O protokolü de kendi hazırlamıştir...Burdan fikir alıp yuruycekti işte...Bi mesajında protokolü atmıştı uckelebek orada çocukların yaşları yazıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum tam bilmiyorum ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O protokolü de kendi hazırlamıştir...Burdan fikir alıp yuruycekti işte...Bi mesajında protokolü atmıştı uckelebek orada çocukların yaşları yazıyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum tam bilmiyorum ama![]()
Aynen. Belki 3 cocugu degilde iki cocugu var. Belki 20 yil degil belki 10 yildir evli. Fake hesap acip, orijinal hesabiyle kötü yorum yazan birinden, bilgileri de degistirmesini beklerim yani.Konu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.
İnternette boşu var tatlim..doldurmak beş dakka...Kiz protokolü nasi uydurup yazdi, avukat mi bu kadin
Bak simdi boyle yazinca zan altinda kaldim ajsh. Ben degilim arkadaslar yasim 28, bir bebegim varSendeki de fena değilmiş hee
Ben de çalışmıyorken bezli - mamalı bebek, ilkokul çocuğu ve ben olmak üzere 400 lira verip gitmiştibozdur bozdur harca
Yok anacım ben hiçbir mahkemede hakkımı helal etmem bu kadına...Senin bu konuda emeğin büyük gerçek hesap hakkındada bizi aydınlattin bence bu bosanma davasına müdahil olup hakkını alman lazım![]()
Kiz ben de olabilirim simdi dusununce
Şaka yaptım yaBak simdi boyle yazinca zan altinda kaldim ajsh. Ben degilim arkadaslar yasim 28, bir bebegim var
Tamamen Karsindaki insanla ilgili bir durum bu ya. Vermek istemese senelerce ugrasip durur yine alirdim ama ugrastirmadi saolsun
Anladıysan özetle ben de boşladım yoğundum bu haftaUla cok aksiyona bagladi konu, bileydim bu kadar boslamazdim vdvgdgdg
Bu ben miyim
Bilmiyorum, bi yerden toplu para gelecek onu bekleyen ben miyim anlamaya çalışıyorum hhhdhfhAnladıysan özetle ben de boşladım yoğundum bu hafta![]()
Biliyorum biliyorum bende isin dalgasindayim artikŞaka yaptım yabiz Türk kadınları çok mücadeleciyizdir. Boşanıyorsak kesin bir kelek yapılmıştır hele de bebekle
huzurla sağlıkla yaşayın minikle
Cok düzgün yazanlari tedirgin bir bekleyiş sardi![]()