3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Ne yalan soyleyeyim bende baktim ama bulamadim 😅
Ben 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadım

Ben 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadım
Tek mesaj yazip konuyu savunan bir uye var 57.sayfada. o değil, %100 eminim. Bizim hanimlar sınır tanimadan profile bakabiliyor 😂 kilit nokta bencede Türkçe nin kullanımı.

Daha fazla yazmayacağım bu konuya diyordum ama durum değişti tabii. Anladığım kadarıyla konu fake değil. Konu sahibi bunları gerçekten yaşıyor şu anda. Sadece ilk üyeliği ile yazmak istemediği için izin alıp ikinci üyeliği açmış. Buraya kadar zaten gayet normal ve sitede sık sık yaşanan bir durum.

Tuhaf olan kadının ilk hesabı ile ikinci hesabına olumsuz yorumda bulunması (daha doğrusu bulunmaya niyet etmesi ama yüzüne gözüne bulaştırması). Konuyu yukarıda tutmak için yaptı desem hiç gerek yok. Konu zaten kaç gündür hep yukarılarda. Kendine destek olmak için yazıyor desem, o da değil.

U uckelebek artık kimseyi zan altında bırakma. "İlk üyeliğim şu. Kusura bakmayın. Siz beni ciddiye aldınız, bunca şey yazdınız ama ben mantıksız ve dengesiz bir insanım" de.

Tek mesaj yazip konuyu savunan bir uye var 57.sayfada. o değil, %100 eminim. Bizim hanimlar sınır tanimadan profile bakabiliyor 😂 kilit nokta bencede Türkçe nin kullanımı.
Ya şuan bişey demek istemiyorum ama ben muhtemelen buldum bu hesabı. İfşa etmek istemiyorum ama kendisine bizzat mesaj atacağım birazdan. U uckelebek eğer sensen cevap ver Allah aşkına kafayı yicem birazdan

Onlarla pek aramız iyi değildi.Boşanma konuları için geçen ay benim ailem geldi, onlarda eve geldi konuşmaya. Allah var çocuklara kıyamadı onlarda eşime telkinde bulunmuş, kızım konuştu babanesiyle ondan öğrendim. Bana bayıldığını sanmıyorum, hangi kayınvalide bayılmış zaten ama özellikle ilk kızıma çok düşkündür. Eşim gelmedi ve aramadı. Ama protokolü değiştirip mesaj atmış, üstüne bişey yazmadım Öfkeyle ya da yönlendirmeyle hareket ettiğini hissettim. Bugün ya da yarın akşam gelir o da böyle davranıp psikolojimi yönetmek istiyor. Çekişmeli davadan bahsetmedi hiç, daha önce konuşrken rezillik dedi herşeyin ortaya dökülmesi çocuklar şahitler vs. Ama bordro konusunu da açık etmek istemediği için yanaşmaması normal. Benim için uzamasında sakınca yok, bir acelesi varsa o düşünmeli o tarafını. Boşanma sonuçlanana kadar bizim evimizi ve hayat standartlarımızı düşürmeden tedbir nafakası verilebilirmiş ilk andan itibaren. Yani bununla benim gözümü korkutamaz. Bunu da kafamdan uydurmuyorum akıllı eşimin avukatının eşi de avukat. Ben de onu tanıyorum ondan öğreniyorum bunları istemiyorsan boşanmayı imzalama dedi, seviyorum demen yeterli dava red bile edilebilirmiş. O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor
Evet evet tedbir nafakası olarak en az 50 bin verir size bekleyin siz. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olacaksınız. Haberiniz olsun.

İlk üyeliğini saklayan biri ise epey aktif bilinen bir üye. Yoksa gizleme gereği duymazdı. U uckelebek günlerdir konuşulan konuşuldu. İlk üyeliğinin ismini söyle bitsin. Bu kadar şaşkınlıktan sonra isme pek şaşıran olacağını zannetmiyorum. Pek de önemi yok

Ben bile olabilirim konu sahibi, ortalık öyle karıştı. Herkes kendini bi yoklasın 🤣🤣🤣

Ben eşime sordum bizim 3 çocuğumuz var mı diye. "Bizim hiç çocuğumuz yok, delirdin mi sen" dedi. 22 yaşından beri çalıştığıma dair SGK hizmet dökümüm de var. Yalnız Türkçe yazım kurallarına çok dikkat ederim. Oradan kaybediyorum.

Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir :işsiz:
Yaa evet arkadaşım sen de çok uğraştın cok yoruldun sahiden...hıhı:işsiz:

Dayanamiycam artık.... çıkıp bir özür dilemiyorsun insanlardan , hala yazıyorsun haberin yok gibi....sensin işte konu sahibi...Niye aptal yerine koyuyorsun bu kadar insanı...Ne geçiyor ki eline?

Arkadaşlar lütfen aklınızdaki üyeleri açıklayın liste yapalım eleme yöntemiyle ilerleyelim. Hem sizin aklınızdakileri düşünmek hem de gerçek üyeliği bulmak çok zor ben hafiye değilim sizin gibi lütfen kendinize saklamayın :d
Ya şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyo

Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir :işsiz:

Yok be destek vermemiş mesajda kendine saydırıyor oradan yakalandı ya

Ben eşime sordum bizim 3 çocuğumuz var mı diye. "Bizim hiç çocuğumuz yok, delirdin mi sen" dedi. 22 yaşından beri çalıştığıma dair SGK hizmet dökümüm de var. Yalnız Türkçe yazım kurallarına çok dikkat ederim. Oradan kaybediyorum.

İmla kuralları beni de yakıyor ama neyse ki diğerlerine uymuyorum. Az kaldı bence bulacağız, en azından iki kişi elendik.

Back
X