Maşallah iyi cesaret valla şu on tane çocuk yapanlara şaşıyorum, önceki çocuklar çok sakin herhalde hiç koymuyor sonrakini yapmak.Merhaba, 4yaşında bir oğlum ve 20aylık bir kızım var. Eşimle sorunlu bir evliliğimiz vardı çok şükür hepsini aştık. Tam problemlerimizi aştık çocuklar az büyüdü birazcık rahatlayalım birbirimize vakit ayıralım dediğimiz anda 3.bebek süpriz bir şekikde geldi. Aslında o ay içime doğdu hep hamilelik düşüncesi. Adetime yakın ya kalp atışını duymıcam olumsuz sonuçlancak diye düşünüyordum. Hamileliği öğrendiğim anda yine böyle düşünüyordum. Gidip kalp atışını duyduğum ana kadar hiç sevinmedim. Sonra hersey güzel olacak alışacağım derken sadece kendimi buna zorladığımı hissettim. Hala sevinemiyorum hamileliğimi idrak edemiyorum. Önceki 2hamileliğimde gün gün sayarken bunda hiç o heyecanı hissetmiyorum. O bebeğe çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve vicdanımla kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim o kadar hevesli ki ona da bise diyemiyorum. Ne olur beni rahatlatın nasıl alışırım bu bebeğe hamileliğe. Doğunca biliyorum ki bu düşüncemden pişman olcam. Ama ya o zamanda alışamazsam bakamazsam korkusu çok büyük bende.
İşte bende o bebeğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bazen unutuyorum hamileliğimi kendimi yoruyorum. Bazen mide bulantılarımla şikayet ediyorum. Sonra ona pişman oluyorum.Akışına bırakın biraz.
Rahatlamaya çalışın. Kendinize haksızlık ediyorsunuz.
Herkes 3.çocuk içinde aynısını diyor. Zaten istiyodum 3.kez anne olmayı ama o altın çağı yaşamak için bende. Ama 5 6 yılı vardı en az benim içinTebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kızım 11 aylık dördüncü anneliğin altın çağı iyi ki doğurmuşum Allah'a çok şükür
Annne mutluysa bebek de mutludur. Rahatlatın kendinizi.İşte bende o bebeğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bazen unutuyorum hamileliğimi kendimi yoruyorum. Bazen mide bulantılarımla şikayet ediyorum. Sonra ona pişman oluyorum.
Evet kaza ile oldu hemde çok süpriz bi şekilde. Sadece 1kere ilişki oldu 1ayda sonrasında kv deydim hep. Korunmamıza rağmen olduKaza ile mi oldu??
Amin inşallah. Şu an isyan mı ediyorum acaba diyip ya evladımın sağlığı ile sınanmaktan da korkuyorum.Tebrikler, “her işte bir hayır vardır” deyip gelen mucizeye kucağınızı açın. Belki de bu bebiş ilerde hem sizin hem de kardeşleri için çok faydalı şeylere vesile olacak. Hayat zevkinizi arttıracak. “Olduysa vardır bir hayrı” deyin️
Zaten şu an hazır değildim. Korunduğumuz halde oldu. Zaten isteyerek yaptığım bi bebek olsaydı burda konu açmazdım bu şekildeMaşallah iyi cesaret valla şu on tane çocuk yapanlara şaşıyorum, önceki çocuklar çok sakin herhalde hiç koymuyor sonrakini yapmak.
En çok sınanmayı korktuğum olay sağlığıMasallah 3. Cocuk
Alisirsiniz zamanla,oncesinde yasamadiginiz bir duygu degil nasilsa. Biraz akisina birakin. Allah kolaylik versin saglikla gelsin bebeginiz
Hadi yaEvet kaza ile oldu hemde çok süpriz bi şekilde. Sadece 1kere ilişki oldu 1ayda sonrasında kv deydim hep. Korunmamıza rağmen oldu
Kızım zor bi bebekti hala da öyle. O yüzden korkuyorum aslında üçüne nasıl yetişcem diye. Aboooovv süresini çabucak atlatırım inşallahBenim de iki evladim var. Allah hepimizin evladini bagislasin. Sanirim süpriz bir sekilde hamile oldugumu ögrensem sanirim oturup önce bir aglarimilk gözüm korkar cünkü tipki sizin gibi. Iki kücük cocuk yorucu cünkü. Ama zamanla sizde alisirsiniz. Her süpriz hamilelik galiba önce bir "abooooow" süreci icerir. Saglikla kucaga alin insallah
Evet kaza ile oldu hemde çok süpriz bi şekilde. Sadece 1kere ilişki oldu 1ayda sonrasında kv deydim hep. Korunmamıza rağmen oldu
Şu an mutlu olamadığım için çocuklarımda mutsuz herseyden huzursuz oldularAnnne mutluysa bebek de mutludur. Rahatlatın kendinizi.
Her şey güzel olur o zaman. Tadını çıkaracaksınız hamileliğinizin.
Siz bebeği istiyor musunuz yoksa doğurmak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz için mi böylesiniz?Şu an mutlu olamadığım için çocuklarımda mutsuz herseyden huzursuz oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?