3. Çocuğu yapacakmış!

Olur allahin izniyle bende bitane yok ki bitaneside surekli su hamile bu hamile beynimi yemişti neymiş sevincini benimle paylaşmak istiomus bu arada benim 9sene sonra oldu çocuğum

Canım hiç üzülme inşallah Allah sana ve tüm isteyenlere evlat verir. Cahil insan doğurmayı marifet sanıyor demek ki. Veren de vermeyen de Allah değil mi, bunu bilmiyor mu? Senin zayıf noktanı bulmuş ordan vuruyor. Gönlünü ferah tut ve üzüldüğünü ona belli etme. Hatta yerinde olsam dalga geçer bozardım :)

caanım öyle insana bunu bilerek söylese yada bilerek söylemese haddini bilecek seni üzemeyecek .sen acıkca söyle utansın tabi yüzü varsa.yok efendim art niyet yok üzüleciğini düsünmedim derse düsünülmeyecek birsey deme üste cıkamasın.hatta bir akrabanın yanında de daha cok bozulsun sen biye canını sıkıyon o sıksın.bırak o senin grldiğin mekana gelmek istemesin içi içini yesin. hiiçç üzülme Allah korusun herkesi evlatta evlatsızlıkta sınavdır . hiçbirsey elimizde değil . kimi zaman ugrasıp cocuk olmaz kimi zaman olur kaybedersin kimi zman kimi aileler keske olmasaymıs der.

Rabbim sana en kisa zamanda saglikla hayrla bir ewlat nasip etsin
Ayrica o eltinizdeki ben yaptim havasi nedir anlamdim. Ne yani meyve sebzemi bu gidip alalim? Olmuyo iste kadin nedir yaraya tuz bakmak. 2yil bekledm kmse bole deşmedi yarami ama eminim sizin gbi ince davranmaz susmazdm.
Ne insanlar tanyorm en yakini hamile die gorusmeyecek kadar psikoljisi bozulan insanlar. Guclusun yada sabirlisin.

Güçlüyüm sabırlıyım çok şükür... ben neler çektim artık bu hafif kalıyo.... ama hep sabret tim ama erken yaşta saçlar bembeyaz o başka

geçen burda başka biriyle benzer konuda konuştuk. bazı insanlar cidden kötü. yani karşı tarafın canını yakarak zevk alan yaratıklar var. böylesiyle uzak durmak lazım. kadının böyle olduğunu biliyormuşsun ya tek kalmayacaktın ya da kendini kuşatıp laf sokacaktın. ikinici olarak kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme. o da incittiği yerden incinecek

Çocuk doğurmak marifet mi?
İsterse 5 tane yapsın insan gibi yetiştirmedikten sonra ne anlamı var
Bence üzülmeyin boşuna
Ne anneler var engelli çocuğu olan ya da sorunlu çocuğu olan çok fazla insan var
Şahsen kendi adıma sağlıklı ve hayırlı bir insan olmayacaksa hiç çocuğum olmasın daha iyi
Nedir bu çocuk aşkı anlamadım.

Benim komşum da bana nisbet yapıyor 4 aylık olmuş turşuyaaşeriyormuş hanfendi diğer komşum da ay kız ben sana yaparum komşum deyip ikisi de bi bana sonra birbirlerine bakıp kıkırdaştılar .. Allah a havale ediyorum her ikisini de

Tek kaldığınızda neden böyle ysptığını sorun.. Amacı neymiş.. Belli patavatsız .. En azından utanır mı acaba.. Ben şahsen öyle yapardım

Fesat belki .. Belki cahil.. Bunu çeken bilir.. Ona hemen nasip olmuş , ne oldum delisi olmuş .
Elindekinin kıymetini bilmeli insan. İnsanın kaç çocuğu olduğu değil nasıl bir anne, nasıl bir baba olduğu önemlidir. Bir annenin bir babanın çocuğuna herşeyden önce insanların üzüntülerinden mutluluk duymanın kötü bir şey olduğunu öğretmesi gerekir. Bu kadın bunu başaramıyorsa isterse bin çocuğu olsun, iyi bir anne olarak nitelendirilemez.

Seni çok iyi anlıyorum ben tedaviyle hamile kaldim evlenmeden evvel hastalığimi biliyordum 1 aylık evliyken eşimin ailesinde kahvaltıda eltim ve kaynım tarafından herkesin içinde çocuk düşünüyor musunuz sorusuna tutulduk esimde yanımdaydı ben hiç cevap veremedim esimde konuyu değiştirdi kaynım bilmese bile eltimin hastalığımdan haberi olduğuna eminim. Onun bir tane kızı var ben hamile kaldıktan sonra ikinci cocuga karar verdiğini kayinvalideme söylemiş hatta denediklerini bile demis şahsen ben tedavi gördüğümü bile sakladm hamile olduğumun haberini bile annemlere verdirdim ben diyemedim cekindim insanın içi kötü olunca böyle oluyor işte eltimle baska nedenlerden dolayı gorusmuyoruz bide kaynım hamileliğimi duyduğunda eşime telefonda niye erkenden çocuk yaptınız diye bile sordu. İnsan fesat olunca patavatsız da oluyor Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sana da en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin

Bu çocuk işi tamamen nasip. Bunu bilmeyip hadi yap diyenin inancından şüphe duyarım. Allah vicdan merhamet ve inanç versin o kadına. Ayrıca yeri geldikçe susmayıp ağzının payını verin ki haddini bilsin. Bende de vardı böyle bir mal direkt silip attım.

Kesinlikle kayılıyorum söylediklerinize.. Onun için çocuk farklı bi anlam içeriyor belli ki gerçek anlamda anne değil o kişi .. Ruhsuz anne mi olur Allah aşkına

Amin.. Allah ıslah etsin böylesilleri ..

:) en güzeli silip atmak.. Neme yarıyorki zaten.. Ben de siliyorum.. Ama silmeden önce güzel bi haşlıyorum patavatsızları ..

Kesinlikle kayılıyorum söylediklerinize.. Onun için çocuk farklı bi anlam içeriyor belli ki gerçek anlamda anne değil o kişi .. Ruhsuz anne mi olur Allah aşkına

Gönlünüzü ferah tutun bu çocuk olayları sıkıntıya gelmiyor çocuğu olmayan kaç çift tanıyorsam, hiç ummadıkları anda oldu stresten uzak oldukları için. Boşverin o kadının söylediklerini kulaklarınızı tıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…