- 22 Eylül 2022
- 5.967
- 17.272
- 178
En azından bu kadar yıkılmazdık beEvet ne kadar üzüldük yazık gerçekten. Keşke başta bu benim ikinci hesabım deseydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından bu kadar yıkılmazdık beEvet ne kadar üzüldük yazık gerçekten. Keşke başta bu benim ikinci hesabım deseydi
Sherlock üyeler şuan 57-59.sayfalarda arıyor. Yakındır bi iki saate bulurlar hesabıAçıkla ablacim 2.uyeligini. catladim meraktan
Ne yalan soyleyeyim bende baktim ama bulamadimSherlock üyeler şuan 57-59.sayfalarda arıyor. Yakındır bi iki saate bulurlar hesabı![]()
Ben 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadımNe yalan soyleyeyim bende baktim ama bulamadim![]()
Tek mesaj yazip konuyu savunan bir uye var 57.sayfada. o değil, %100 eminim. Bizim hanimlar sınır tanimadan profile bakabiliyorBen 2 kişiden şüphelendim. Ama bu savunma karşı çıkma olayından değil. Konu sahibinin çok anlamlı ve Türkçe kurallarına uyarak yazmasından dolayı 2 kişi daha var aynı o şekilde. Hatta birisi bariz. Ancak profil görüntülenmesine sınır getirilmiş bakamadım
Ne yalan soyleyeyim bende baktim ama bulamadim![]()
Ya şuan bişey demek istemiyorum ama ben muhtemelen buldum bu hesabı. İfşa etmek istemiyorum ama kendisine bizzat mesaj atacağım birazdan. U uckelebek eğer sensen cevap ver Allah aşkına kafayı yicem birazdanTek mesaj yazip konuyu savunan bir uye var 57.sayfada. o değil, %100 eminim. Bizim hanimlar sınır tanimadan profile bakabiliyorkilit nokta bencede Türkçe nin kullanımı.
Bekle geliyorumBenim aklımda biri var ama…
Evet evet tedbir nafakası olarak en az 50 bin verir size bekleyin siz. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olacaksınız. Haberiniz olsun.Onlarla pek aramız iyi değildi.Boşanma konuları için geçen ay benim ailem geldi, onlarda eve geldi konuşmaya. Allah var çocuklara kıyamadı onlarda eşime telkinde bulunmuş, kızım konuştu babanesiyle ondan öğrendim. Bana bayıldığını sanmıyorum, hangi kayınvalide bayılmış zaten ama özellikle ilk kızıma çok düşkündür. Eşim gelmedi ve aramadı. Ama protokolü değiştirip mesaj atmış, üstüne bişey yazmadım Öfkeyle ya da yönlendirmeyle hareket ettiğini hissettim. Bugün ya da yarın akşam gelir o da böyle davranıp psikolojimi yönetmek istiyor. Çekişmeli davadan bahsetmedi hiç, daha önce konuşrken rezillik dedi herşeyin ortaya dökülmesi çocuklar şahitler vs. Ama bordro konusunu da açık etmek istemediği için yanaşmaması normal. Benim için uzamasında sakınca yok, bir acelesi varsa o düşünmeli o tarafını. Boşanma sonuçlanana kadar bizim evimizi ve hayat standartlarımızı düşürmeden tedbir nafakası verilebilirmiş ilk andan itibaren. Yani bununla benim gözümü korkutamaz. Bunu da kafamdan uydurmuyorum akıllı eşimin avukatının eşi de avukat. Ben de onu tanıyorum ondan öğreniyorum bunları istemiyorsan boşanmayı imzalama dedi, seviyorum demen yeterli dava red bile edilebilirmiş. O da hayatında bir kadın olmasa böyle alel acele çocukları ailesini herkesi karşısına alıp çırpınmaz diyor
Ben bile olabilirim konu sahibi, ortalık öyle karıştı. Herkes kendini bi yoklasın![]()
Yaa evet arkadaşım sen de çok uğraştın cok yoruldun sahiden...hıhıAyyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir![]()
Ben o diye düşünmüştümTek mesaj yazip konuyu savunan bir uye var 57.sayfada. o değil, %100 eminim. Bizim hanimlar sınır tanimadan profile bakabiliyorkilit nokta bencede Türkçe nin kullanımı.
Ya şimdi ben birkaç kişi söylerim sonra onlar değilse gücenirler ben ceza yerim zaten hırsız da ben hırsızım demez ama biz bi arkadaşla çok yaklaştık özelden inceliyoruz şuan. Uc kelebek bekle bizi ... Sherlocklar geliyoArkadaşlar lütfen aklınızdaki üyeleri açıklayın liste yapalım eleme yöntemiyle ilerleyelim. Hem sizin aklınızdakileri düşünmek hem de gerçek üyeliği bulmak çok zor ben hafiye değilim sizin gibi lütfen kendinize saklamayın :d
Ayyyy neler olmuş neler ,meğersem kadına hak verenlerden birisi de gene kendisiymis ,aklımda bir iki hesap var .Ay neyse de ne iyice sinirlendim ,böylesi bir insandan böyle numaralarda beklenir aslında ama neye şaşırmışsak.Olan senle bize oldu arkadaşım, beynimiz yandı, günlerdir![]()
Ben eşime sordum bizim 3 çocuğumuz var mı diye. "Bizim hiç çocuğumuz yok, delirdin mi sen" dedi. 22 yaşından beri çalıştığıma dair SGK hizmet dökümüm de var. Yalnız Türkçe yazım kurallarına çok dikkat ederim. Oradan kaybediyorum.