• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Çocuk

Dört çocuğum var. Yaş aralari bir yıl iki yil üç yıl... Alti yildir yalniz büyütüyorum. En küçüğü o zaman 2 yasindaydi.

Nasil? inşallah cesaret gelmiştir.
Allah yardımcınız olsun.benim cesaretimi kıran annem yapamazsın küçük kızına yazık aldır diyor.kardeşimde aynı şekilde düşünüyor.beni incitiyorlar.

Allah kolaylik versin. Ama destek sart 4 yasindaki krese vs gider o sorun olmaz ama kucuk tam yurumeye baslamis olacak sizi zorlayabilir anne kv falan destek olur mu?

Şimdi burda aldır aldırma gibi tavsiyeler veremeyiz tabi ki, çok ciddi bir konu. Umarım en doğru kararı verir ve şişman olmazsınız.

Üzerinize boşalma ile hamile kalmamışsınızdır, geri çekilme denilen bu yöntem aşırı riskli ve sperm, boşalmadan önce gelen sıvıda da bulunuyor… Keşke bu konuda daha önce bilgilenseydiniz.

3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
3. Çocuktan sonra spiral taktırın. Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz, Allah bağışlasın.

Allah yardımcınız olsun.benim cesaretimi kıran annem yapamazsın küçük kızına yazık aldır diyor.kardeşimde aynı şekilde düşünüyor.beni incitiyorlar.
Bir iki yıl zorluk çeksenizde sonrasında diğerleri büyümüş olur. Farzedin ki ikizler. Yine büyüyeceklerdi. Hiç içinizi daraltmayın. Bakın bizler de çabalıyoruz Rabbim nasip etmiyor. ❤️

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
kimse size burada aldır/aldırma diyemez, demez. çok ağır bir karar bu.
lakin 2 çocuk sahibi biri olarak korunma yöntemlerini iyi bilip uyguluyor olmanız lazımdı. beklenmedik bir gebelik olduğu için yazıyorum bunu.

Anneniz ve kardeşiniz aldır diye tavsiye verdiklerine sizin üç çocuğa yetişemeyeceğinizi düşünüyor ve yardım etmeyi de istemiyorlar demektir. O yüzden doğurmayı tercih ederseniz de onlardan yardım bekleyrmezsiniz ve yardım etmediklerinde de alınmaya hakkınız olmaz. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Yalnız şunu da söylemeden duramayacağım; benim iki çocuğum olsa, çok çok zengin beş odalı evde çift yardımcıyla yaşamıyor olsam geçtim Çifter Çifter korunmayı tüplerimi bağlatır gene de hamile kalmazdım. Kendinize karşı çok sorumsuzca davranmışsınız

Annem olur ama istemiyorki aldır diyor
Dünyaya geleceği varmış sen istemesende o bir can ve rızkıyla geliyor... belki ilerde büyüyünce iyiki doğurmuşum seni dedirticek bi evlat olucak.. anneniz değil sizsiniz bu kararı vericek olan.. Ben bunun altından kalkabileceğiniz için rabbimin size bunu verdiğini düşünüyorum.. çünkü bu nasip tamamen

3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Vay be 😃 bizim 7 aydır denemediğimiz pozisyon, yemediğimiz bitter çikolata, muz, pekmez, ceviz kalmadı. Yok anacım olmuyor, milletin üstüne boşalmayla oluyor pess

O zaman hepsi kucuk çocuklarını öldürsünler. Sonuçta bir hayatın son bulmasına siz karar veremezsiniz.
Sağlıkla büyüsün inşallah. Maddi durumunuz yerinde mi? Siz çalışıyor musun uz

Annem olur ama istemiyorki aldır diyor
kusura bakmayın ama ne saçma şey bu canım? sizin çocuğunuza anneniz mi bakmak zorunda? o bakacak ama istemiyor aldır çocuğu diyor nedir?

çocuk sizin, kararı siz vereceksiniz. bakmasın anneniz, bakıcı tutun,eşinizle bakın.

kürtaja bazı durumlarda karşı değilim ancak bakacak kimse yok diye de çocuk aldırılmaz,kusura bakmayın.

bir de,üzerine boşalarak hamile kalınmaz. naptı kahraman spermler,karnınızdan vb koşarak vajene mi girdi yani? muhtemelen geri çekilme falan yaptınız,ondan hamile kaldınız.

ah ah,geri çekilme korunma yöntemi değildir diye bas bas bağırıyoruz ama ne fayda...

Back
X