını senden kıskanacaklar, biliyorum çok mantıksız geliyor ama maalesef hangi arkadaşım anlattı ise böyle,

Ama eşine cidden pes yani, yuh diyorum hatta, neden dersen kardeşinin bu sözleri söylemesine nasıl müsaade ediyor?? benim eşimin aileside beni istemedi mesela ama eşim bunu yaptıklarını farkettiğinden beri hiç yüz vermiyor onlara desem yeri yani, ararlarsa konuşuyor, hatta evde konularını bile açmıyor huzurumuzu kaçırmasınlar diye, öyle hastalık mastalık olursa binde bir muhabbetleri geçer o kadar

Görümcenle hiç muhattap olma derim, sen ona mesaj attıkça kocan senin onunla uğraştığını düşünür muhtemelen, bırak cehennem olsun gitsin , ilgilenme bile umrun olmasın, sen kocana bak, hayat arkadaşın o, kalanları dış kapının mandalı
Sende al onun yazdığı mesajları eşine göster, kardeşinin ne haltlar karıştırdığını ve gizli amaçlarını öğrenmiş olsun, asla silme, ilerde lazım eder

Hem sende neden canıma kıyarım falan diyosun ki, şımaracaklar, eşin ne kadar eğerli ise sende en az onun kadar değerlisin

Cnm bak bu söylediğimi sakın unutma, EŞİNLE ARANDAKİ OLAYLARI KENDİ ANNE BABAN DAHİL OLMAK ÜZERE ASLA 3. KİŞİLERLE ÇÖZMEYE ÇALIŞMA
bak görümcene sizdemi diye sormasaydın bu olaylar bu yönde gelişmeyecekti, sen onun karısısın cnm onlar çocuklarını merak edince sana sormalı sen onlara değil,
Eşinin ailesine canıma kıyarım demekte aynı mantıktan bakınca çok yanlış, bir sorun olunca gayet mantıklı şekilde çek kocanı karşına konuş cnm, başkasını hiç bulaştırma,ne konuştuğunuzu dahi anlatma kimseyi ilgilendirmez çünkü, ve olay dahada büyür, yarın öbürgün sana koz olarak kullanmaya bile cürret edebilirler, herşey beklenir

Öncelikle cnm, olay çok büyümüş, keşke annenlere hiç gitmeseydin, eşini arayıp eve gelmesini isteseydin, daha çok yeni evlisiniz tartışabilirsiniz ama büyürse helede aileler girerse alınan yaralar dahada bi büyür cnm
Ben şimdi senin yerinde olsaydım eğer, anne babamla konuşup evime dönerdim, evi daha boşaltmadınız diye düşündüğüm için bunu söylüyorum, sonrada eşimi arayıp konuşmak istediğimi söylerdim, belkide aile psikologuna götürürdüm,

Kaynanan ne derse desin boşver, görüşmezsin olur biter o da söylediklerinin cezasını çeker
Görümceni hele hiç umursama, kim ki o dış kapının mandalı, anladığım kadarı ile evlide değil muhtemelen seni kıskanıyordur kıskançlığından büyütmüştür, seninle geçinmeye niyeti yokmuş demekkide böyle tavır almış, tabi kendine yazık etmiş sonuçta görümcen akıllı biri olsaydı daha seninle iyi geçinmeye bakardı, rahat rahat evine girer çıkardı,ailecek sık sık görüşürdünüz, ama şimdiden böyle davrandığı için arada yeni oluşmakta olan bağları daha baştan kopartmış

İnş kısa zamanda aranız düzelir cnm, dediğim gibi sen 3. kişileri boşver, eşine odaklan, onunla konuş, direk onu ara hatta

Son düzenleme:
canim benim bu tavsiyeler icin cok tessekur ederim ama bence bunlar icin cok gec... 1 hafta oldu halen ses seda yok... bugun sanki son umut parcalarimi yitirmis gibiyim.. yine uykusuz bir gece her uyandigimda telefonumda yerinden cikacakmis gibi bir kalbimle baktim... ve esimin isyerini aradim.. o acti zannedersem tam cikaramadim telefonu acerkene esniyorduu... esimle gorusebilirmiyim dedim,, burda veriyim bi saniye dedi sonra telefonumu suratima kapatti... yani gercekten bukadarda olmaz bukaadar zavalli bukadar terbiyesiz... bu insan bence beni esi olarak hicmi hic gormemis.. belki insan yerine bile koymamis bu sekilde davrandiysa diye dusunuyorum ??

