3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bacim sen ne anlatiyorsun ya? Ben ara ara bu konuya bakiyordum yazik cok mu yuklendiler konu sahibine diye dusunuyordum ama ben konuyu ve yazilanlari hic anlamamisim simdi anladim.

Evliliginizi kurtarmak yerine alacagin parayi nafakayi mi düşünüyor sunuz?

Yeni protokol geldi mi. Konu sahibi eşinin donuna kadar aldı mı ? Çok mesaj var takip edemedim.

Konu sahibi çok merak ediyorum o kadar yazdık cizdik gelisme var mı

Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..

Bence çalışmama bahanelerini bırakıp bir an önce iş bulmalısınız. Bebeği varken çalışan anneler bile var. Çocuklarınıza güzel bir gelecek için para biriktirmekten zarar gelmez

Olay ne biri özet geçsin pls
20 senelik bir evlilik. Üç çocuk var. Çocukların yaşı 8,15 ve 16. Koca boşanmak istiyor. Kadın istemiyor. Adamın hayat standartlarına göre astronomik bir tazminat ve nafaka istiyor. Adamın evi bile yok. Çalıştığı şirketin tahsis ettiği evde kadın yaşamaya devam etmek istiyor. Kadın hayatı boyunca çalışmamış. Yine çalışmayacak. Hali hazırdaki düzen devam etsin istiyor. Adamda zaten bitmiş. Kadını kendi yanına yakıştırmıyormuş. Boşanmasalar bile kâğıt üzerinde bir evlilik.

Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..
Ay pörtletmez olaydınız gece gece konuya bir düştüm, şimdi meraktan uyuyamıyorum kadının asıl hesabı neydi diye. Siz konuyu başından beri biliyorsunuz. Olayları dışarıdan biri olarak okuyunca bende farklı bir fikir oluştu. Bence konu sahibi ile asıl hesabın sahibi aynı kişi olsalar da, asıl hesabın sahibi başkasının hayatıyla ilgili bir konu açmış. Bu yüzden kim olduğunu bir türlü bulamadınız. Aynı kişi olsa mutlaka bulunurdu. Gönderilerinde özellikle kocayı övmesi, evine bakan kendine bakan, karizmatik başarılı biri olarak bahsetmesi ama kadının kendisinden hep olumsuz bahsetmesi, kilolu, sinirli hatta koca bir sıfır yazması bunu düşündürüyor. Ayrıca asıl hesabından eleştiri yapmaya çalışırken diğer hesaptan yapması da buna işaret ediyor. Yani o kadının haksızlığını kanıtlamaya çalışıyor. Bu kişi her kimse, adamla yakın ilişkide olan birisi. İlişkilerinin nasıl başladığını, adamın aslında evlenmeyi istemeyip zorla evlendiğini falan tüm detayları biliyor.

Tüm bunlara dayanarak bombastik fikrimi açıklıyorum. Bence konuyu açan kişi, bu adamın kız kardeşi. Sürekli abisini övüyor ve haklı görüyor abisinin cebinde beş kuruş olmadan sokakta kaldığını düşündüğü için yengeye kızgın. Kadının daha çok ve daha çok talepleri olduğundan bahsederek kadını linç ettirdi resmen. İçi soğusun diye ve haklı olduğunu görmek için böyle bir başlık açtığını düşünüyorum. Bu arada kendi de asıl hesabından linçlemeye destek oluyordu ki yakalandı. Neyse üstünden çok vakit geçmiş ama bu olasılık üzerinde pek durulmamış olduğu için yazmak istedim. Bu yüzden asıl hesap sahibi asla ortaya çıkmadı ve çıkmayacak.

Artık kimdir nedir Allah bilir ama umarım o kadın, evlilikleri boyunca senden ayrılacağım diyerek tehdit eden, depresyona sokan ama üç çocuk yapmayı da ihmal etmeyen o adamdan donuna kadar almıştır ve kendisini sürekli kötü hissettiren bu adamdan ayrı kaldığı için kendisiyle barışmıştır. Evlilik bir akittir. O insan seninle yaşlanacağına güvenerek bir birlikteliğe başlıyor. Sen buna aykırı davranıyorsan, sebepsiz ayrılmak istiyorsan bunun sonuçlarına katlanmak durumundasın. Ben erkeklerin 40 yaşına kadar kadını eve kapatıp çocuklarına baktırıp sonra bir anda ayrılıp gününü gün etmelerine acayip tilt oluyorum. Oh ne güzel al ceketini çık Behlül kaçar, kadına bir kuruş verme, hem de kadın senin çocuklarına bakmaya devam edip boşanmış şekilde baba evine sığıntı olarak dönsün. Yok öyle dünya valla kadın haklı.

Aynen ,ben de bu istediklerinin makûl olduğunu ,adam boşandıktan sonra muhtemelen hemen evleneceğini,konu sahibinin mağdur olacağını söylemiştim,ama epey linçlemişlerdi beni.istediği çok fazlaymış falan..hiç de fazla değil,3 çocuk yapmış kadını 3 kuruşla kapı önüne koymak mert bir erkeğe yakışmaz..

Ben konunun gerçek olduğunu varsayarak yorum yapıyorum. Bence kadın bütün kaderini adamın 2 dudağının arasına bırakmış. Bunu hiç bir kadın yapmamalı. Dünyanın bin bir türlü hali var. Sanırım evlilikleri de zoraki olmuş. Tanıştıklarının ilk haftası beraber olmuşlar. Kadın bekaretini kaybettiği için adam istemeyerek kabullenmiş. Bence adam zaten sürekli gel-git yaşıyordu. İte kaka sürdürdü.
Bunun maddi kısmını bir tarafa bırakırsak, kadında zaten öfke var. Herşeyini alacağım, başka kadına yetiremez diyor.
Evlilikler başlar ve biter. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Bizim çocuğumuz yoktu. Yolu açık olsun. Beraber büyüdük. Benim üzerimde annemden, babamdan daha çok emeği vardır. Severken, aşıkken çok iyiydi de, o sevgi bitince hınç beslemek niye. Bittiğinde de kabullenmek lazım ki, o yaşanılan hatıralarda güzel kalsın. Böyle bir düşünce zaten kadının kendine zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…