3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Inşallah iyiye gider arkadaşım. Bekleme süresi verdiler mi. Rabbim size tez zamanda şifa versin ..(

Sibelcim hergun iyi biseyler yazarsin diye umutla bekliyorum. Hersey iyiye gitsin diye dua ediyorum. Doktorlar bekleme suresi vermedimi yada ne biliyim bisey yapamiyolarmi bu durumu duzeltmek icin? Ne kadar kolay soyluyolar alalim diye... Offf offf

Kızlar bilmedigim icjn soruyorum. Yanlis anlamayin lutfen. Doktor sizi nasil muayene ediyor ultrason la mi yoksa alttan mi? Bir de ilk muayene nasil oluyor?

Kızlar bilmedigim icjn soruyorum. Yanlis anlamayin lutfen. Doktor sizi nasil muayene ediyor ultrason la mi yoksa alttan mi? Bir de ilk muayene nasil oluyor?
Hamilesin değilmi canım hamileler alttan muayene edilmez bebekte kalp atışını felan alınamadigi zamanlarda alttan ultrasonla bakılıyor ama kişisel fikrim ben sağlıklı bulmuyorum benim kendi doktorumda gebelikte alttan muayeneyi sağlıklı bulmuyor

adetim 6 gün geçti ilk defa böyle oldum düzenliydi çok şaşırdım. gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün doktora gidecem kadın doğum uzmanına. İlk defa gideceğim için hiç bilmiyorum nasıl olacak? O yüzden soruyorum acaba alttan muyane eder mi?

Inşallah hz. Allah bu kadar insanın duasini kabul eder. Inşallah bebişın sağlığına kavuşur. Yüzünü güldürür. Acılarını bir an evvel dindirir. Dualarımız seninle.

Kan tahlili yaptırsaydin gebelik onda çıkardı alttan muayene edeceğini sanmıyorum ama yinede kesin birşey diyemem sıkıntın başka birşeyse. Umarım hamilesindir

Bugün gidecem yaptıracam canım inş başka bir şey değildir. Çok stres yaptım kendime düzenm şaştı Çok teşekkür ederim canım cevapladığın için

rabbim yardımcınız olsun inşallah şifasını verirde bütün sıkıntılarınız geçer gider canım..
her türlü kararına saygı duyarım ,allah evladını sana bağışlasın inş sağlıcakla kucağına alırsın..

Kizlar çok sagolun.sadece dua ediyorum.bir sinavdayiz şuan bakalim inşallah en guzel.şekilde veririz. Pzt bakali. Herşey daha netletcek biyopsi yapacaklar bebegin mesafesini bosaltip rahatlatcaklar o idrardan da bobreklrinde bir sikinti varmi yokmu bakacaklar neden kaynaklandigina bakacaklar günler hemen geçsin istiyorum bu işlemi hemen yapamiyorlar coraspin kullandigim.için kanama olabilir diye pzt .ye verdiler bebek.ciisini yapamadigi için sivi azaliyo.buda akciğerlerini etkileyebilir dediler.Rabbim hayirlisi neyse bize takdir etsin bununla da gönlümüzü razi eylesin kizlar

Amin arkadaşım. Ne güzel söylemissin. Çapa da iyi bir hastane. Pazartesine kadar sabret canim Allahım hakkında hayırlısını versin.

Sibelcim rabbim hayirlisi neyse onu gostersin. Bu islem icin sure uzadikca seninde stresin artiyor normal olarak. Bebisinde sende insallah bu durumu en iyi sekilde atlaticaksiniz.

Kizlarrrr hepiniz nereye kayboldunuz... Hicbirinizden ses cikmiyor. Nasilsiniz hersey iyimi? Sibecim sende kapatma kendini lutfen gel konusalim sıkıntına ortak olalim...

Son düzenleme:
sibelcim ,en hayirlisi neyse hakkinizda rabbim yardimcin olsun ins. biliyorum disardan konusmasi kolay, ama icini ferah tut, devamli dusunme olur mu en guzeli hayirlisi olsun. en kotu gunun bu olurda bir an once iyi haberlerini sliriz ins. benim de cinsiyet erkekmis, yeni ogrendik, hafif hafif kipirdio arada sukur. valla oyle sok olup uzulduk ki insanin bisey de yazasi gelmio. bak hic tanimadigi insanlar dua edio sana en guzel dua, iyi olcak insallah.

Anlasilan bu sene erkek nufusunda patlama yasaniyor cok sevindim. Allah saglikla dogmasinida nasip etsin.
Bizde dun detayli ultrasona gittik oglusumun butun ic organlarini gorduk bide doktorumuz guzel bi profil fotosu verdi bakip bakip duruyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

kızlar hiç keyfim yok canımda hiç bir şey yapmak istemiyor sadece dua ediyrum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama zaman daralınca dahada nolcak nolcak diyorum.yarın ya tek döneceğim yada oluşumla yoluma devam edeceğim hakkımızda hayırlısı rabbim ona ömür biçmişse buna zaten kimse engel olamaz bakalım yarın neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…