ben zaten esyalari satisa cikartmistim.. bu hafa sonuda evimi toplamayi dusunuyorum... bugunde biri mail atmis yatagini alabilirim bu hafta sonu diye... mail geri atmaya korkuyorum ... satiyimmi yinede duzelirmi dusuncesine kapildim yine... ama boyle bir insanla nasil olur yani cok imkansiz bir insan herseye kavga cikarana cok seyler oldu cook.. biliyorum benim adima tabi karar veremezsiniz ama tavsiyelerinize desteginize ihtiyacim var... evi bosaltmaya acelemde 1. neyi bekliorum benle telde bile konusmak isteyen birisinden. 2. onlar benden daha once bosaltirlar banada zirnik kalmaz diye korkuyorum acikcasi

o senı aramazsa sende onu arama sakın senı ıstemeyen o netıcede bırak bı sure kendı halıne ılk gunler rahat gelır ona sana azap gıbı ama sonra o pısman olur gıt bı ıse gır calıs sende bu surecte yada bı kursa gır kafanı dagıtırsın sen kaç yasındasın bıde gorumcen kac yasında

bilemiyorum bu dönemi güçlü atlatırsanız daha mı çok kıymet bilinir yoksa daha mı fazla yüzgöz olunur?
dün okudum bu konuyu ve yazmak istemedim okadar kötü oldumki tamamına bile bakamadım sayfaların oturup ağlayacaktım neredeyse.
canım benim Allah kolaylık versin sana.
demekki ben salak bir görümceymişim yengemle çok iyiyzdir ama bazen bir laf eder ben sinirlenirim tutarım kendimi ama bu üstüne bida bida laf eder.bende ya hiçbir şey demem tamam kapat konuyu derim tartışmaya bile girmedem kapatırım.sonra akşam evine gider abimi doldurur doldurur abim beni bir arar demediğini bırakmazdı.birgün beni delirtmek için mesajlar yolladı kavga çıkarmaya çalışıyo haksızdı ve haklı olmaya çalışıyor ben sinirleneyim diye bende aldım mesajları babama gösterdim mesele çözüldü bir daha da bulaşamadı bana.abimde sonradan anladı hatasını ama bizi kırdığı ve eşini şımarttığıyla kaldı.çok şükür şimdi iyiyiz ama ben evlendim zaten sadece yeğenlerim için gidiyorum falan.
senin yaşadığında bunun tam tersi olmuş ama malesef sen o 'bir cevap vermek zor mu' lafını diyerek büyük bir hata yapmışsın o senin en yakın kız arkadaşın değil,ona göre sen eve sonradan gelen birisin ve daha 3 aylık evlisin kısacası ona göre yabancısın ve sende ister istemez başlarda eksik arayacaklar.malesef buna alet etmişler seni çok üzgünüm canım.
balayından kavgayla dönüp apartopar boşanan çift biliyorum,kocasının şizofren olduğunu öğrenip bir çocukla baba evine dönen biliyorum..bu işler çok zor işler.bırak eşin kafasını dinlesin seni seviyorsa gelir ha eğer bunun için bir evlilik bitiriyorsa o adamda hiç kafa yokmuş demekki.hepimiz yaşadıkça öğreniyoruz,öğrenmeye devam ettiğimiz içinde bazı konularda cahiliz.sende cahilsin daha bende.elbette hataların olacak ağzından aniden çıkan laflar olacak,2 düşünüp bir konuşmak gerekir ama insanlar bazen düşünmeden dönülmeyecek şeylere de sebep olabiliyor demekki.bu senin içinde eşin içinde geçerli.
şuan kendi ailenin yanında mısın evinde misin bilmiyorum ama 3 ay çok yeni ya evime gidiyorum benimle konuşmak istiyorsan gel konuşmadan sadece düşünerek ikimizde bu meseleyi çözemiyoruz de.
olan olmuş zaten sonrasına bakmamız lazım 3 ayda bitip gidecek kadar değersiz bir sevgiyse sana verdiği hiç ardından koşmaya da değmez üzüldüğünle kalırsın.bu adam çocuk demekki daha ailesinin aklıyla hareket ediyor evli barklı olduğu halde.kiminle ne yaşarsan yaşa orta yolu bulacak olan hep ikinizsiniz.başkalarını sadece dinleyin ama birbirinizi hem dinleyin hem anlayın. ben nişanlılık dönemini de düğün öncesini de hep bu şekilde atlattım.herkes bir şey istiyor herkesin bir beklentisi var.eşim dedi ki orta yolu bulacak olan biziz,sen bana her şeyi anlatacaksın ben sana anlatacağım beklentiler varsa huzursuzluklar varsa biz çözeceğiz.çok şükür bu şekilde sıkıntısız atlattık.kısacası eşin başkalarının lafına değil sana bakmalı sende çabuk sinirlendiğini bildiğin için seçerek konuşmalısın gerekirse.

