3. Çocuğu yapacakmış!

Aynen ya bu daha 2 gün önce babasını kaybeden birine babasıyla muhabbetini anlatmak kadar acımasız. Sevincini, heyecanını paylaşabilir eltiniz ama o kişi siz değilsiniz. İyice sinir oldum şu eltiye

Bu nasıl bir ćekememzlik terbiyesizin önde gideni sende tersleseydinya onu neden dinliyosun yap banane bana neden söylüyorsun benmi yapıcam deseydin ya sende Allahımmmm yarabbim sinirlendim hakketten boşver hiç takılma canım Allah büyük neylerse güzel eyler inşallah Allaha havele et inşallah dua edicem onun 3 ncü olmadan sesnin ikiz bebişlerin olsun aminnnnnnnnnn

Eğer gerçekten kötü niyetle bilerek seni üzmek için bunu dediyse Allaha havale et,o bilir ne yapacağını.Bu kötü niyetli tipler çocuk doğurmanın kendilerine level atlatacağını sanan boş insanlardır,senin acınla kendisine mutluluk çıkarmaya çalışan kötü insanlar...

Eltinin dediklerini duymamazlıktan görmemezlikten gel,yani eltine sen bana şunu ima ettin gibi birşey söyleme,nasıl olsa hayır diyecek ama için için seni üzdüğü için sevinecek,boşver oralı olma,dediğim gibi Allaha havale et.

İnşaallah tez zamanda yüce Mevlam sana da süt kokulu meleğini versin canım benim.

Son düzenleme:
Yarama tuz bassın bakalım... kul bilmezse halik bilsin diye bi laf varya....

Allah biliyor. O görüyor. Sende üzülme bitanem napalım bizim sınavımız da buymuş... Ya sabır diyip sineye çekiyorum. Ama saçlara da aklar düştü

Aynen yok seni kırmak için söylemedim vs. Laflarla suyun üstüne çıkacak. O yüzden yüz göz olmuyorum... ne güzel dua etmiisin canım benim. Amin inş

Canım benim Sağol dan için amin. Bende çok sinirlendim şeytan dediki saçını başını yol. AmA olmuyo ben öyle bişey yapsam yine haksız duruma ben düşerim. Eşim çok üzülür ya sabır dedim sustum. Allaha haVale ettim. O en iyisini bilir. Benim kalbim çok yaralandı çok

Çok hassas bir konu ama bu biraz da aranızdaki ilişkiye bakıyor.

Benim en yakın arkadaşımın da çocuğu olmuyor o çocuk istediğinden iyibaren ben istemiyorum dediğim halde üç hamilelik yaşadım. Yakında 4. De gelir diye takılıyoruz ama ne alınan var ne kırılan...
Bence takmayın, veren allah.. Yapan onlar değil ki.

yazık ne insanlar var. demek ki içinde büyük bir kompleks varmış eltinizin size karşı bunu kullanıyor ne yazık. işte bazı kadınlar anneliği sadece kendi çocuklarına yapabiliyor doğurmayı marifet olarak görüyor. temiz kalple büyütmediği diğer insanlara nispet yaptığı çocuklarla sınanmaktan korkmuyor. oysa ki anne olabildiyse daha şefkatli daha anlayışlı olması gerekir, böyle bir nimete sahip olduğu için şükretmesi ve tevazu göstermesi gerekir. allaha şükredin ve dua edin boşverin o kötü niyetli diye kötü birşey söylemeyin arkasından rabbim allah korusun çocuklarıyla sınar çok üzülürsünüz sizde. annem hamilenin duası kabul olur der size dua edicem üzülmeyin allah hayırlısıyla istediğinize kavuştursun sizi inşallah.

Canım benim saol bitanem. Sende kuzunu sağlıcakla kucağına al inş... dualarında benide unutma

eltin çok ama çok ayıp etmiş, patavatsız ve de kıskanç ki senin yaranı deşiyor. Ama bir daha olursa cevabını mutlaka ver, sen sustukça o yine aynısını yapacaktır.
Benim de olmuyordu çocuğum, sebepsiz deniliyordu ama eşimin değerlerinde küçükte olsa sorun vardı ama doktorlar sebepsiz diyordu.. iyi merkez iyi doktor iyi labaratuar bulmak lazım. yoksa benim çektiğimi çek istemem. tedaviler sonrası ilk çocuğumu dünyaya getirdim, 5. ayında tekrardan kendliğinden hamile kalmışım. şimdi iki küçük çocuğum var. herşeyin bir vakti zamanı var buna inan, en kısa zamanda kucağının dolması duası ile.

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Evet gittiğimiz Dr. Prof. Ve işinde çok iyi umarım bizimde cennet kokusunu doya doya içine çekebileceğim iz kuzularımız olur... ol desin yeterki rabbim

gerizekalı kadın sinirlendim kusura bakma. sen bence bir sonrakinde tepki ver. sessiz kalınca bilerek yapıyo güç alıp bence.

sizi çok iyi anlıyorum..
benimde çevremde herkes hamile kalıyordu çabucak bir benim olmuyordu.. aa nasıl olmuyor ya ben ilk denemede tutturdum diyen mi dersin kısır mısın diyen mi neler neler..

sonra oldu merak etmeyin sizinde olacak dualarım tüm isteyenlere..

Inşallah hamile kalırsın hayirlisiyla da boy boy tatlı tatlı çocukların olur

O kadın korkmuyor mu acaba evlatlariyla sınanmaktan? Ya birgün derse ah ah böyle çocuklarım olacağına hiç olmasaydı diye?? Çok düşüncesizce hareket ediyor. Çocuk sayısı değil onların ahlakı önemli Keşke bunu düşünse biraz...

çocukların olunca birde bu kadar yaptığı pisliğe karşılık kendi gibi insanlıkta başarısız olması mümkün çocuklarının olmaayan başarılarını kabartır sana karşı senin çocuklarından fiziki olarak daha güzel çocukları olsa bile seninkileri illa kıskanır gibime geliyor.ay nefret ederim böyle sürekli kendini yarışta zanneden insanlardan.tövbe yarabbim şeyini mi yarıştırıyor senle.

Amin inş... düşünmüyor demekki insanoğlu bu başına ne geleceği neyle sınanacağı hiç belli olmaz.... Rabbim hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı olan evlat versin.... önemlisi o. Kim Kaç tane yaparsa yapsın isterse bir düzine sıralasın umrumda değil. Benim gözyaşlarımın hesabını da Rabbim sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…