- Konu Sahibi melekannesi14
-
Bebisimin durumu dahada ilerlemiş böbrekler daha büyümüş idrar torbasi büyümüş ya alalim dediler yada %50 düşük ihtimali var sant dediler.ama böbrekleri parlak diyebilir diyemem dedi.coraspin kullandigim icin şuan işlem yapmadilar pzt kaldi şuan bu işlemi yaparsak kanaman olabilir dediler ben aldirmaya kesinlikle karsiyim %50 sansimi deneyecegim inşallah bebisim iyiye gider kizlar
Hamilesin değilmi canım hamileler alttan muayene edilmez bebekte kalp atışını felan alınamadigi zamanlarda alttan ultrasonla bakılıyor ama kişisel fikrim ben sağlıklı bulmuyorum benim kendi doktorumda gebelikte alttan muayeneyi sağlıklı bulmuyorKızlar bilmedigim icjn soruyorum. Yanlis anlamayin lutfen. Doktor sizi nasil muayene ediyor ultrason la mi yoksa alttan mi? Bir de ilk muayene nasil oluyor?
Hamilesin değilmi canım hamileler alttan muayene edilmez bebekte kalp atışını felan alınamadigi zamanlarda alttan ultrasonla bakılıyor ama kişisel fikrim ben sağlıklı bulmuyorum benim kendi doktorumda gebelikte alttan muayeneyi sağlıklı bulmuyor
adetim 6 gün geçti ilk defa böyle oldum düzenliydi çok şaşırdım. gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün doktora gidecem kadın doğum uzmanına. İlk defa gideceğim için hiç bilmiyorum nasıl olacak? O yüzden soruyorum acaba alttan muyane eder mi?[/
Kan tahlili yaptırsaydin gebelik onda çıkardı alttan muayene edeceğini sanmıyorum ama yinede kesin birşey diyemem sıkıntın başka birşeyse. Umarım hamilesindir
Inşallah hz. Allah bu kadar insanın duasini kabul eder. Inşallah bebişın sağlığına kavuşur. Yüzünü güldürür. Acılarını bir an evvel dindirir. Dualarımız seninle.Bebisimin durumu dahada ilerlemiş böbrekler daha büyümüş idrar torbasi büyümüş ya alalim dediler yada %50 düşük ihtimali var sant dediler.ama böbrekleri parlak diyebilir diyemem dedi.coraspin kullandigim icin şuan işlem yapmadilar pzt kaldi şuan bu işlemi yaparsak kanaman olabilir dediler ben aldirmaya kesinlikle karsiyim %50 sansimi deneyecegim inşallah bebisim iyiye gider kizlar
Kan tahlili yaptırsaydin gebelik onda çıkardı alttan muayene edeceğini sanmıyorum ama yinede kesin birşey diyemem sıkıntın başka birşeyse. Umarım hamilesindir
Bebisimin durumu dahada ilerlemiş böbrekler daha büyümüş idrar torbasi büyümüş ya alalim dediler yada %50 düşük ihtimali var sant dediler.ama böbrekleri parlak diyebilir diyemem dedi.coraspin kullandigim icin şuan işlem yapmadilar pzt kaldi şuan bu işlemi yaparsak kanaman olabilir dediler ben aldirmaya kesinlikle karsiyim %50 sansimi deneyecegim inşallah bebisim iyiye gider kizlar
Kizlar çok sagolun.sadece dua ediyorum.bir sinavdayiz şuan bakalim inşallah en guzel.şekilde veririz. Pzt bakali. Herşey daha netletcek biyopsi yapacaklar bebegin mesafesini bosaltip rahatlatcaklar o idrardan da bobreklrinde bir sikinti varmi yokmu bakacaklar neden kaynaklandigina bakacaklar günler hemen geçsin istiyorum bu işlemi hemen yapamiyorlar coraspin kullandigim.için kanama olabilir diye pzt .ye verdiler bebek.ciisini yapamadigi için sivi azaliyo.buda akciğerlerini etkileyebilir dediler.Rabbim hayirlisi neyse bize takdir etsin bununla da gönlümüzü razi eylesin kizlar
Kizlar çok sagolun.sadece dua ediyorum.bir sinavdayiz şuan bakalim inşallah en guzel.şekilde veririz. Pzt bakali. Herşey daha netletcek biyopsi yapacaklar bebegin mesafesini bosaltip rahatlatcaklar o idrardan da bobreklrinde bir sikinti varmi yokmu bakacaklar neden kaynaklandigina bakacaklar günler hemen geçsin istiyorum bu işlemi hemen yapamiyorlar coraspin kullandigim.için kanama olabilir diye pzt .ye verdiler bebek.ciisini yapamadigi için sivi azaliyo.buda akciğerlerini etkileyebilir dediler.Rabbim hayirlisi neyse bize takdir etsin bununla da gönlümüzü razi eylesin kizlar
sibelcim ,en hayirlisi neyse hakkinizda rabbim yardimcin olsun ins. biliyorum disardan konusmasi kolay, ama icini ferah tut, devamli dusunme olur mu en guzeli hayirlisi olsun. en kotu gunun bu olurda bir an once iyi haberlerini sliriz ins. benim de cinsiyet erkekmis, yeni ogrendik, hafif hafif kipirdio arada sukur. valla oyle sok olup uzulduk ki insanin bisey de yazasi gelmio. bak hic tanimadigi insanlar dua edio sana en guzel dua, iyi olcak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?