Son düzenleme:
esyalrı koyabılıcegınız depo gıbı bıyer varsa alın oraya koyun egerkı yoksa alabılıcegın kucuk esyalrı al belkı bunları soylemem ayıp bısı ama o aıleye cok sınır oldum bıde esın bosanma davası acmısmı

konya karaman olayını bir yana bırakın 24 yaşında adamdan ne olgunluğu beklersin ki?(kafaca geç büyür erkek kısmısı malum).hele ki evlilik gibi sorumluluk haaaa!!ben 26 yaşımda kadın halimle korkuyorum evlilikten.belki kızacaksın çaresizlik ama geç sen bu adamdan.adam çocukça bir hevesle evlenmiş sıkıyı görmüş bahaneside hazır.(konunu az okudum gerçi ama).yoksa insan gibi oturup halledilmeyecek bir sorun değil sizin ki.resmen çok o..ruktan bahane afedersin.sende ne kendini ne de aileni daha fazla eğ..intihar edeceğim ne demek?çok kolay birşey mi zannediyorsun sen?kim uğruna?ne uğruna?aman ne de üzülürler, sen toprağa girdiğinle kalırsın.

ben eşimle evlendiğimde 25 yaşındaydı ben 23.ve benim şuana kadar tanıdığım en olgun insan diyebilirim kendisine birde 1 yıl arkadaşlık 2 sene flört 1 yıl nişanıda sayarsak epeydir tanıyorum yani.ilk günden beride aynı şeyi düşünüyorum.kısacası akıl yaşta değil baştadır.ama erkeklerin geç olgunlaşması tabi net bir gerçek ama herkes öyledir diye korkup saklayamayız kendimi.patavatsız,boş konuşan,başkalarına bağımlı,kendi aklıyla hareket edemeyen insanlardan hiç hoşlanmam.hele ki bu insan bu örnekteki gibi karısına hemde daha 3 aylık karısına ailesinin lafına uyupta bunları yaşatabiliyorsa bu adam 30 yaşında da aynı olur eğer ki yaşadıklarından bir ders çıkartmazsa.
eşim gümüş yüzük istiyorum dedi bende alyansımı değiştirmek istiyorum dedim daha 2 aylık falan evliydik.ilk alyanslarımızı hatıra diye saklıyordum zaten,satmak istediğim farklıydı.parada verdi benim yüzüğüde al götür dedi kendininkini al kalırsa aynısının gümüşünü bana yaptır yoksa paran yetmezsede daha sonra gider beraber seçeriz dedi.gittim aldım onada aynısının erkek versiyon gümüşünü yaptırdım.seve seve takıyor.insanlarda erkeklik gururu var anlıyorum ama bu arkadaş gurur olayını fazla abartmış demediğini bırakmamış.ha çok paran vardır gider 2 milyara el yapımı alyans alırsın onu saklarsın ama belkide bu kız sana masraf olmasın nasıl olsa altın kullanmayacaksın bidaha para vermektense bunu değiştirelim diye düşündü.işte dinlemeden konuşmanın,fevri davranmanın sonucu nerelere varabiliyor gördük böylece.

ben 23 yasindayim gorumcemde oyle.. birde o genc evlenmis bosanmis ayni seyler basina gelmis kocasi birden istememis filan onun icin dahada cok koyor bana bilerek yapiorlar herseyi.. benim zaten bi isim var ama gercekten calisacak durumda degilim... patronum geldi bgun oda dedi sen isi dusunme simdi diye kac gundur uyamiorum doktor happ verdi sakinlesiyim uyabiliyim diye.. ve dedigim gibi benden once davranip evi bosaltacaklarindan korkuyorumm onun icin ne yapacagima sasirdimm

canım allah yardımcın olsun çok zor bi durum inşallah en az zararla (maddi,manevi) atlatırsın.çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canım allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durumdasın ve evlendikten sonra bazı şeyleri atlatmak daha zormuş inş allah kalbine göre verir

ıste arkadasım ben herkesın bırsuru yuzugu var benım yok dedım o o lafa cok sınırlendı cıldırdı hatta ama daha sonra bana acıklama yaptı senı uzdugum ıcın uzgunum sert tepkı verdım v.s daha sonra barıstık aksamda gül alıp gelmiş cok mutlu oldum ama kırılmıstım tabi.. birbirimizi 5 aydır tanıyoruz 2 ay nısanlılık surecı 3 ayda evlılık cok yenıyız zaman cabuk gecer ıns.

allah yardımcın olsun senin yaşadıklarını okuyunca inan gözlerim doldu aynı şeyleri bende yaşadım neler hisetiğini biliyorum ama barışma falan olursada baştan konuş birdah aynı şeylkeri yaşama tekrarında inan dah çok üzülürsün inşallah eşinin aklı başına gelir barışırsınız aynı şeyleri birdaha sana yaşatmaz nekadar üzülmede desek anlıyorum seni ama zaman herşeyin ilacı bunuda unutma

Öncelikle çok çok geçmiş olsun . . Çok üzüldüm durumuna.Daha 3 aylık evliyken böyle birşeyin başına gelmesi gerçkten çok kötü . . Ama olan olmş karşındaki kişi seni sevmiyormuş istemiyormuş. Sende herşeye rağmen onu arıyorsun. . Bence daha fazla red cevabı alarak kendini yıpratma . . Her geri çevrilmede canın daha çok acıyacak. .Bırak olmuyorsa zorlama. Sen değil o kaybettiğine üzülsün.Senin değil onun ayıbı bu . .
hem böyle yaparak gururunu ayaklar altına alıyorsun. .Onun karşısında aciz gibi durma. .Madem istemiyor beyefendi boşanma davası açmasını bekle. Hakkın olan herşeyide talep et. Değmeyen bir insan yüzünden gençliğini heba etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…