3 Aylık <Misafir Devamı Derdim

3aylık misafirlik konusunun tam sebebi ne bilemeyeceğim.karı koca memur komşumuzu hatırladım.çocuk bakıcısı çaycıyı mı açık unutmuş ne bi şekilde yangında evleri yanan komşusu vardı annemin 1ay kadar tadilat boya badana şebeke değişmesi derken mecbur annem misafir etmişti ısrarla onlar otele felan gidelim dedikçe annem ben bu apt. Öyle bişey olamaz öldük mü be felan demişti.hala da hep der şimdi olsa yine yaparım diye.
Hiç rahatsızlık çekmemiştik çok kibar ve iyi insanlardı.yük olmamak için adamda kadında marketi pazarı eve taşıyordu neredeyse her akşam annem en sonunda vallahi sizi eve almam bir daha almayın hiç bişey mahcup oluyorum felan diye kadını zorla vazgeçirmişti.
Hala da çok sağlam dosttuz o aile ile.Böyle bir sebepse olabilir yani.Bu kadar tepki sanki azıcık kötü niyet.
Buradaki yorum yapan herkes acaba misafir fobili mi?
Tabi öyle benzer durum yokda sizi enayi yerine koymaksa bilemeyeceğim.
Aldırın gardırobu bu da son iyilik olsun.sonra o aile ile küsün görüşmeyin madem bu kadar dert ettiniz.

bu kocayı çok mu aradın tövbe estağfurullah yazacam yazmaıyorum anlayın banlarım yani,bu işin içinde bir iş varcılardanım bende ,kocanla o yakın dostu ve karısı arasında bir iş var .

kadın rus erkek mısırlı evliler canım..bebek sahibi olmaya çalışıyorlar.. kadın opera sanatçısı 3 5 ayda 1 gösterisi oluyor ..adam zaten eşimle çalışıyor.

Eski konusunu da okumuştum ve sanırım yorum da yapmıştım. İyi niyetli derken arkadaşlarına karşı neden bu kadar iyi niyetli ? Bu tuhaf. Evet kesinlikle bir iş var. Sadece sebebini çözemedim :)

canım eşimi bazen bu konuda öldüresim geliyor zaten.. Gecende kotayı aşmışlar tabi eşim başarılı oldukca cok mutlu oluyor.. onlara söyluor zengın olduk diye.. gelde öldürme... onlara ne senin zenginliğinden.. kadında diyor biz değil sen diye.. Allahım birde demezmi ben yardım ederim size diye.. bugün yarın maaşını 2 katına da çıkarır. o zaman öldürmem yakındır işte.

Ben olsam kocamdan şüphelenirim artik karisinda gözü mu var
Bu adamdan korktuğu bir sey mi var diye

Yeterince yardım etmiş eşiniz bundan sonra kesinlikle yardım etmemeli...

Hala ben size yardım ederim demesi :) cinnet sebebi gerçekten.

Önce kendi ailesini doğacak çocuğunu düşünmeli artık. Fazladan parası varsa çocuğu için yatırım yapsın bunu idrak etmesini sağlamalısınız.

Kesin bir tavır koyun hatta o artacak maaşını biryere bağlayın birikim için hemen borca falan sokun eşinizi :)

yok canım kapılarını bile açmam zaten ne işim olur.. ama işte bu kadar şey yaptıktan sonra birde üstüne hediye vs hemde bu hediye artık sinirleniyorum. eşim istemiyorsan almayız diyor ama aklında yani görebiliyorum.

bu kocayı çok mu aradın tövbe estağfurullah yazacam yazmaıyorum anlayın banlarım yani,bu işin içinde bir iş varcılardanım bende ,kocanla o yakın dostu ve karısı arasında bir iş var .

en azından mantıklı bir açıklaması olurdu..

