- 14 Nisan 2020
- 1.192
- 1.752
- 133
- 32
Hangisi diğer hesabı acaba çok merak ettim57.sayfada 2 hesap var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi diğer hesabı acaba çok merak ettim57.sayfada 2 hesap var
Ben de sadece tahmin ediyorum. Ama konunun fake olduğunu düşünmüyorum.Hangisi diğer hesabı acaba çok merak ettim![]()
Ahahaha fakeligin nasıl raconu oluyormuşKonu sahibi ben seni savunuyorum burda yazık kadının üstüne gitmişler diye sen kendini niye eleştiriyorsun ya. Belki de benle tartışanlardan biri sendin. Ayıp yani fakeliğin de Bi raconu olur.
Konu gerçek detaylar farklı olabilir kadın ikinci hesap açıp bunları yazıyor sonra da asıl hesabından yorum yapacağım diye girip fake hesabından yazıyor. Sorulunca da yok özelden mesaj geldi bu mesaj oydu falan diyor. Şikayet ediliyor galiba Kazen abi de yazıyor kendinizi ortaya koydunuz diye. Konu gerçek ama kimliğimdeki olmasın diye böyle bir şey yapmış.Olay neymiş konu gerçek miymiş kazen i anlamadım ben
İyi de adam uckurunu tutmamış diyosun kadın da bı tarafını tutmamış burda ikiside hatalı daha çok yeni tanıdığı biriyle birlikde olmuş bugüne kadar intihar tettitle evlilik yürümüş bunları söyleyen konu sahibi.Ayrica adam çocukları da istiyor kadın vermem diyor yani burda ne gibi bı düşmanlık var ? Siz baştan sona bı okuyun tekrar kadın düşmanlığını konusalimKonuyu ve yazilanlari hayretler icinde okudum..
Kadini paragözlukle sucalayanlar evlenmeden once birlikte oldular diye zorla evlenmis gibi yorum yapanlar..
Yahu adama kadin tecavuz mu etmis..
Eger sorunlulugunu alamayacaksa uçkurunun pesine dusmeseydi..
Adam 15 bin veririm nakafa diyor yorum yapan hamimlar hak etmediğini söylüyor..
size gore neyi hak ediyor acaba..
siz misiniz buna karar verecek olan..
iyi misiniz siz ya.. nedir bu kin nefret ofke.. kadin 3 tane cocuk yetistirmis bir zahmet bu kadar istegi olsun..
Zorla kadina calis diyenler var.. zaten suan bir ise girse maksimum 8.500 alacak belki 10 bin.. ve aksama kadar calisacak yorgun gelecek evde 3 tane büyük cocuk var.. peki kim ilgilenecek.. zaten büyük bir sorumluluk aliyor kadin..
Hersey para mi ya.. adam gidecek yeni birini bulacak cocuklar da annede oh..
Kadin 8-10 saat mesai yapacak birde gelecek ev temizlik yemek.. cocuklarin odevi kisisel problemleri bakimlari..
Nedir bu kadinin kadina düsmanligi..
Adam verilecek olan nafakayi dert etmezken bazi hanimlarin bu asiri koca hassasligi neden..
Kendileri olsa donuna kadar almak icin kendini paralardi ama baskasi olunca "sen o parayi hak etmiyorsun"
Konu sahibinin sucu ne kocasini mi aldatmis hak etmiyor napmis..
Kahvalti hazirlamadi diye neredeyse linc edildi..
Yaziktir ya..
Aslında iki çocuk annesi miymiş?
Konu gerçek detaylar farklı olabilir kadın ikinci hesap açıp bunları yazıyor sonra da asıl hesabından yorum yapacağım diye girip fake hesabından yazıyor. Sorulunca da yok özelden mesaj geldi bu mesaj oydu falan diyor. Şikayet ediliyor galiba Kazen abi de yazıyor kendinizi ortaya koydunuz diye. Konu gerçek ama kimliğimdeki olmasın diye böyle bir şey yapmış.
O ben değilimdir inşBenimde aklımda biri var%99 gibi hatta. Resmen bu kadınlar kulübü bizi hafiye yaptı
![]()
Yok değilsinizO ben değilimdir inş![]()
Ben bu fake konu uğruna ceza yemiş insanım.. herkesten çok kırıldımYok değilsiniz![]()
Tanınmamak içinFakeden kendini destekleseydi Ya, neden muhalefet etmiş ki
Çok haklısınız konu sahibinin gerçek hesabı banlansa keşke haketti çünküBen bu fake konu uğruna ceza yemiş insanım.. herkesten çok kırıldım![]()
Şuan kafama onu takamayacak kadar kandırılmış hissediyorum. Bizde burda 100 kadın kendimizi zeki sandık günlerce keklenmişiz. Sindiremedim bi okuyuncaÇok haklısınız konu sahibinin gerçek hesabı banlansa keşke haketti çünküo zmn zaten herkes görmüş olur hesabını