- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi caresizlik
-
UHHH Küfür etsen adamın bukadar zoruna gitmez çok ayıp etmişsin bence ..hatıralar çok değerli eşiniz için demekki sizin için olmasada ...ben olsam daha fazla tepki verirdim...kusura bakmayın ama bide sorumluluk çok fazla oluyor erkeklerde..evimi geçindire bilirmiyim eşimi muhtaç etmeden kimseye falan filan diye bir sürü fikirler geçiyo akıllarından belki bir şeylerin eksikliğinden size bir mahçupluğu olmuştur bunu söyleyincede kendini yetersiz hissedip sinirlenmiştir düzelir.merak etmeyin siz daha anlayışlı olursanız..ben 2.5 yıllık evliyim bizimde acayip problemlerimiz var kaç kez boşanmayı düşündüm..hep madddiyat yüzünden bana birşey alamıyo edemiyo diye hırçın davranıyo söylediğim herşeyi yanlış anlıyo..bende patlıyorum aynı durum sanırım..ben altınlarımı bile verdim 1 aylık evliyken sıkıntı çekmesin die bilezik filan herşey bide annemlerin durumu çok iyi annem her ay bana para veriyo 300 filan bende onunla eksikleri kapatıyorum farketmeden ama anlıyo maddiyat çook büyük sıkıntılar getiriyo manevi olarak yani sizinde öyle değildir inşallah yoksa böle problemleriniz olur sürekli...
o senı aramazsa sende onu arama sakın senı ıstemeyen o netıcede bırak bı sure kendı halıne ılk gunler rahat gelır ona sana azap gıbı ama sonra o pısman olur gıt bı ıse gır calıs sende bu surecte yada bı kursa gır kafanı dagıtırsın sen kaç yasındasın bıde gorumcen kac yasında
ben 23 yasindayim gorumcemde oyle.. birde o genc evlenmis bosanmis ayni seyler basina gelmis kocasi birden istememis filan onun icin dahada cok koyor bana bilerek yapiorlar herseyi.. benim zaten bi isim var ama gercekten calisacak durumda degilim... patronum geldi bgun oda dedi sen isi dusunme simdi diye kac gundur uyamiorum doktor happ verdi sakinlesiyim uyabiliyim diye.. ve dedigim gibi benden once davranip evi bosaltacaklarindan korkuyorumm onun icin ne yapacagima sasirdimm
ben eşimle evlendiğimde 25 yaşındaydı ben 23.ve benim şuana kadar tanıdığım en olgun insan diyebilirim kendisine birde 1 yıl arkadaşlık 2 sene flört 1 yıl nişanıda sayarsak epeydir tanıyorum yani.ilk günden beride aynı şeyi düşünüyorum.kısacası akıl yaşta değil baştadır.ama erkeklerin geç olgunlaşması tabi net bir gerçek ama herkes öyledir diye korkup saklayamayız kendimi.patavatsız,boş konuşan,başkalarına bağımlı,kendi aklıyla hareket edemeyen insanlardan hiç hoşlanmam.hele ki bu insan bu örnekteki gibi karısına hemde daha 3 aylık karısına ailesinin lafına uyupta bunları yaşatabiliyorsa bu adam 30 yaşında da aynı olur eğer ki yaşadıklarından bir ders çıkartmazsa.
eşim gümüş yüzük istiyorum dedi bende alyansımı değiştirmek istiyorum dedim daha 2 aylık falan evliydik.ilk alyanslarımızı hatıra diye saklıyordum zaten,satmak istediğim farklıydı.parada verdi benim yüzüğüde al götür dedi kendininkini al kalırsa aynısının gümüşünü bana yaptır yoksa paran yetmezsede daha sonra gider beraber seçeriz dedi.gittim aldım onada aynısının erkek versiyon gümüşünü yaptırdım.seve seve takıyor.insanlarda erkeklik gururu var anlıyorum ama bu arkadaş gurur olayını fazla abartmış demediğini bırakmamış.ha çok paran vardır gider 2 milyara el yapımı alyans alırsın onu saklarsın ama belkide bu kız sana masraf olmasın nasıl olsa altın kullanmayacaksın bidaha para vermektense bunu değiştirelim diye düşündü.işte dinlemeden konuşmanın,fevri davranmanın sonucu nerelere varabiliyor gördük böylece.
ben 23 yasindayim gorumcemde oyle.. birde o genc evlenmis bosanmis ayni seyler basina gelmis kocasi birden istememis filan onun icin dahada cok koyor bana bilerek yapiorlar herseyi.. benim zaten bi isim var ama gercekten calisacak durumda degilim... patronum geldi bgun oda dedi sen isi dusunme simdi diye kac gundur uyamiorum doktor happ verdi sakinlesiyim uyabiliyim diye.. ve dedigim gibi benden once davranip evi bosaltacaklarindan korkuyorumm onun icin ne yapacagima sasirdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?