Evet bende bunlari düşünüyorum ama yok sanki kalbim sıkışıyor.Nasip sonuçta. Hem çocuklar da büyük bence yapabilirsiniz ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz. İnsanlar üçüz doğuruyor da bakıyor :)
Evet bende anlamiş oldum. Etkili yöntem olmadigini.Maalesef prezervatif pek fayda olmuyo en etkili yöntem doğum kontrol hapı düzenli kullanacaksın. Sana bol sabır diliyorum canım endişe etme çocuk bunlar büyüyüp gidiyolar anlamıyorsun bile ilerde ıyiki diyeceksin hamileliğinin tadını çıkar çok güzel bir duygu
herşeyde bi hayır vardırKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Bende çok zor durumdayim. Ama işte aldırmak nasil olur bilemiyorum.Benimde ayni yaslarda 2 kizim var. 3. Ye kalsam dusunmeden aldiririm. Cunku kendimi biliyorum bakamam gucum yok. Sen de kendini maddi manevi tart ona gore karar ver
Üç çocuklu olan da var beş çocuklu da. İş başa düşünce altından kalkabilirsiniz tabiki. Gözünüz korkmasın. Ama bir gelecek verebilecek ihtiyaçlarını karşılayabilecek misiniz daha önemlisi bu bence. İyi düşünüp karar verin acele etmeyin. Dönüşü yok zira pişmanlığını yaşarsınız sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
3 çocuk mu sizinkide. Çok zorlandiniz mi? Çok zor durumdayim şuanda.Benim hiç beklemediğim bi anda ikizlerim oldu maşallah 2.5 yaşındalar rabbim verdiyse bi hikmeti vardır
Ağlayıp üzme kendini boşuna.herkes kısmetini yer. Oda senin canının parçasıEvet bende anlamiş oldum. Etkili yöntem olmadigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?