- 30 Ekim 2013
- 20.308
- 56.935
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanıtlıyor biliyorum ben size kasten demedim yapmak istediğiniz bu olay GADDARCA DEDİM sizin anlama sorununuz mu varHe he bana demedin, cevir kazi yanmasin. Sukur ki kime neyi dediginiz kanitli olarak duruyor.
Insallah aldirmayacagim canim ama işte yaşadigim olayin şokuyla aklima böyle kötü şeyler geliyor. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda.Canım şakın aldırmayın büyük günahtır
Evet kanıtlıyor biliyorum ben size kasten demedim yapmak istediğiniz bu olay GADDARCA DEDİM sizin anlama sorununuz mu var
Amin ilk bir sene gercekten zor oluyor yaramazlik birde ondan ziyade kiskancliklar ama asiliyor zamanla allah kolaylik versin saglikla gelsin insallah yavrunuzŞuan oğlum 15 ayının içinde bende 10+3 günlük hamileyim oğlum bakmasi çok ama çok zor çok hareketli hiç yerinde durmuyo ikinci şuan karnındayken bile zor ama keşke olmasaydı diyenlere inat bakıyorum kızmaktan sesim kisiliyo gitgide zayifliyorum ama yapacak birşey yok kısmeti varmış hatta kanama falan oluyo doktor yoruldugundan oluyordur bebek maşallah çok iyi duruyo dedi Allah a şükür doğumum da zor olacak ama inşallah Allah beni evlatlarına bağışlar. Herkesi kimseyi evlatlarından ayırmasın rabbim
İnanın geçecek,Allah kolaylığını verir inşaallahInsallah aldirmayacagim canim ama işte yaşadigim olayin şokuyla aklima böyle kötü şeyler geliyor. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda.
Eğer aldirirsan bu yük ömür boyu vicdanını kemiricek çok pişman olucaksin şimdiden soyliyim.3 çocuk mu sizinkide. Çok zorlandiniz mi? Çok zor durumdayim şuanda.
Belli belliii sorun fazla
Çok gecmis olsun
Hayir benim adetim günü gününe olur bu sefer 3 gün geçti ve ben öyle şüphelendim. Diger 2 çocugumdada 1 gün geçince bilmiştim. Ama yani beni böyle sorgulayarak ne yapmak istediginizi anlamadim.Benim adetim bazen çok fazla gecikiyor. Öyle ki ay atladığı dahi oldu. Ama test yapmadım hiç...
Gecikmedir diye düşündüm hep. Hamilelik ihtimali gelmedi aklıma.
Siz nasıl acaba hamile miyim diye düşündünüz anlamadım. Prezervatifle korunuyoruz dediniz ama hemen hamilelikten şüphelendiğinize göre ve hamile kaldığınıza göre, sanırım doğru kullanmıyorsunuz ya da bazen hiç kullanmıyorsunuz.
Ya ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.Belli belliii sorun fazla
Ben sizi anlıyorum bence daha fazla cevap yazmayınYa ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.
Genelde cevap yazmam boyle insanlara ancak bazen insanin zaten cani burnundayken dayanamiyor isteBen sizi anlıyorum bence daha fazla cevap yazmayın
Aynı benim gibi..Ben de çok istiyorum 3. Yü..Bende cooooooookkkk istiyorum boyle hamile kalmayi , cunku 3uncuye kararsiz oldugum icin..
Canim neden yazip aciklama yapiyorsun kendisi dunyanin en merhametlisi en muhtesemi bak hepimiz alkisliyorz...Ya ben kadina aldirmi demisim? Hayir. Benim olsa aldiririm demisim. Sen beni taniyor musun? Sagligim nasil, hayatim nasil, diger 2 kizim nasil biliyor musun? Hayir. Hemen yapistir gaddarca. Ne kadar onyargili ve saygisiz bir milletiz ya zaten canimla ugrasiyorum insani erkenden mezara sokarsiniz valla.