- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Olur allahin izniyle bende bitane yok ki bitaneside surekli su hamile bu hamile beynimi yemişti neymiş sevincini benimle paylaşmak istiomus bu arada benim 9sene sonra oldu çocuğumBu kendini bilmez eltileri ne yapmak lazım. Başlarda başka konularda çok üstüne geldi bir defasında dayanamadım bağırdım çağırdım sesini kesmiş ti bu ara yine başladı ama artık yüz göz olmuyorum allaha havale ettim.... Rabbim ol desin yeterki
caanım öyle insana bunu bilerek söylese yada bilerek söylemese haddini bilecek seni üzemeyecek .sen acıkca söyle utansın tabi yüzü varsa.yok efendim art niyet yok üzüleciğini düsünmedim derse düsünülmeyecek birsey deme üste cıkamasın.hatta bir akrabanın yanında de daha cok bozulsun sen biye canını sıkıyon o sıksın.bırak o senin grldiğin mekana gelmek istemesin içi içini yesin. hiiçç üzülme Allah korusun herkesi evlatta evlatsızlıkta sınavdır . hiçbirsey elimizde değil . kimi zaman ugrasıp cocuk olmaz kimi zaman olur kaybedersin kimi zman kimi aileler keske olmasaymıs der.Çok haklısın canım. Artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum. Mesafeyi koydum çoktan. Dün o pikniğe bile gitmek istemedim ama mecbur kaldım ayıp olur gidelim dedi eşim. Ya ben anlayamıyorum. Sen nasıl benim üzüntümü çektiklerimi bile bile bana bu lafı söylersin yap kardeşim istersen 5. Yi yap banane ama gelip bana söyleme. Herkes senin gibi benim gibi Düşünceli değil maalesef
Güçlüyüm sabırlıyım çok şükür... ben neler çektim artık bu hafif kalıyo.... ama hep sabret tim ama erken yaşta saçlar bembeyaz o başkaRabbim sana en kisa zamanda saglikla hayrla bir ewlat nasip etsin
Ayrica o eltinizdeki ben yaptim havasi nedir anlamdim. Ne yani meyve sebzemi bu gidip alalim? Olmuyo iste kadin nedir yaraya tuz bakmak. 2yil bekledm kmse bole deşmedi yarami ama eminim sizin gbi ince davranmaz susmazdm.
Ne insanlar tanyorm en yakini hamile die gorusmeyecek kadar psikoljisi bozulan insanlar. Guclusun yada sabirlisin.
Olsun bir dahaki karşılaşmanızda yaparsınız sizdeÇok haklısın canım ama o an öyle bi kötü oldum ki inan utanmasam artık oturup milletin içinde hüngür hüngür ağlayacaktım ....
Benim komşum da bana nisbet yapıyor 4 aylık olmuş turşuyaaşeriyormuş hanfendi diğer komşum da ay kız ben sana yaparum komşum deyip ikisi de bi bana sonra birbirlerine bakıp kıkırdaştılar .. Allah a havale ediyorum her ikisini deBen 1 yillik evliyim 11 yillik evli ve cocugu olmayan bir komsum var cokta severim.ben hamile kaldigimi ogrendigimde komşuma dua ettim hala da ederim 1.5 ay da o üzülecek diye kimseye söylemedim en son whatsaap grubundan arkadaslarima ayni anda söyledim ki kırılmasın. Ben komsuma bile bukadar hassasken eltinizde ki vicdansizlik bence. Ama kayinvaliden le aran iyiyse bunu ona söyle kırıldıgını dile getir seninle birdaha böyle bir sohbetin icine girmemesi gereketigini bunu ona söylesin. Tabiri caizse kulagini ceksin.
