3.çocuk sevdası deli miyim neyim:)

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
herkese merhaba..şimdiden bana deli diyenlere de :))27 yaşında evliliğimin 9.ayında kazara hamile kaldım ..hamileyken bile bebek aşkı yoktu..ikili testte çocuğunuz özürlü doğabilir dediler..aldırmadık ..bir kızım oldu gayet akıllı şuan 3 buçuk yaşında,kendi kendine okumayı öğrendi,konulu resimler çizer,dr bu çocuk normal değil 5 yaşında gibi dedi:)Allah verdi onu bana..izin aldım onun için 1 yıl,,ha bu arada kızım 9 aylıkken tekrar hamile kalmıştım kazara :))çok üzülmüştüm istemiyordum ..Allahın verdiği canı alacak değildim ya onu da doğurdum :)iki kızım oldu biri 3 buçuk diğeri iki yaşında ve ben hala izindeyim..memuriyet haklarımı kullanıyorum..velhasılı 3 yıldır çalışmıyorum..hiç çocuk istemeyen ben hamileyken bile bebek sevgisi taşımayan ben şuan 3. çocuğu istiyorum..ilk defa isteyerek hamile kalmak istiyorum spiral takılı ben de ...neden mi??çocuklar evin neşesi ,hayatın anlamı,evliliğin bağı ,annelik kutsal imiş izindeyken bunu anladım..kalabalık aile insanın ruh halini düzeltiyormuş bunu anladım...bir de mantık yönü var..kızlarım çok küçük ve bulunduğum şehirde bir tane bile akrabam yok..kızlarımı yalnız büyüttüm evin işini de kendim yaptım ikiz gibi büyüdüler..kızım iki yaşına gelince rahatladım beraber oyun oynuyorlar ben işime bakıyorum..3. olursa 2 buçuk yıl daha izin alabilirim diğer çocuklar da okul çağına gelir ben işe başladığımda 3. çocuğumda hemen hemen 3 yaşında olur kreşe gider diyorum ..mantıklı düşünüyorum gibi geliyor bana..böylece ne bakıcıya gerek olur nede ananeye...sen delisin diyorsanız diyebilirsiniz sorun yok :))öyleyimdir zaten :))3. çocuk yapma serüvenimin devamını yazacağım sizlere doğum yapana dek ...tabi ALLAH IN izniyle..O ol dere olur

hayırlısı olsun ne mutlu size

Deliklik dediginiz bumu?dusuncenize bayildimmmmm.benimde 4 yasinda bi kizim var ikinci kizimada 21 haftalik hamileyim.ama rabbim verirse 3.yude istiyoruz:)imkaniniz varsa kendinize esinize guveniyorsaniz hic ertelemeyin.kardes ayri bisey olmali hemde cok olmali:)rabbim olmayipta isteyenlerede nasip eder insallah.burdan haber vermeyide unutmayin amaaaa...

eşim hiç istekli değil..nedeni ise..(daha yeni rahatladık,geceleri uyanmak istemiyorum artık )diyerek fiziksel olarak kendini yorgun hissediyor..diğer neden ise (sen hamileyken acaba bu çocuk sağlıklı doğacak mı diye evhamlanıyorum)diyor..engelli çocuk olacak diye korkuyor..bize destek olacak ailemiz yok buna rağmen tek başımıza bugünlere geldik..bunda doğum izinlerinin faydası oldu ..2 yıla çıkmasaydı izin düşünemezdim 3. çocuğu..hatta 2 buçuk yıl oldu izin...izindeyken 3 nüde büyüteyim diyorum bakıcıya bırakmadan..yanlışmı düşünüyorum..millet ne der diyor eşim?milletten banane diyorum anlamıyor bakalım nolcak

allah rahat doğum yapmayı nasip etsin,çocuğunu eline alırsın sağlıcakla inşallah..kızına arkadaş olacak 2 yaşına gelince..şaşıracaksın,kızın senle değil onla oynamak isteyecek,o uyuyunca kardeşini özleyecek,abla olma duygusuyla olgunlaşıp kendine güveni gelecek,benim kız öyle oldu

Su millet neder lafi beni benden ediyor.millete neyse.sanki onlar bakip ekmegini veriyor.iste erkek millet canim.kizimi tek basima buyuttum calismiyor olmam buyuk avantajdi tabi.bunuda tek buyutucem nasipse.bende 3.cocuk fikrine cok sevdigim bi arkadasimin basina gelen uzucu olay yuzunden karar verdim.gerci hep derdim 3. İsterim diye ama cesaret edemezdim.arkadasim bebegini kaybettiginde ablasi anne keske iki degilde uc kardes olsaydik ona sarilip aglasaydim ben kardesime nasil soylicem bir dayanagim daha olsaydi demis.bubeni cok etkiledi.rabbim verirse esimi bile dinlemem.ustelik bunlari soyleyen 7 sene evlat hasreti ceken ben:)kizima gelince kardesini karnimda cok seviyor ne zaman gelicek diye:) tek derdimiz babayi paylasamicak olmasi babasi aski.esime gorefe dunya nin en sansli adami iki kiz babasi olucam ben diyor:) bizde uc kardesiz ablalarim en yakin arkadaslarim onlar olmasa ne yapardim bilmem....

ayyy ne güzel anlatmışın Allah gönlüne göre versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…