herkese merhaba..şimdiden bana deli diyenlere de :))27 yaşında evliliğimin 9.ayında kazara hamile kaldım ..hamileyken bile bebek aşkı yoktu..ikili testte çocuğunuz özürlü doğabilir dediler..aldırmadık ..bir kızım oldu gayet akıllı şuan 3 buçuk yaşında,kendi kendine okumayı öğrendi,konulu resimler çizer,dr bu çocuk normal değil 5 yaşında gibi dedi:)Allah verdi onu bana..izin aldım onun için 1 yıl,,ha bu arada kızım 9 aylıkken tekrar hamile kalmıştım kazara :))çok üzülmüştüm istemiyordum ..Allahın verdiği canı alacak değildim ya onu da doğurdum :)iki kızım oldu biri 3 buçuk diğeri iki yaşında ve ben hala izindeyim..memuriyet haklarımı kullanıyorum..velhasılı 3 yıldır çalışmıyorum..hiç çocuk istemeyen ben hamileyken bile bebek sevgisi taşımayan ben şuan 3. çocuğu istiyorum..ilk defa isteyerek hamile kalmak istiyorum spiral takılı ben de ...neden mi??çocuklar evin neşesi ,hayatın anlamı,evliliğin bağı ,annelik kutsal imiş izindeyken bunu anladım..kalabalık aile insanın ruh halini düzeltiyormuş bunu anladım...bir de mantık yönü var..kızlarım çok küçük ve bulunduğum şehirde bir tane bile akrabam yok..kızlarımı yalnız büyüttüm evin işini de kendim yaptım ikiz gibi büyüdüler..kızım iki yaşına gelince rahatladım beraber oyun oynuyorlar ben işime bakıyorum..3. olursa 2 buçuk yıl daha izin alabilirim diğer çocuklar da okul çağına gelir ben işe başladığımda 3. çocuğumda hemen hemen 3 yaşında olur kreşe gider diyorum ..mantıklı düşünüyorum gibi geliyor bana..böylece ne bakıcıya gerek olur nede ananeye...sen delisin diyorsanız diyebilirsiniz sorun yok :))öyleyimdir zaten :))3. çocuk yapma serüvenimin devamını yazacağım sizlere doğum yapana dek ...tabi ALLAH IN izniyle..O ol dere olur