- Konu Sahibi melekannesi14
-
canım tuvaletten çıkmıyordum ilk zamanlar 20 dakkada bir tuvalet dr.a sordum dediki çocuk mesaneye baskı yapıyor o yüzden sürekli tuvalete çıkıyorsun dedi. ya varya ben artık volim umudumu yitirmiştim dedimki olmıycak felan dr. bana progestan adet söktürücü verdi harbi iyi söküldüm kaçgün regli oldum.sonra 40 gün regli olmadım sonra değişik bi renkte regli ve kısa sürdü dedimki ilaç yaptı heralde sonra hormon tembelliği için klomen verdi onuda kullanmaya başladım 38 günoldu yine reglli olmadım ama tabi bu arada bir değişimler var tabi gögüslerim şişti elim yüzüm şiş her gece ağlıyorum karın kasık ağrısından acile gittim enfeksiyon var dedi parol ve enfeksiyonu giderici ilaç verdi. hatta bu aralarda eşim diyor bak sende değişimler var hamile olabilrisin bende diyorumki yok ya bu ilaçların yan etkisi kız kafamada takıldı dedimki eczaneden bir gebelik testi aldım anemmm bir yaptım çift çizgi sen otur ağla neden ağlıyorum onuda bilmiyorum bu arada 1 aylık hamişmişim haberim yok bu arada hergün turşu tavuk kızartması Allahım ne günlerdiama ilk zaman yalan değil geceleri uyuyamıyordum hem ağrıdan ve ayrıyetten sürekli gece çişe gitmelermi dersin soradan düzene girdi şükür
EVET NORMALDE GECE TUVALETE KALKMAYAN BEN EN AZ 2 KERE KALKIYORUM..BENDE KLOMEN KULLANDIM ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM BİTKİSEL BİR SÜRÜ KARIŞIMLAR HER DUYDUĞUM DR.GİTTİM DERKEN YENİ BİR DR.BAŞLADIM ODA RAHİM FİLMİ İSTEDİ SONRA BU AY OLURUNA BIRAKALIM YUMURTA TAKİBİ YAPALIM GELECEK AY OLMADI AŞILAMA YAPALIM DEDİ.SONRA OVUL.TESTİ YAPTIM ADET GÜNÜMDE KOPKOYU ÇIKTI B U GEBELİĞE İŞARET DİYE OKUMUŞTUM BU ARDA BENİM KASIKLARDA DEĞİŞİK SANCI VARDI AMA AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEDİ ÇÜNKÜ HERAY HÜSRANA UĞRADIM SONRA TEST YAPTIM 3.GÜN GEÇMİŞTİ GEBELİK TESTİNDE İNCECİK BİR ÇİZGİ İLE MUCİZEMİN VARLIĞINDAN HABERDAR OLDUM
ağrı kesici vermedi ama ya parol ya da
minoset içebilir de içmiom öle hemennn..
kızlar acıkma durumları ne alemde mesela ben çok sık ama az yiyorum sora hemen acıkıyorum eğerki aç kalırsam hemen bulantıya çeviriyor. birde plt yani trombosit yani kan pıhtılaşması nasıl acaba hamilelikte benim gib yüksek olan varmı merak ettim
merhabalar arkadaşlar bende 12+4 haftalığım . 2'li taramam yapıldı sonuçları yarın alcam inş. temiz çıkar herşey
Allahım bebişlerinizi size bağışlasın sağsalim alırsınız inşallah kucaklarınıza içinden banada amin.
merhabalar arkadaşlar bende 12+4 haftalığım . 2'li taramam yapıldı sonuçları yarın alcam inş. temiz çıkar herşey
Allahım bebişlerinizi size bağışlasın sağsalim alırsınız inşallah kucaklarınıza içinden banada amin.
Hayırlı olsun aynı meleklerimiz :) bende rüyamda pipisini gördüm:) esimde erkek gibi görmüş çok merak ediyoruz bi an once alisverise baslamak istiyoruz sağlıklı olsunlarda gerisi cokta önemli değilMeraba.bende 12+ 1 im deli gibi cinsiyet merak edenlerden tabi 15.haftada randevum var anck ozman öğreneblirim sanirim :) ben.hamile kalmadan önce ve hamile kaldiktan sonra iki kere rüyamda erkek bebek gördüm birinde dogurmusum esime benziyodu digerinde doguruyrdum ve doğurdum :) erkekdi
Migde bulantisi bas agrilarm ve halsizligim var benimde :)
Hayırlı olsun aynı meleklerimiz :) bende rüyamda pipisini gördüm:) esimde erkek gibi görmüş çok merak ediyoruz bi an once alisverise baslamak istiyoruz sağlıklı olsunlarda gerisi cokta önemli değil
Teşekkür ederm.snnde hayrli olsn canm ya cin takvimi falan hesapladinmi birde ikili testte bi deger var ona gre bliolarms yaptrdnmi ikili test
İkili test istemedim Çin takvimine göre erkek bakalım sen baktinmi
Benim.normalde son adetim 23 subat ama.gec dollenme dedi doktor subat erkek marta gecerse kiz oluyo
Sat2 mart benmde hayırlisi olsun bakalım ilk bebegin mi
Evet ilk o yüzden kiz erkek farrketmez saglikli olsun senin ilk mi
Benmde ilk farketmez de bebek kıyafetleri görünce icim gidiyor o yüzden bi an önce öğrenmek istiyorum :)
Teşekkür ederm.snnde hayrli olsn canm ya cin takvimi falan hesapladinmi birde ikili testte bi deger var ona gre bliolarms yaptrdnmi ikili test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?