3 aylık hamileyim ve çok acıkıyorum...

Gmznzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
220
0
26
Bursa
merhaba arkadaşlar;

3 aylık hamileyim fakat çok acıkıyorum.doymak bilmiyorum. karnım hiç doymuyo sürekli açım.artık yemek yemekten bunaldım. acıktım demekten utanıyorum. mesela şuan da çok acım ama canım birşey yemek istemiyor.neden böyle oluyorum?

ben de öyleydim valla, yemek yedikten hemen sonra bile midem kazınıyordu. sadece sabah bulantılarım yüzünden yemek canım istemiyordu ama sonra felaket acıkıyordum. ben de acıktıkça meyve yedim. şimdi 18 haftalık olduk, o mide kazınmalarım geçti. o döneme has bi durum heralde, ben de anlamadım :9: bu arada meyve sayesinde sanırım, hala kilo almadım ama bebeğimin gelişimi iyi çok şükür.

ben de öyleydim valla, yemek yedikten hemen sonra bile midem kazınıyordu. sadece sabah bulantılarım yüzünden yemek canım istemiyordu ama sonra felaket acıkıyordum. ben de acıktıkça meyve yedim. şimdi 18 haftalık olduk, o mide kazınmalarım geçti. o döneme has bi durum heralde, ben de anlamadım :9: bu arada meyve sayesinde sanırım, hala kilo almadım ama bebeğimin gelişimi iyi çok şükür.

ne güzel bir gün geçecek demek ki.. evet aynen yemek yedikten hemen sonra acıkıyorum. ben de yemiyorum karnım aç ama yemiyorum.yanlış yapıyorum.. meyve de yiyemiyorum canımhiç istemiyor.. kilo da almamam lazım. belimde fıtık var. ne yapıcamı şaşırmış durumdayım

Back
X