yok canım yaa fazla parası falan yok once borclarını ödesin devlete borcu var.. Güya bebeğini düsünüyormus o yuzden basarılıymıs ama nerde keske düşünsede ona yapsa..

eşinizin üzüldüğünü kırıldığını bile sanmıyorum göz yaşları ile sizi aklı sıra ikna etmeye çalışmış, kaldıki sizin çektiğiniz 3,5 aylık dönemdeki stresinizi göremeyecek kadar kör daha önceki açtığınız konunuzu okumuştum. Eşinizde bu zihniyet olduğu sürece sağılan taraf hep eşiniz olur anası değil babası değil kardeşi değil ne dolabından bahsediyor iyilik yapmışsınız yapacağınız kadar 7 kat ele bu kadar yüz verip güvenmesin sizi düşünsün biraz saçmalıktan başka bişey değil bence

canım o kadar haklısın ki.. su donemde ne kadar yıprandım anlatamam..e şimin aglaması farklı nedenden dolayıydı bu konuyla alakası yok haklılık payı var ama bende cok streslıyım ozelıkle rısklı bır hamılelık yaşarken..

onu da gectım artık bıraz ortalıg toparlayyım dedım lavaboda sac gordum.. yaa o kadar sınırlendım ki.. ben kendi sacımdan bıle nefret ederim.. ya insanın sacı dokulebılır ama o sekılde bırakır mı kadın bırde.. suyu actım kusa kusa.. artık ıyıce kurumus ona ragmen gıtmedii... o kadar sınırlıyım kı anlatmm.

N11 de 450 TL ye 6 kapaklı kocaaamaaannn bir gardilop var
Soyunma odam için aldım ben
Alın 300 TL Lik bir gardilop netden . Verin. Kursunlar evde dolaplarini nereye kurcaklarsa gidipde gerçekten baya bir gardilop almayın sakin

yok artık nasıl yani arkadaşları 3 ay kaldı? yok artık... ben annemin evinde 2 gün duramıyorum insanların rahatlığına mı kızayım sizin kendinizi kullandırmanıza mı bilemedim...

Eşinizi eşime benzettim. Biz kirada otururken kendilerine lüks ev alıp bir de bizden ev hediyesi tv isteyen kayinvalideme gitti paşa paşa tv aldı.
İyi olalım derken enayilik yolunda ilerliyoruz siz de biz de...

yok artık nasıl yani arkadaşları 3 ay kaldı? yok artık... ben annemin evinde 2 gün duramıyorum insanların rahatlığına mı kızayım sizin kendinizi kullandırmanıza mı bilemedim...

canım çok sinirliyim bu duruma gerçekten.. ben biri bu kadar surat yapsa kapıları çarpsa 5 dk durmam yanında. birde çok stresli olduğum için aşırı sinirleniyorum.. onlra değil her zamn eşime makineye vs.. başlıyorum kapıları çarpıp tekmelemeye.. umurlarında değil resmen.. Bu kadar yuzsüzlük olamaz..

Eşinizi eşime benzettim. Biz kirada otururken kendilerine lüks ev alıp bir de bizden ev hediyesi tv isteyen kayinvalideme gitti paşa paşa tv aldı.
İyi olalım derken enayilik yolunda ilerliyoruz siz de biz de...

yaa ne kadar haklısın.. biliyor sinirden oldugumu hala ban bir sorayım belki giderler diyor.. allah allah.. Dedim evde eski bir koltuk var ikili kocaman yatk oluyor onu alsınlar gerisini kendileri halletsinler.. bize ne artık bu saatten sonra. millet bu işin altında bişey arıyor ama gerçekten eşimin iyi niyetinden tabir-i caizse

Allah yardım etsin size,eşinizde babamı gördüm,yıllardır hiç değişmedi,kendi evinden önce başkasının evine alır,kendinden önce başkalarını doyurur..Şuan kimse iyiliklerini,yardımlarını hatırlamıyo bile,peki babam akıllandı mı derseniz, hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…