3. Çocuk şaka gibi

Bende onu düşünüyorum ama bilememki neyin ne olacağını. Çok şükür eşim calişiyor ama gelecegi görememki. Belki daha değişik şeyler gelebilir başimiza. Yani tam bilememki bunu. Ama eger böyle devam ederse yeteriz ihtiyaçlarina.

Teşekkür ederim sözleriniz birazda olsa gönlümü ferahlatti.

YouTubeda kalabalık aile var 1 kızları 1 de besizleri var soyledikleri şekilde yazıyım meşhur bazbi ailesi:))) izle bak çok eğlenceli ve güzel inan asla aldırmak istemicksn

Kalabalık aile 1. Sezon 21. Bölüm yazarsan bebişlerin suanki halini gorursun:) 5 tane kız

Tabi bilemeyiz ama üç aşağı beş yukarı tahmin yürütürüz ya.. ben bir çocuk aldırdım daha önce. İlk bebeğimdi maddi manevi önümüzü göremediğimiz bir zamandı panik oldum aldırdım. Ama sonra çok pişman oldum mesela saglıklı kafayla düşününce aç mezarı yoktu ya dedim. Yani diyeceğim o zor bir karar iyice düşünmek lazım.

Ne diyeyim inşallah kendi düşer en azından sen evlat katili olmamış olursun...

Benim en buyugu 7 en kucugu 18 aylik dort cocugum var...kolaymi hayir degil,gurbetteyim yardimci kimsem yok (ben istemiyorum yardim) bir sekilde idare ediyorum...suan icin zorlanicaksin evet ama ileride mutlaka iyiki diyeceksin,bundan bir yedi sekiz sene sonra en iyi arkadaslarin onlar olacak,saglikli olsunlarda onun disindaki her zorluk gecip gidiyor yeterki iyi olsunlar...

Bende cooooooookkkk istiyorum boyle hamile kalmayi , cunku 3uncuye kararsiz oldugum icin..

Hayir arkadaşlar ben aldirtmayacagim insallah ama sadece bu düşünce aklıma takilip duruyor. Yani şuan zaten hep olumsuz düşünceler geliyor aklima

Ah o prezervatif
Bende ikizlerime öyle hamile kalmıştım
Çok ağladım doğurana kadar ağladım
Tek başımayım çünkü ailemden çok uzaktayım bakamam diye düşündüm
Ama Rabbim öyle bir güç verdi ki bana şimdi iyimi olmuşlar diyorum
1 yaşımıza girdik bizde yeni
Tabi bu güne kadar çok zorluk yaşadım
1 saat bile dinlenemiyorum
mesela bugün tam 1 hafta oldu uyumadım hiç ama çok güzel çok eğlenceli
Maddi kısmına gelirsek her bebek rızkıyla geliyor buna inanın
Biz onların rızkını yiyoruz aslında
İnşallah sizin için de hayırlı olur

Panik yüzünden kürtaj düşündüğünüze inanmak istiyorum.
Sağlıkla alakalı bir problem olmadıkça kürtajı düşünmek ürpertiyor beni.

Allah sizinde yardimciniz olsun Insallah

Panik yüzünden kürtaj düşündüğünüze inanmak istiyorum.
Sağlıkla alakalı bir problem olmadıkça kürtajı düşünmek ürpertiyor beni.
Evet tamda öyle paniktenmi dersin şaşkınlıktan mi zaten aklima hiç olumlu bir düşünce gelmiyor

Kimileri yıllardır bunun hayalini kurarak ama siz aldirmayi dusunuyorsunuz o bebek kolayligiyla kismetiyle gelir dünyaya kıymayın böyle bir can a ben 19 aydır bu günün hayaliyle yaşıyorum ama siz resmen keşke hamile kalmadaydim diyorsunuz bence 3. Cocuk değil siz şaka gibisiniz suan yerimiz olmayı okadar çok isterdimki

Benimde ayni yaslarda 2 kizim var. 3. Ye kalsam dusunmeden aldiririm. Cunku kendimi biliyorum bakamam gucum yok. Sen de kendini maddi manevi tart ona gore karar ver
Aldırmak kelimesi nekadar kolay çıkıyor agzinizdan o gün geldigindede böyle gaddarca aldiririm dermisiniz

Ben gecen testte iki cizgi gördum diye bulutlarin ustundeydim resmen ve 3 ila 1,5 yasinda iki minigim ustelik testin sabahina hastalandigimda nasil uzuldum dunyanin sonu degilki uzulmeyin bu kadar belki bi prensesiniz olur iki oglandan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…