3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

kızlar pıhtılaşmayla karşılaşan olmadı galiba?? yada bilgisi olan varsa neler yapıyor?

merhabalar arkadaşlar bende 12+4 haftalığım . 2'li taramam yapıldı sonuçları yarın alcam inş. temiz çıkar herşey

Allahım bebişlerinizi size bağışlasın sağsalim alırsınız inşallah kucaklarınıza içinden banada amin.

Amin canim hepimizinkini bagislasin insallah. Testinde insallah cok iyi cikar.

Meraba.bende 12+ 1 im deli gibi cinsiyet merak edenlerden tabi 15.haftada randevum var anck ozman öğreneblirim sanirim :) ben.hamile kalmadan önce ve hamile kaldiktan sonra iki kere rüyamda erkek bebek gördüm birinde dogurmusum esime benziyodu digerinde doguruyrdum ve doğurdum :) erkekdi
Migde bulantisi bas agrilarm ve halsizligim var benimde :)

Mrb canm bende 12+0 :) ikili test yaptirmadim ben inşallah sennki güzel cikar

Hayırlı olsun aynı meleklerimiz :) bende rüyamda pipisini gördüm:) esimde erkek gibi görmüş çok merak ediyoruz bi an once alisverise baslamak istiyoruz sağlıklı olsunlarda gerisi cokta önemli değil

Merhaba arkadaslar bende 12+1 haftalik gebeyim ikiz bebis bekliyoruz bakim 1 aydir cok rahatsizdim 4 5 kilo verdim hafta sonu depremden cok korktum sancim olmustu cok sukur bebislerime bisey olmamis doktor biri erkege benziyo dedi Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin

Hayırlı olsun aynı meleklerimiz :) bende rüyamda pipisini gördüm:) esimde erkek gibi görmüş çok merak ediyoruz bi an once alisverise baslamak istiyoruz sağlıklı olsunlarda gerisi cokta önemli değil

Teşekkür ederm.snnde hayrli olsn canm ya cin takvimi falan hesapladinmi birde ikili testte bi deger var ona gre bliolarms yaptrdnmi ikili test

Teşekkür ederm.snnde hayrli olsn canm ya cin takvimi falan hesapladinmi birde ikili testte bi deger var ona gre bliolarms yaptrdnmi ikili test

Ikili testte bi deger var 50nin altindaysa erkek diyorlar ama tutmayanda çok var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…