3. Çocuk şaka gibi

Merhaba tesadufen konunuzu acip okudum ve dedimki Rabbim verdimi nasil veriyor. Bu ay 4. Tüp bebegimizi yaptiriyoruz 5.5 yillik evliyiz bebegimizin olmamasi icin dr larin dedigi bir sebep yok. Olmasi icin harcadigimiz emegin paranin vede gobekten kalcadan yedigimiz ignelerin haddi hesabi yok.suan Rabbim in size bahsettigi sey benim ve bir cok insanin hayali inanin.ama bizimkide sinav sizin suan yasadiginizda Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

darısı başıma inşallah bende hiç düşünmüyor dum ama şimdi çok istiyorum 28 yaşındayım çocuklarım büyüdü biri 6 ya biri 3 e gidiyor bi bebis cook istiyoruz artık ailecek :)

Su sozleriniz yuregime dokundu resmen.Canı gönülden diyorum ki Allahım siz ve sizin gibi bekleyenleri çaresiz bırakmasın.Tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırsınız inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ablacim 2 tane nasil buyuduyse 3. De buyur aldirma gibi galflete dusme sakin ve git doktora bunu bazen dogum testleei yapiyor hatali cikariyor

İnşallah Allah sanada nasib eder benim bir tanıdığım 5 inci çocuğunu doğurdu.Hep kazayla oldu diyo, dedim keşke bizde o kazalardan geçirsek seninki zincirleme olmuş
Ya bu cook iyiAllahim evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu tez zamanda yaşatsin ins.Sonra. Allah'ın izniyle bebeğim uyumuyor çok yaramaz diye konu açın en kısa zamanda

Aynı durumu ben de yaşadım. 2.çocuk 15 aylıkken hamile kalmışım. Aldirmayi hiç düşünmedim. Çünkü 3 çocuk istiyorduk. Biraz erken oldu ama olsun. Diğer ikisi tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden oldu. Sonuç olarak iki böceğim bi çiçeğim var. Yorgun bir anneyim zor ama çok tatlı. Zaman geçtikçe daha iyi olacağına inanıyorum

Neden aglıyorsun şakın sakın aglama ne olacak yani . Üçüncü doğduğunda ıkıncı büyümüş olur . Benım bır oğlum var ben de düşünüyorum kardes olmasını

Onun günahına girmemelisin bence. Kıyma ona. Yapcak bir şey yok bir dahikine çok dikkatli ol

Çocuğumun biri 5 diğeri 3 yaşında, bende korunurken przrvtf le hamile kaldım. Asla bakamayacağımı düşündüm ki gerçekten zaten çok yoruyordu beni çocuklarım birde üstüne 3. Yü yapamazdım, o büyük bir yük olmuştu bana aldırıp hemen kurtulmalıydım ama allah korkusu da var ama yinede aldırdım mutlu olacağımı düşündüm aldırınca. Ama çok pişman oldum biz aylarca kendimize gelemedik. Çocuklarımın yanında hep bir bebek daha hayal ettim . Yavrumun yaşama hakkını elinden aldım , cinayet işledim ben.

Özendiğim dertlerden biri yazacaktım ki aldırmak yazısını gördüm. O bir can bunun farkında mısınız? 2 yaşında çocuğunuzu olduremeyeceginiz gibi karninizdakini de öldürenezsiniz buna hakkınız yok. Çok şükür eşiniz yanınızda 2 tane de buyutmussunuz bunu da buyutursunuz rahat olun. Hem de en çok bunu seversiniz hep öyle oluyor

bende düşündüm ne yaparım iki bebekle birden diye ama asla aldırmayı düşünmedim zaten 9 ay demek nerdeyse bi yaş demek 1 yıl sonrasını düşündüm kızım büyümüş olacaktı ve öylede oldu gittiğim dr bile çok riskli aldırmak istersen alalım dediler biz eşimle dedik ki Allah yazmışsa bu evlatları bize başımız gözümüz üstüne

Rabbim verdiyse vardır bir bildiği inan evine beeket ugur gelecek yavrun olucak sevin aldırma gün gelecek iyi ki dogmuş diyeceksin.

Tesekkürler kizlar aldirmayacagim sadece o anki şaşkinlikla aklima hep kötü düşünceler geliyordu. Allah insallah saglikli sihatli ve hayırlı bir kiz evlat verir bizede. Hepinize çok tesekkür ederim. Mune konuyu kapatabilirmisin?

küçük çocuğunuz, doğuma kadar tuvaletini öğrenir(belki öğrenmiştir), yavaştan kendi yemeğini yer,kendi yatağında yatar. yükü kalmaz.imkan varsa kreşe gidebilir bebek 6 aylık filan olduğunda.(hemen değil, bebek geldi ben gidiyorum psikolojisine girmesin diye)
zaten ilk aylar daha kolay geçiyor uykusuzluğa, sürekli emzirmeye rağmen.
kıskançlık olur illa ki.
çocuklarımın arası 2 yaş ve ben bile "3. mü asla" derken bazen bebek hayal ederken buluyorum kendimi...

Nasibi varmis demek ki Allah büyüktür sabrini riskini verir sakın kürtaji dusunme derim yasayan cocuklarini öldürebilirmisin ayni durum Allah yardimcin olsun. Sukretmelisin bence o kadar evlat hasretiyle yananlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…