3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

U uckelebek abla ben merak ediyorum. Şu ana kadar da tüm sorumlarıma cevap verdin aaa bir soruma cevap vermedin onu da merak ediyorum. Kantinde neden ağlıyordun? Bir de şu an ki sorum var. İsteklerine tamam dedi mi kocan? Aldatıyor mu? ( Bunu üzmek için sormuyorum. Adamın her şeye tamam demesi beni artık şüphelendirdiği için soruyorum) konuya açıklık getirirsen müteşekkir olurum

Yok bir erkek gayet de bunları yapabilir. Cem yılmaz boşanırken karısıyla yaptığı anlaşmada nafakayı 10 bin dolar olarak vermeyi kabullenmişti. O zamanlar dolar 3 lira falandı şu anda nerdeyse 20 liraya yaklaştı. Bu parayı ödemek zor diyip nafaka indirimi için dava açıp kaybetti. Cem yılmaz bile (ki oldukça akıllı bir adam gibi duruyor) türkiye ekonomisine güvenip dövizle nafakaya imza atmış sonra deli gibi pişman olmuş.

Bir de adam başkasını bulmuştur diyenlere kızılmış ama ben de böyle düşünüyorum. Türkiyede erkeklerin büyük kısmı tek başlarına temel ihtiyaçlarını bile gideremediklerinden başka kadın bulmadan eskisini bırakmıyolar. Burda daha önce de kocası durduk yere ayrılmak isteyen kadınlara başkasını bulmuştur denildiğinde “ne alaka adam sevmiyodur boşanmak istiyodur olamaz mı ille başkasını bulunca mı boşanmak istiyolar” diye kızıp linç edilen çok olmuştu. Her seferinde adamların hakaten de aldattıkları ortaya çıktı. böyle bir sürü konu okudum sonu hep aynı.

Bu üyeliğin konu sahibinin ikinci üyeliği olmasına da şaşırmadım. Üye olduğu gibi daha siteye bile alışmadan linçlik konu açan kişilerin büyük kısmının ya fake ya da ikinci üyelik olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Adam nerdeyse her şeyini verecek, ki buna da çok inanmadım ama olsun, aldatıyor olsa bütün varını yoğunu konu sahibine bırakmaya gönüllü olmazdı. Diğer kadına şeyini kucaklayıp mı gidecek? Anlamadım.

İşte tam olarak başka birini bulmuş bir adamın yapacağı bir şey. Bir an önce kurtulup yenisine gitmek istiyor. Bunun uğrunda da birçok şey vermeye razı olmuş ki 15 bin lirayı vermek 20 yıllık bir mühendis için abartılı bir rakam değil. Spesifik bir olay yokken, önüne yemeğini koyan, donlarını yıkayan bir kadın varken durduk yere her istediğini verip gitmeyi kabul ederse başka birini bulmuş olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir benim görüşümce. 20 yıl sonra 3 tane çocuğu yaptıktan sonra mı fark etmiş kadını sevmediğini?

Ben hepsini okumadım açık konuşmak gerekirse, ama böyle konularda hatanın tek taraflı olmadığını düşünüyorum. Sadece konuyu okuduğumda bana geçen his, mutlak hatalı birinin olamayacağı. Yıllardır ite kaka sürdürülen bir evlilik gördüm, bu adam aldatsa bile sürdürebilecek, hatta bunun için yuva yıkacak bir adam değil. O kaba etler yok onda. Olsaydı yıllar önce bu işi bitirmiş olurdu. Ne bileyim. Kim varını yoğunu boşandığı kadına bırakmış bir adamı alır bağrına basar ki? Bu kadarını kesecek aklı olmalı 20 yıllık mühendis beyin.

Konunun bukadar üzerine gitme sebebiniz nedir?

Niye ki. Evi şirket karşılıyorsa o adama memur maaşı vermez merak etme, adam zaten zengindir. Tek maaşla üç çocuk yapmış biri… bizim avukat arkadaş dört yıl önce boşandığı eşine aylık 5 bin lira ( o zaman öğretmen maaşıydı) ve ev vermişti, ki toplamda on yıl evli kaldılar ve tek çocuk vardı çocuğun ihtiyaçlarını ekstra karşılıyordu koleji falan. Ve sıkı durun bu adam eşini aldatmamıştı. Kısa sürede birini buldu elbette evlendi yeniden ama ihanet etmedi eşine bundan eminim. Var böyleleri, bana hanımlık yaptı çocuğumun annesi dedi… Mirta

Şirketin verdiği ev var , adamın kendi evi yok, arabası da yok. Konu sahibi ev istiyor, araba istiyor , toplu nakit istiyor, adamda bile olmayan şeyler. Sırf adam vazgeçsin diye yaptığı bariz, bi de çekişmeli ile korkutmaya çalışmış. Olan şeyi adam veriyor zaten, iyi bir nafaka ve çocukların bütün masrafları. Çekişmelide olmayan evi arabayı yüklü bir nakdi nasıl alacak, avukat parasını kocasının verdiği harçlıkla mı ödeyecek, çalışmamış da ? Enteresan hareketleri var gerçekten.

Şirketin verdiği ev var , adamın kendi evi yok, arabası da yok. Konu sahibi ev istiyor, araba istiyor , toplu nakit istiyor, adamda bile olmayan şeyler
Ben adamda olmadığına inanmıyorum. Evet tanıdığım birinin gelini de 500 bin tazminat ve çocuğa nafaka istemişti. Ama o baba 33 yaşındaydı genç mühendiste ne arar o para. Ama bu adam yirmi yıl karın tokluğuna mı çalıştı yani. Eskiden mühendisler iyi kazanıyordu

Konu sahibi yok diyo biz onun yalancısıyız. Hepsini okumadım belki sonradan var demiştir, ama şahsen inanmam, başta yazdıklarını tepki alınca kıvıran çeviren de çok, KK klasiğidir.

Hahahahhaha adamın burdan taliplerimi çıktı

Şimdi konu gerçekse şunu merak ettim,
Konusu sahibi daha tedbir nafakasından yeni haberdar olmuş, o denli hukuktan ve haklarından bihaber yani bu yüzden bu kadar pervasız hareket ediyor olabilir. Eşi azıcık akıllı olsa kadının bu bilgisi olmayıp fikri olma durumu kötü sonuçlanabilir. İnsan tanımadığı bir avukatla görüşür yani çok saçma.
Neyse asıl soracağım şey karşı bir avukat için karşı tarafa içeriden bilgi vermek suç değil mi? Bir bilen yazabilir mi? Barodan atılacak kadar büyük bir suç olmalı yani öyle saçmalık mı olur.
Bir de konu sahibinin eşinin (gerçekse) biraz akılsız olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar kararlı şekilde boşanıyorsun, paran da var ama gidip tanıdık avukat tutuyorsun ve tuttuğun kişinin karısı da boşanmak istediğin eşini tanıyor? Bir insan bu kadar akılsız olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…