Tek kaldığınızda neden böyle ysptığını sorun.. Amacı neymiş.. Belli patavatsız .. En azından utanır mı acaba.. Ben şahsen öyle yapardımSlm arkadaşlar... Gece sabaha kadar sinirden üzüntüden uyumamış bir kadersizin satırları bunlar. Evliyim 4 senedir. Çocuğumuz olmuyo ( eşiminde sıkıntı var) tabi doktor muayene stresi çilesi... tedaviyle uğraşanlar beni anlar. Benim patavatsız elticimin bi kız ni oğlan 2 çocuğu var. Kadın son 1 sene içinde bana yeri geldikçe 3. Yapacağını söylüyo. Yanımızda kimse yokken. Çünkü kv kp yanında söyleyemez. Bu konudaki hassasiyetlerini biliyo. Neyse dedim sabır dedim. Dün artık ipler koptu. Kv kp eltiler biz pikniğe gittik. Yürüyüş yapalım dedi. Ayrıldık yürüyoruz yine lafı döndürdü dolaştırdı 3. Yapacağına getirdi. Artık o kadar sinirlendim ki orda onun saçını başını oyladı geldi. Ya sabır dedim ama piknikte burnumdan geldi. (Kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmıştır) ya söyleyin bana kim olursa olsun birinin çocuğu olmasa siz ona bile bile bende 3. Yapıcam vs. Dermisiniz? Sizin olmuyo ama ben 3. Bile yapıcam der gibi... Dün artık dayanamadım eşime söyledim. Anladım o da çok üzüldü ama ben olsam hayatta öyle bişey söyleyemem yapamam üzülür derim. Ama o söylüyo bende allaha havale ediyorum...
Fesat belki .. Belki cahil.. Bunu çeken bilir.. Ona hemen nasip olmuş , ne oldum delisi olmuş .Hadi bir kere söyledi sizi yakın görüp insanlık hali. Ard arda söylemek fesatlık göstergesi.
Elindekinin kıymetini bilmeli insan. İnsanın kaç çocuğu olduğu değil nasıl bir anne, nasıl bir baba olduğu önemlidir. Bir annenin bir babanın çocuğuna herşeyden önce insanların üzüntülerinden mutluluk duymanın kötü bir şey olduğunu öğretmesi gerekir. Bu kadın bunu başaramıyorsa isterse bin çocuğu olsun, iyi bir anne olarak nitelendirilemez.Fesat belki .. Belki cahil.. Bunu çeken bilir.. Ona hemen nasip olmuş , ne oldum delisi olmuş .
Kesinlikle kayılıyorum söylediklerinize.. Onun için çocuk farklı bi anlam içeriyor belli ki gerçek anlamda anne değil o kişi .. Ruhsuz anne mi olur Allah aşkınaElindekinin kıymetini bilmeli insan. İnsanın kaç çocuğu olduğu değil nasıl bir anne, nasıl bir baba olduğu önemlidir. Bir annenin bir babanın çocuğuna herşeyden önce insanların üzüntülerinden mutluluk duymanın kötü bir şey olduğunu öğretmesi gerekir. Bu kadın bunu başaramıyorsa isterse bin çocuğu olsun, iyi bir anne olarak nitelendirilemez.
Amin.. Allah ıslah etsin böylesilleri ..Bu çocuk işi tamamen nasip. Bunu bilmeyip hadi yap diyenin inancından şüphe duyarım. Allah vicdan merhamet ve inanç versin o kadına. Ayrıca yeri geldikçe susmayıp ağzının payını verin ki haddini bilsin. Bende de vardı böyle bir mal direkt silip attım.
Kesinlikle kayılıyorum söylediklerinize.. Onun için çocuk farklı bi anlam içeriyor belli ki gerçek anlamda anne değil o kişi .. Ruhsuz anne mi olur Allah aşkına
En azından mümkün olduğunca aynı ortama sokmamaya çalışır karısını o elti densiziyle. Maalesef erkekler o kadar da hassas olmuyor bu konudaDayanamayip eşinize niye söylüyorsunuz. Yazık adam üzülmüş bu durumda sen ne kazandin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?