- Konu Sahibi zelihaydin
-
kız çocuklarının sünnet edilmesine karşı oldugum kadar erkek çocuklarının sünnet edilmesine de karşıyım. ikisi de aynı şey. kusura bakmayın ama yazmasam çatlardım. yazık ya küçücük çocuklara.
kız çocuklarının sünnet edilmesine karşı oldugum kadar erkek çocuklarının sünnet edilmesine de karşıyım. ikisi de aynı şey. kusura bakmayın ama yazmasam çatlardım. yazık ya küçücük çocuklara.
ben sunnetımı hatırlamıyorum?
ne demek bu şimdi anlamadım. sen kız çocuklarının sünnetine karşı degil misin? ben ise hem erkek hem kız çocuklarının sünnet edilmesine karşıyım. resmen küçücük çocuklara ne yapıyorlar göz göre göre...
hem erkeklerde sünnet olmaz..
Babaları onları,sünnet ettirir.
Ben hiç artık sünnet olmam lazım diyen erkek görmedim.
Saglik acisindan faydaları oldukça fazla.
ben de bunu söylüyorum zaten. babaları, anneleri, konu komuşsu, akrabası bir olur keserler ufacık çocugun pipisini. ben de diyorum ki kesmeyin çocukları.
başka zaman kız çocuklarının sünnetine karşı olanlar erkek çocuklarının sünneti konusunda pek bi rahatlar nedense. erkek çocukları niye bunu yaşamak zorunda ki? aynı şey sonuçta.
güzel kardesım benım hangı pipim kesılıyor,onu da desene?
Kiz cocuklarinin sünnetine karsiyim.faydası yok canım. uydurma şeyler hepsi de. ona bakarsa kız çocuklarının sünnet edildigi ülkelere git bi bak. onlara göre de kız çocuklarının sünnet edilmesi çok saglıga faydalı bir şey. ama hiçbir faydası yok asla.
senden bahseden kim canım? neyi, neden üzerine alındın? yazdıklarımı anlamıyor musun? erkek çocuklarından bahsediyorum
diyorum ki, ogullarınızı sünnet ettirmeyin. kız çocuklarını sünnet ettirmek ne kadar kötüyse, erkek çocuklarını sünnet ettirmek aynı derecede kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?