Bende onu düşünüyorum ama bilememki neyin ne olacağını. Çok şükür eşim calişiyor ama gelecegi görememki. Belki daha değişik şeyler gelebilir başimiza. Yani tam bilememki bunu. Ama eger böyle devam ederse yeteriz ihtiyaçlarina.Üç çocuklu olan da var beş çocuklu da. İş başa düşünce altından kalkabilirsiniz tabiki. Gözünüz korkmasın. Ama bir gelecek verebilecek ihtiyaçlarını karşılayabilecek misiniz daha önemlisi bu bence. İyi düşünüp karar verin acele etmeyin. Dönüşü yok zira pişmanlığını yaşarsınız sonra. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet biliyorum ama ağlamaktan da kendimi alamiyorum.Ağlayıp üzme kendini boşuna.herkes kısmetini yer. Oda senin canının parçası
Teşekkür ederim sözleriniz birazda olsa gönlümü ferahlatti.Bebek sahibi olmamiz için 5 sene geçti ve nice insanlar hiç çocuğu olmayan yıllarca hasretini çeken vardır bir hayır zor diye düşünebilirsiniz haklısınız belki kendi capinizda ama Allahın size vermiş olduğu bu mucizeyi aldırmayi nasıl düşünürsünüz bi kez daha düşünün derim herşeyden önce sizin caninizdan kaninizdan
Tabi bilemeyiz ama üç aşağı beş yukarı tahmin yürütürüz ya.. ben bir çocuk aldırdım daha önce. İlk bebeğimdi maddi manevi önümüzü göremediğimiz bir zamandı panik oldum aldırdım. Ama sonra çok pişman oldum mesela saglıklı kafayla düşününce aç mezarı yoktu ya dedim. Yani diyeceğim o zor bir karar iyice düşünmek lazım.Bende onu düşünüyorum ama bilememki neyin ne olacağını. Çok şükür eşim calişiyor ama gelecegi görememki. Belki daha değişik şeyler gelebilir başimiza. Yani tam bilememki bunu. Ama eger böyle devam ederse yeteriz ihtiyaçlarina.
Allah gönlüne göre versin insallah.Bende cooooooookkkk istiyorum boyle hamile kalmayi , cunku 3uncuye kararsiz oldugum icin..
Allah sizinde yardimciniz olsun InsallahAh o prezervatif
Bende ikizlerime öyle hamile kalmıştım
Çok ağladım doğurana kadar ağladım
Tek başımayım çünkü ailemden çok uzaktayım bakamam diye düşündüm
Ama Rabbim öyle bir güç verdi ki bana şimdi iyimi olmuşlar diyorum
1 yaşımıza girdik bizde yeni
Tabi bu güne kadar çok zorluk yaşadım
1 saat bile dinlenemiyorum
mesela bugün tam 1 hafta oldu uyumadım hiç ama çok güzel çok eğlenceli
Maddi kısmına gelirsek her bebek rızkıyla geliyor buna inanın
Biz onların rızkını yiyoruz aslında
İnşallah sizin için de hayırlı olur
Evet tamda öyle paniktenmi dersin şaşkınlıktan mi zaten aklima hiç olumlu bir düşünce gelmiyorPanik yüzünden kürtaj düşündüğünüze inanmak istiyorum.
Sağlıkla alakalı bir problem olmadıkça kürtajı düşünmek ürpertiyor beni.
Evet tamda öyle paniktenmi dersin şaşkınlıktan mi zaten aklima hiç olumlu bir düşünce gelmiyor
Kimileri yıllardır bunun hayalini kurarak ama siz aldirmayi dusunuyorsunuz o bebek kolayligiyla kismetiyle gelir dünyaya kıymayın böyle bir can a ben 19 aydır bu günün hayaliyle yaşıyorum ama siz resmen keşke hamile kalmadaydim diyorsunuz bence 3. Cocuk değil siz şaka gibisiniz suan yerimiz olmayı okadar çok isterdimkiKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Aldırmak kelimesi nekadar kolay çıkıyor agzinizdan o gün geldigindede böyle gaddarca aldiririm dermisinizBenimde ayni yaslarda 2 kizim var. 3. Ye kalsam dusunmeden aldiririm. Cunku kendimi biliyorum bakamam gucum yok. Sen de kendini maddi manevi tart ona gore karar ver
Hemde ne cannnn ama anlayana canAğlayıp üzme kendini boşuna.herkes kısmetini yer. Oda senin canının parçası
Ben gecen testte iki cizgi gördum diye bulutlarin ustundeydim resmen ve 3 ila 1,5 yasinda iki minigim ustelik testin sabahina hastalandigimda nasil uzuldum dunyanin sonu degilki uzulmeyin bu kadar belki bi prensesiniz olur iki oglandan sonraKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?