- Konu Sahibi zelihaydin
-
Kiz cocuklarinin sünnetine karsiyim.
Kizlarin cinsel birlikteliklerinden zevk almamasi için yapildigini düşünüyorum.
Lakin erkekler için yok boyle birşey.
nasıl yani kız çocukları sünnet mi oluyomuşş.....pilav da yapılıyo mu bari
neyse digerleri neyden bahsettigimi algılayamadı maalesef. bir sen anladın..
erkek çocuklar için de aynısı geçerli canım. hastalıkla bir ilgisi yok. hiçbir işe yaramayan bir gelenek sadece.
bırı çükümüzü kesmiş haberımız yok
güzel kardesım benım hangı pipim kesılıyor,onu da desene?
ıyıde anlatsana kızlar nasıl sünnet oluyormuş..
demınden berı sunnetımı soruyorum sana..
tamam benımkını balta keser artık ama yınede kız cocugu olsam ne yapılırdı..?
ıyıde anlatsana kızlar nasıl sünnet oluyormuş..
demınden berı sunnetımı soruyorum sana..
tamam benımkını balta keser artık ama yınede kız cocugu olsam ne yapılırdı..?
erkek çocuklar için de aynısı geçerli canım. hastalıkla bir ilgisi yok. hiçbir işe yaramayan bir gelenek sadece.
Müslüman olmayan ülkelerde özellikle ABDde sağlık için sünnet teşvik ediliyor arkadaş gitmiş ne örnek vermiş. Karşıysan git sünnetsizle evlen çocuğuna da yaptırma. Kız sünneti kız sünneti diye de kafayı bozma. Erkeklerde sünnet sağlık için gereklidir.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
yaşın küçük degilse kız sünnetini duymuşsundur elbette? duymamış olabilecegine ihtimal vermemiştim. klitoris etrafındaki doku alınır kız sünnetinde, bazılarında ise klitoris tamamen alınır.
gidip netten araştır ögren canım, alaycı cevaplar verdigini zannetmek yerine.
Herkesin fikri farklı sonuçta.
Biz dinimiz de " sünnet " olduğu için yaptiriyoruz erkek çocuklarına.
Siz yaptirmazsiniz
canım benım bastan anlatsana,agzından kerpetenle alıyoruz..
zorla dalga gecırtıyorsun..
kızların orasnı kesılyolar,buna sünnet mı dıyorlar..?hz.muhammede ınanıyorlar mıymış?
yanı sünnet nıyetıne mı yapılıyor?
erkeklerınkı gereksız degıl,orda mıkrop bırıkmesını engellemek ıcın..kızlarınkının açıklaması ne?
bızım dınımızde varsa bunun adı sünnet olur..adı ustunde..
Müslüman olmayan ülkelerde özellikle ABDde sağlık için sünnet teşvik ediliyor arkadaş gitmiş ne örnek vermiş. Karşıysan git sünnetsizle evlen çocuğuna da yaptırma. Kız sünneti kız sünneti diye de kafayı bozma. Erkeklerde sünnet sağlık için gereklidir.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
erkek sünneti gerekli falan degildir canım, hiç ilgisi yok. saglık açısından hiçbir faydası falan da yok. hepsi uydurma.
ABD'yi örnek vermişsin ama senin ABD'deki sünnet tarihinden acaba haberin var mı? ABD'de sünnet ilk teşvik edildiginde erkeklerin masturbasyon yapmasını engellemek için teşvik edilmiş (1800 lü yıllarda) çünkü o zamanki görüşe göre masturbasyon yapmak bereketsizligin nedeni imiş.
sonra da tabi sektör haline gelmiş, üstüne üstlük zaten ABD hrıstiyan bir ülke ve hrıstiynalıkta da sünnet var. tamamen din ve gelenekle alakalı bir durum, saglıkla hiçbir ilgisi yok.
ben ogluma sünnet yaptımayacagım tabi ki.
canım öyleyse bir dahaki sefere bilgin olmayan konularda anlaşılır ve düzgün bir şekilde soru yöneltirsin. dalga geçtigini zannetmek sana bir şey kazandırmaz.
''mikrop birikmesini engelelr, cinsel hastalıgı engeller, cinsel hayatını düzeltir'' gibi bahanelerin tamamı uydurma.
bak sende demıssın musluman olmayan ülkelerde..
onların yaptıkları seyın adı sünnet degıl,sünnet olsa,bızlerde sünnet olurduk..
hz.Muhammet bunu yaptığı ıcın adı sünnet zaten..
kızların sunnetı dıye bıse mı oluyor bu durumda:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?