3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Konu gerçek değil ki zaten arkadaşlar. Aksiyon olsun diye açmış konuyu. Bilgilerin tutmasını beklemeyin. Böyle birşey yaşamadığı için gurursuz demiş olması da normal.
Aynen. Belki 3 cocugu degilde iki cocugu var. Belki 20 yil degil belki 10 yildir evli. Fake hesap acip, orijinal hesabiyle kötü yorum yazan birinden, bilgileri de degistirmesini beklerim yani.

Sendeki de fena değilmiş hee 🤣🤣
Ben de çalışmıyorken bezli - mamalı bebek, ilkokul çocuğu ve ben olmak üzere 400 lira verip gitmişti 😬 bozdur bozdur harca
Bak simdi boyle yazinca zan altinda kaldim ajsh. Ben degilim arkadaslar yasim 28, bir bebegim var 🤣
Tamamen Karsindaki insanla ilgili bir durum bu ya. Vermek istemese senelerce ugrasip durur yine alirdim ama ugrastirmadi saolsun

Kiz protokolü nasi uydurup yazdi, avukat mi bu kadin

konudaki bir uyeyi inceledim ama emin degilim. onun da kocasi gecen yil sonu protokol hazirlamis sunmus. her seyini almak lazim bu erkeklerin diye dolaniyor bahsettigim uye.

mutlu musun U uckelebek ?? nereye baksak seni goruyoruz artik 😂

Yalnız konu sahibinin yazımı düzgün değil ki. Kaç defa hatası gözüme battı. Yanlış mı hatırlıyorum diye rastgele bir mesajını da kontrol ettim.

konudaki bir uyeyi inceledim ama emin degilim. onun da kocasi gecen yil sonu protokol hazirlamis sunmus. her seyini almak lazim bu erkeklerin diye dolaniyor bahsettigim uye.

Kiz ben de olabilirim simdi dusununce😳 ilk mesajimda o kadar senen gecmis al tabi nafakani falan yazmistim. Lan yoksa 😳

Bak simdi boyle yazinca zan altinda kaldim ajsh. Ben degilim arkadaslar yasim 28, bir bebegim var 🤣
Tamamen Karsindaki insanla ilgili bir durum bu ya. Vermek istemese senelerce ugrasip durur yine alirdim ama ugrastirmadi saolsun
Şaka yaptım ya 🤣🤣 biz Türk kadınları çok mücadeleciyizdir. Boşanıyorsak kesin bir kelek yapılmıştır hele de bebekle 😬 huzurla sağlıkla yaşayın minikle

Bu ben miyim 🤣. Gecen yil sonu protokol hazirladik bunu konuya yazdim mi bilmiyorum gerci. genelde erkeklerin herseyini alin yazarim😂 ama eger bensem ben bosandim, beni eleyin

Şaka yaptım ya 🤣🤣 biz Türk kadınları çok mücadeleciyizdir. Boşanıyorsak kesin bir kelek yapılmıştır hele de bebekle 😬 huzurla sağlıkla yaşayın minikle
Biliyorum biliyorum bende isin dalgasindayim artik 🤣 teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin sizde saglikla huzurla yasayin insallah 🙏

Back
X