• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Çocuk şaka gibi

Maddi ,manevi hazir hissedilmiyorsa aldirilmali bebekler..cocuk esirgeme yurtlari ,sokak cocuklari Annesiz ,babasiz sevgisiz buyuyen basi oksanmamis bir damla sevgiye hasret kalan cocuklar ahh cocuklar..gunah diye aldirmayip sonra ben bakamiyorum diyip verilen cocuklar olmamali diye dusunuyorum..asil dunyaya getirip bakmiyorsaniz en buyuk gunah odur.kurtaj dan daha da gunahtir ..o yuzden cocuk oyuncagi degil bir canli dunyaya gelecek her kosulda hazirlikli olmaniz lazim..eger ki aklinizda ufacik suphe varsa gelmesin dunyaya daha iyi..sozum konu sahibine olmasa da genel bir gorustur..

Şuan oğlum 15 ayının içinde bende 10+3 günlük hamileyim oğlum bakmasi çok ama çok zor çok hareketli hiç yerinde durmuyo ikinci şuan karnındayken bile zor ama keşke olmasaydı diyenlere inat bakıyorum kızmaktan sesim kisiliyo gitgide zayifliyorum ama yapacak birşey yok kısmeti varmış hatta kanama falan oluyo doktor yoruldugundan oluyordur bebek maşallah çok iyi duruyo dedi Allah a şükür doğumum da zor olacak ama inşallah Allah beni evlatlarına bağışlar. Herkesi kimseyi evlatlarından ayırmasın rabbim
Amin ilk bir sene gercekten zor oluyor yaramazlik birde ondan ziyade kiskancliklar ama asiliyor zamanla allah kolaylik versin saglikla gelsin insallah yavrunuz

Bu dünyada yiyecek rızkı varmış annesi. Allah sabrını ve rızkını verir çok şükür. Vardır bi hayır de gönlünü ferahlat ağlama.

Benim adetim bazen çok fazla gecikiyor. Öyle ki ay atladığı dahi oldu. Ama test yapmadım hiç...

Gecikmedir diye düşündüm hep. Hamilelik ihtimali gelmedi aklıma.

Siz nasıl acaba hamile miyim diye düşündünüz anlamadım. Prezervatifle korunuyoruz dediniz ama hemen hamilelikten şüphelendiğinize göre ve hamile kaldığınıza göre, sanırım doğru kullanmıyorsunuz ya da bazen hiç kullanmıyorsunuz.
Hayir benim adetim günü gününe olur bu sefer 3 gün geçti ve ben öyle şüphelendim. Diger 2 çocugumdada 1 gün geçince bilmiştim. Ama yani beni böyle sorgulayarak ne yapmak istediginizi anlamadim.

Belli belliii sorun fazla
Ya ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.

Sizin aldırıp aldırmamanıza birşey diyemem. Benim bir kızım var spiral ile korunuyorum şu halde hamile kalsam doğurmama kararı alırım.
Çünkü bakamam yapamam.
Kızımın kardeşe değil sağlıklı bir anneye ihtiyacı var o da bende sıkıntılı.
Ama hemen test yapmanız acaba korunmadığınız günler oldu mu izlenimi verdi. Çokta beklenmeyen değil sanki bilemedim

Ya ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.
Ben sizi anlıyorum bence daha fazla cevap yazmayın

Umarım sağlıklı kararı alabilirsiniz
Kimseye aldır ya da doğur diyemeyiz
Benim çocuğum olmuyor, kardeşim ikinci bebeği 8 aylıkken hamile kaldı, aradı beni abla ben ne yapacağım diye, anne olamayan biri olarak tabi ki bebek benim için mucize ancak gerçeklere bakmak lazım ; Biri 5 yaşında, diğeri 8 aylık, kondomla korunmasına rağmen hamile kaldı ve çok üzüldü, iki çocuğu da uyumayan çocuklar, ilk doğumundan bu yana günde üç saat ile uyku ile bir ona bir öbürüne koşuyor. Herkes biri büyük işi çok olmaz dedi ama 5 yaşındaki çocuğa da yetişkin muamelesi yapılmıyor, o da ilgi bekliyor, okulu var, dersi var, bebeğin bakımı var, kardeşim ağlaya ağlaya aldırdı üçüncü bebeğini, gücüm yok abla dedi, senin kararın kardeşim dedim ve saygı duydum kararına. Geçenlerde konuştuk hala üzgün müsün dedim, değilim dedi, kendimi biliyorum, yetemeyecektim dedi. Kalabalık aile güzel olmaz mıydı ki dedim bana dönüp aynen şöyle dedi ; abla ben ne zaman yaşayacağım ? 6 yıldır gecem gündüzüm yok, yaşım 33, eşimin yüzünü zor görüyorum, tamam büyüdüklerinde mutlaka iyi olacaktır ama benim ömrüm geçiyor bir daha bu yaşa dönmeyeceğim, saçımı tarayacak vakti bile bulamıyorum, duş almak lülks oldu ve ben çok yorgunum dedi, bir an düşündüm ve hak verdim ona, yani herkesin yaşamı farklı, dayanma gücü farklı, rızkı tabi ki Allah veriyor ama çocuğa verilecek ilgi, nitelikli bakım, huzurlu bir anne de çok önemli, bu kararı verecek olan sizsiniz

Canim neden yazip aciklama yapiyorsun kendisi dunyanin en merhametlisi en muhtesemi bak hepimiz alkisliyorz...

Back
X