- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Aynen ya bu daha 2 gün önce babasını kaybeden birine babasıyla muhabbetini anlatmak kadar acımasız. Sevincini, heyecanını paylaşabilir eltiniz ama o kişi siz değilsiniz. İyice sinir oldum şu eltiyeArkadaşım istediği kadar yapsın umrumda değil isterse bir düzine sıralasın banane ama ben onun içini biliyorum. Yaşamayan bilemez. Gitsin kv kp söylesin madem o kadar anlatmak istiyo ama bana gelip söyleyip durması anlatabildimmi
Eğer gerçekten kötü niyetle bilerek seni üzmek için bunu dediyse Allaha havale et,o bilir ne yapacağını.Bu kötü niyetli tipler çocuk doğurmanın kendilerine level atlatacağını sanan boş insanlardır,senin acınla kendisine mutluluk çıkarmaya çalışan kötü insanlar...Slm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...
Yarama tuz bassın bakalım... kul bilmezse halik bilsin diye bi laf varya....Canım hiç üzülme inşallah Allah sana ve tüm isteyenlere evlat verir. Cahil insan doğurmayı marifet sanıyor demek ki. Veren de vermeyen de Allah değil mi, bunu bilmiyor mu? Senin zayıf noktanı bulmuş ordan vuruyor. Gönlünü ferah tut ve üzüldüğünü ona belli etme. Hatta yerinde olsam dalga geçer bozardım :)
Allah biliyor. O görüyor. Sende üzülme bitanem napalım bizim sınavımız da buymuş... Ya sabır diyip sineye çekiyorum. Ama saçlara da aklar düştüBenim komşum da bana nisbet yapıyor 4 aylık olmuş turşuyaaşeriyormuş hanfendi diğer komşum da ay kız ben sana yaparum komşum deyip ikisi de bi bana sonra birbirlerine bakıp kıkırdaştılar .. Allah a havale ediyorum her ikisini de
Aynen yok seni kırmak için söylemedim vs. Laflarla suyun üstüne çıkacak. O yüzden yüz göz olmuyorum... ne güzel dua etmiisin canım benim. Amin inşEğer gerçekten kötü niyetle bilerek seni üzmek için bunu dediyse Allaha havale et,o bilir ne yapacağını.Bu kötü niyetli tipler çocuk doğurmanın kendilerine level atlatacağını sanan boş insanlardır,senin acınla kendisine mutluluk çıkarmaya çalışan kötü insanlar...
Eltinin dediklerini duymamazlıktan görmemezlikten gel,yani eltine sen bana şunu ima ettin gibi birşey söyleme,nasıl olsa hayır diyecek ama için için seni üzdüğü için sevinecek,boşver oralı olma,dediğim gibi Allaha havale et.
İnşaallah tez zamanda yüce Mevlam sana da süt kokulu meleğini versin canım benim.
Canım benim Sağol dan için amin. Bende çok sinirlendim şeytan dediki saçını başını yol. AmA olmuyo ben öyle bişey yapsam yine haksız duruma ben düşerim. Eşim çok üzülür ya sabır dedim sustum. Allaha haVale ettim. O en iyisini bilir. Benim kalbim çok yaralandı çokBu nasıl bir ćekememzlik terbiyesizin önde gideni sende tersleseydinya onu neden dinliyosun yap banane bana neden söylüyorsun benmi yapıcam deseydin ya sende Allahımmmm yarabbim sinirlendim hakketten boşver hiç takılma canım Allah büyük neylerse güzel eyler inşallah Allaha havele et inşallah dua edicem onun 3 ncü olmadan sesnin ikiz bebişlerin olsun aminnnnnnnnnn
Diyorum ya zamanında başka konular yüzünden bağırdım bile ama yok aynı . O yüzden artık yüz göz olmuyorumTek kaldığınızda neden böyle ysptığını sorun.. Amacı neymiş.. Belli patavatsız .. En azından utanır mı acaba.. Ben şahsen öyle yapardım
Canım benim saol bitanem. Sende kuzunu sağlıcakla kucağına al inş... dualarında benide unutmayazık ne insanlar var. demek ki içinde büyük bir kompleks varmış eltinizin size karşı bunu kullanıyor ne yazık. işte bazı kadınlar anneliği sadece kendi çocuklarına yapabiliyor doğurmayı marifet olarak görüyor. temiz kalple büyütmediği diğer insanlara nispet yaptığı çocuklarla sınanmaktan korkmuyor. oysa ki anne olabildiyse daha şefkatli daha anlayışlı olması gerekir, böyle bir nimete sahip olduğu için şükretmesi ve tevazu göstermesi gerekir. allaha şükredin ve dua edin boşverin o kötü niyetli diye kötü birşey söylemeyin arkasından rabbim allah korusun çocuklarıyla sınar çok üzülürsünüz sizde. annem hamilenin duası kabul olur der size dua edicem üzülmeyin allah hayırlısıyla istediğinize kavuştursun sizi inşallah.
eltin çok ama çok ayıp etmiş, patavatsız ve de kıskanç ki senin yaranı deşiyor. Ama bir daha olursa cevabını mutlaka ver, sen sustukça o yine aynısını yapacaktır.Slm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Evet gittiğimiz Dr. Prof. Ve işinde çok iyi umarım bizimde cennet kokusunu doya doya içine çekebileceğim iz kuzularımız olur... ol desin yeterki rabbimeltin çok ama çok ayıp etmiş, patavatsız ve de kıskanç ki senin yaranı deşiyor. Ama bir daha olursa cevabını mutlaka ver, sen sustukça o yine aynısını yapacaktır.
Benim de olmuyordu çocuğum, sebepsiz deniliyordu ama eşimin değerlerinde küçükte olsa sorun vardı ama doktorlar sebepsiz diyordu.. iyi merkez iyi doktor iyi labaratuar bulmak lazım. yoksa benim çektiğimi çek istemem. tedaviler sonrası ilk çocuğumu dünyaya getirdim, 5. ayında tekrardan kendliğinden hamile kalmışım. şimdi iki küçük çocuğum var. herşeyin bir vakti zamanı var buna inan, en kısa zamanda kucağının dolması duası ile.
Slm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...
aynen tatlım ,bende de..Allah a havale ediyorum ve Ya sabır diyorumAllah biliyor. O görüyor. Sende üzülme bitanem napalım bizim sınavımız da buymuş... Ya sabır diyip sineye çekiyorum. Ama saçlara da aklar düştü
Amin inş... düşünmüyor demekki insanoğlu bu başına ne geleceği neyle sınanacağı hiç belli olmaz.... Rabbim hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı olan evlat versin.... önemlisi o. Kim Kaç tane yaparsa yapsın isterse bir düzine sıralasın umrumda değil. Benim gözyaşlarımın hesabını da Rabbim sorsunInşallah hamile kalırsın hayirlisiyla da boy boy tatlı tatlı çocukların olur
O kadın korkmuyor mu acaba evlatlariyla sınanmaktan? Ya birgün derse ah ah böyle çocuklarım olacağına hiç olmasaydı diye?? Çok düşüncesizce hareket ediyor. Çocuk sayısı değil onların ahlakı önemli Keşke bunu düşünse biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?