3. Çocuk şaka gibi

Geçen gün kan vermeye acile gittim bayanın biri düzenli dogum kontrol kullandığı halde hamile kalmış ben o kadar ilaç aldım nasıl olur diye dövünüyodu ve kan kusuyorum dedi ilaç bebegi zehirlemiş ola bilir sonra ne oldu bilmiyorum hiç bir yöntem %100 koruma özelliği yoktur

Hangi doğum kontrol hapıymış o ya
Onu almayalım bari

Hamile olduğunu farketmeden hapa devam edenler için yapılmış araştırmalarda bir sorun yaşamadığını bulunmuş ama demek ekstrem bi durum o hanımınki

Belki bu çocuk digerlerinden daha hayırlı olacak sakın aldırmayı düşünme bile ben 3yıldır çocuk hasreti yaşıyordum ve benim gibi nice insan var bu anı bekleyen bi cana kıymak kendi rahatından Daha mı önemli bacım çocuk rızkıyla gelir derler lütfen gaflete dalıp böyle bir hata yapma olan olmuş dünyaya gelen bi şekilde büyür inş

Kız daha 18yaşında 7aylık evliymiş ilacın adını sordum içerde doktora verdim bilmiyorum dedi nasipte varsa her şekilde gelir kordon baglatıp hamile kalan bile gördüm

Ben iyi bir örneğim sana 3.5 bir de 2 yaşında bir kızım var ve ben bu sayfayi tamamen kapatmisken korunurken hamile kaldim hamile oldugumu ogrenigimde soka girdim günlerce ağladım kesin aldıracam dedim dusmesi icin neler yapmadim ki ama rizki varmis.

sonra kendime geldim dedim ki ya aldırırsam çocuklarımın basina bisey gelirse ya eşime bişey olursa yada bana Allah büyük bir hastalık verirse ...

Vazgectim Allah verirken de sormuyor alirken de bence sende kabullen ömür boyu pişman olursun ama zamanı geri getiremezsin.Üstelik senin çocukların benim kızlarımdan büyük.

Bana da çok teselli veren oldu dinlemiyordum bile ama zamana bırak Allah ın gücüne gidecek bişey yapma sakin.

Cidden icimi rahatlattiniz. Peki 3 çocukla nasil başediyorsunuz? Yada hangi zamanlar başedemiyorsunuz?

Bu sekilde ben de hamile kalmıştım cok ağladım çok isyan ettim sonra alistim kabullledim ama düştü bebek.sonra da düştü diye çok ağladım prezervatif çok sağlam bi korunma yöntemi değil malesef.

Prezervatif partneriniz sertleştiği an mı takıldı?
Sorum sadece soru sahibine, başka kimse cevaplamasın lütfen.

Allah verdiyse vardir bi bildigi. Sakin aldirmak gibi sacma sapan dusuncelere kapilma canim ha evdeki ha karnindaki. Benimde ikizlerim var ve ben suan 3. İcin denemelerdeyim ayrica prezervatif malesef korunmak icin guvenilir degil hap en garantilisi. Allah yardimcin olsun cocuklarin cokta kucuk degiller zaten.

benimde durumum ayni prezarvatifle korunurken 3. cocuguma hamile kaldim kizim suanda 2.5 yasinda ama hic uzulmedim yiyecek ekmegi varmis rabbim nasip etmis dedim 1 yil oncede yeni ev aldik calismiyorum butun yuk.esimde ama.yinede vardir bundada bir hayir dedik hic aldirmayi dusunmedim sizde dusunmeyin simdi karnimi.severken minik mucizem diye.seviyorum sizde oyle olursunuz inanin bana

Aldirmayin buyuk gunah kiymayin sakin.. 3 kardestik bizde buyuduk bir sekilde.. 3 cocuklu onca aile var.. Ben ve benim gibi nice insan olmasi icin cabaliyor Allah size nasip etmis ne guzel. Neden agliyorsunuz rizki kolayligi veren Allahtir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…