Öyle demeyin yaa çocuk yetiştirmek çok zor kimseyi yargılamayın. Anne bu kim ister aldırmayı kadına olan oluyo yipraniyo ömrü gidiyo yaşamdan uzak kaliyo ister istemez.Hemde ne cannnn ama anlayana can
Keşke herkes sizin gibi dusunse2.5 yaşında bir kızım var, spiralle korunuyorum. Hatta zaman zaman doğum kontrol hapı da düşünüyorum. Maddi açıdan tek çocuğun özel okulunu karşılayabilirim. Manevi olarak da hazır hissetmiyorum kendimi. Yalnız eskaza hamile kalırsam aldırmayı düşünemem. Kızımdan bir farkı olmaz ki içimdeki canlının...
Ben zaten açiklamami yaptim yorumda aldirtmam ama böyle kötü düşünceler geliyor hep aklimaKimileri yıllardır bunun hayalini kurarak ama siz aldirmayi dusunuyorsunuz o bebek kolayligiyla kismetiyle gelir dünyaya kıymayın böyle bir can a ben 19 aydır bu günün hayaliyle yaşıyorum ama siz resmen keşke hamile kalmadaydim diyorsunuz bence 3. Cocuk değil siz şaka gibisiniz suan yerimiz olmayı okadar çok isterdimki
Ama hayatta hersey evlatlar için değilmi gün gelir onun için gözünüzü kırpmadan canınizi bile vermeyiÖyle demeyin yaa çocuk yetiştirmek çok zor kimseyi yargılamayın. Anne bu kim ister aldırmayı kadına olan oluyo yipraniyo ömrü gidiyo yaşamdan uzak kaliyo ister istemez.
Lutfen güzel düşünün demekki bu bebek sizin için hayirliymiski ansizin gimiş hayatınızaBen zaten açiklamami yaptim yorumda aldirtmam ama böyle kötü düşünceler geliyor hep aklima
Dusuncemde yanlız degilmisimAldirmayin hanimlar ya herkese her goruse saygisi olan biriyim ama aldirmak bana canilik geliyor ha dunyaya gelene kiymissin ha gelmek isteyene . Icinde olusmaya calisian minicik beden yapmayin
İlk çocuğunun yerine koy. Bundada vardır bir hikmet. Allah'ın verdiği cana nasıl kıyacaksın ? Belki hayatını değiştirecek bir bereket ile gelecek belli mi olur. Üzülme. İstemsiz olsa da vardır bir hikmeti. İlk bebeğindeki heyecanı hatırla..Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Sevindim burda bi cok bayan sogukkanlilikla aldirmayi yazinca sok oluyorum bu kadar kolaymi vazgecmekDusuncemde yanlız degilmisim
Size ne ya Allah Allah size ne kardesimAldırmak kelimesi nekadar kolay çıkıyor agzinizdan o gün geldigindede böyle gaddarca aldiririm dermisiniz
Burda herkes istedigini söylemekte özgür bu benim kendi düşüncem öyle size ne falan li konusmasaniz iyi olur sizi biraz kibarliga davet ediyormSize ne ya Allah Allah size ne kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?