Merhaba tesadufen konunuzu acip okudum ve dedimki Rabbim verdimi nasil veriyor. Bu ay 4. Tüp bebegimizi yaptiriyoruz 5.5 yillik evliyiz bebegimizin olmamasi icin dr larin dedigi bir sebep yok. Olmasi icin harcadigimiz emegin paranin vede gobekten kalcadan yedigimiz ignelerin haddi hesabi yok.suan Rabbim in size bahsettigi sey benim ve bir cok insanin hayali inanin.ama bizimkide sinav sizin suan yasadiginizda Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
Size sorum 3 çocuklu anneler nasil yapiyorsunuz? Nasil üçünede yetiyorsunuz?
Not: prezervatif ile korunuyorduk. Inanin eşimde bende çok şaşkiniz.
Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Biri 6buçuk biride 2buçuk yaşında 2 tane oğlum var. Tamammen istemsiz durumda oldu bu çocuk.
Aldırmayı bile düşünüyorum. Sabahtan beri nasil olur diye düşüekten halsiz kaldim ağlaya ağlaya.
darısı başıma inşallah bende hiç düşünmüyor dum ama şimdi çok istiyorum 28 yaşındayım çocuklarım büyüdü biri 6 ya biri 3 e gidiyor bi bebis cook istiyoruz artık ailecek :)Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Su sozleriniz yuregime dokundu resmen.Canı gönülden diyorum ki Allahım siz ve sizin gibi bekleyenleri çaresiz bırakmasın.Tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırsınız inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun.Merhaba tesadufen konunuzu acip okudum ve dedimki Rabbim verdimi nasil veriyor. Bu ay 4. Tüp bebegimizi yaptiriyoruz 5.5 yillik evliyiz bebegimizin olmamasi icin dr larin dedigi bir sebep yok. Olmasi icin harcadigimiz emegin paranin vede gobekten kalcadan yedigimiz ignelerin haddi hesabi yok.suan Rabbim in size bahsettigi sey benim ve bir cok insanin hayali inanin.ama bizimkide sinav sizin suan yasadiginizda Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..
Ablacim 2 tane nasil buyuduyse 3. De buyur aldirma gibi galflete dusme sakin ve git doktora bunu bazen dogum testleei yapiyor hatali cikariyorKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Ya bu cook iyiAllahim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda yaşatsin ins.Sonra. Allah'ın izniyle bebeğim uyumuyor çok yaramaz diye konu açın en kısa zamandaİnşallah Allah sanada nasib eder benim bir tanıdığım 5 inci çocuğunu doğurdu.Hep kazayla oldu diyo, dedim keşke bizde o kazalardan geçirsek seninki zincirleme olmuş
Aynı durumu ben de yaşadım. 2.çocuk 15 aylıkken hamile kalmışım. Aldirmayi hiç düşünmedim. Çünkü 3 çocuk istiyorduk. Biraz erken oldu ama olsun. Diğer ikisi tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden oldu. Sonuç olarak iki böceğim bi çiçeğim var. Yorgun bir anneyim zor ama çok tatlı. Zaman geçtikçe daha iyi olacağına inanıyorumKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Neden aglıyorsun şakın sakın aglama ne olacak yani . Üçüncü doğduğunda ıkıncı büyümüş olur . Benım bır oğlum var ben de düşünüyorum kardes olmasınıKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Onun günahına girmemelisin bence. Kıyma ona. Yapcak bir şey yok bir dahikine çok dikkatli olKizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
büyük kızım 7 yaşında bı yıl ilkokula başladı ikizlerim 2.5 yaşında ikiz oldukları için bi hayli zorladılar beni3 çocuk mu sizinkide. Çok zorlandiniz mi? Çok zor durumdayim şuanda.
Nasibi varmis demek ki Allah büyüktür sabrini riskini verir sakın kürtaji dusunme derim yasayan cocuklarini öldürebilirmisin ayni durum Allah yardimcin olsun. Sukretmelisin bence o kadar evlat hasretiyle yananlar var.Kizlar bugün adetim gecikmişti ve ben test yaptim. Aslinda emindim negatif çıkacaktı bende rahatlayip adet olacaktim. Ama olmadi pozitif çıktı. Ve ben saat sabah 10dan beri ağlıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?