3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Ya şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyo
Ay hadi inşallah :d size güvenim tam :d

Bence esas üyeliği kurcalamayın. Benim de başıma gelse bu üyeliğimle yazmak istemezdim açıkçası. Belki ifşa olacağı bilgileri mevcuttur ya da birileri tanıyordur. Aşırı meraklı bir insanımdır normalde ama sınırımı koyabiliyorum. Öğrensem de burada ifşa etmezdim. Sadece olayı daha iyi anlamak için diğer detaylara bakardım.

Pirayeye güvenim tam,

M Mvikdn bu üye siz misiniz?

Mavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.

Mavikdn 36 yaşında ve mesajlarına bakınca üç çocuğu da yok sanırım. Bir de konuda deli gibi saydırmış gurursuz demiş konu sahibine. Velev ki tanınmamak için yaptı niye vur deyince öldürmüş onu da anlamak güç. Ben bilemedim.
Benim aklıma kimse gelmedi tek bir kişi ufak bir şüphe üstüne çekmiş ilk taşı atmış olmak için yazdım :d

Fake hesap 40 yaşında 16 yaşında en büyük çocuk. 20 yıllık evli. Hesaba göre 3 sene çocuk olmaması gerek.

Pirayeye güvenim tam,

M Mvikdn bu üye siz misiniz?
O işte ya...Benimle karşilikli sohbet ederken şaşırıp uckelebegin hesabından yazdı, diyalog cuk diye oturuyor....Kimse anlamasa bile bana yakalandi,biliyor,iki saattir bekliyorum özelden filan bı açıklama yap bari, hala insanları aptal yerine koymaya devam ediyor...Allah selamet versin ne diyeyim

Back
X