Bu hikayede yanan biz olduk,konu sahibi eşinin hayatını yetmez gibi bizimde kk hayatımızı bitirdiUckelebek küstü hesaplari karistirinca, daha gelmez dhhdg
Yok yüksekte olsa benim anlamadığım zaten talepleri karşılanıyor zorla tutmaya çalışmak saçma değil mi? Yani evlenip çıktığın baba evine değil boşandığın kocanın eline bağlamayı tercih ediyorsun ömrünü. Kendine bağlasa keşke kaderini
Bana mesaj olarak geldi bu neden buraya değil bana özel mesajla yazılıyor herkes okusun, daha nasıl mesajlar gelmiş.. cesaretiniz yoksa herkesin okumasına yazmayın mesela. Neler söylendi burda kimseye haddimi aşan bir cevap vermedim
Favorim ben gorumceyim, gelinimiz bizim yazip yazip ertesi gun gelip ben gelinim diye konu acan şekerli abla hdhgdg
Evliliginizi kurtarmak yerine alacagin parayi nafakayi mi düşünüyor sunuz?Bu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
O evlilik kurtulmazEvliliginizi kurtarmak yerine alacagin parayi nafakayi mi düşünüyor sunuz?
Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..Bu forumu boşanma konumuz başladığından beri takip ediyorum. Şimdi artık geldi çattı benim de sizin fikirlerinize ihtiyacım var. 3 çocuğum var; 8,15 ve 16 yaşlarında . 20 yıllık evliyim. 2 yıllık önlisans mezunyum ama hiç çalışmadım. Eşim elektrik mühendisi şuanda iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Çok çalışkan dürüst bir insandır çocuklarına da çok düşkün ama boşanmayı yıllardır dile getirir. Artık bu yıl evden de ayrıldı dönem dönem açıkça konuştu birkaç kez ayrılalım diye. Ne kadar dirensem de kararlı artık ben de kabullendim. Eş dost arkadaşlarıma fikir almak için sordum. Anlaşmalı boşanmada neler istemeliyim diye ona da söyledim ama fazla geldi. 15000 tl nafaka, 300.000 civarı bir araba , 250.000 tl nakit para istediğimi söyledim. Çocuklardan biri özel okulda onların kıyafet okul masrafını da karşılamasını istedim. Bunlara ses çıkarmadı ama nafakayı ve toplu parayı fazla buldu. Buarada evi arabası yok. Oturduğumuz evin tüm masrafını şirketi karşılıyor lüks yeni bir site, 4+1 ev burdan çıkmak istemiyorum tabiki. O da çık demedi ama bu işyerinden ayrılsa bu ev imkanı olmayacak bu kafama takılıyor. Sizce taleplerim çok mu, ekonomi ortada böyle bile geçinmek zor olacak bizim için. Çekişmeliye mi dönmeliyim
Konu sahibi en son ne yaptı onu çok merak ediyorumŞu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..
Ay iyi yaptınız,hatırladım..koca ısrarla boşanmak istiyordu..Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..
Tekrar mı banlanmak istediniz acaba ?Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..
Ay hayır ablaTekrar mı banlanmak istediniz acaba ?
20 senelik bir evlilik. Üç çocuk var. Çocukların yaşı 8,15 ve 16. Koca boşanmak istiyor. Kadın istemiyor. Adamın hayat standartlarına göre astronomik bir tazminat ve nafaka istiyor. Adamın evi bile yok. Çalıştığı şirketin tahsis ettiği evde kadın yaşamaya devam etmek istiyor. Kadın hayatı boyunca çalışmamış. Yine çalışmayacak. Hali hazırdaki düzen devam etsin istiyor. Adamda zaten bitmiş. Kadını kendi yanına yakıştırmıyormuş. Boşanmasalar bile kâğıt üzerinde bir evlilik.Olay ne biri özet geçsin pls
Ay pörtletmez olaydınız gece gece konuya bir düştüm, şimdi meraktan uyuyamıyorum kadının asıl hesabı neydi diye. Siz konuyu başından beri biliyorsunuz. Olayları dışarıdan biri olarak okuyunca bende farklı bir fikir oluştu. Bence konu sahibi ile asıl hesabın sahibi aynı kişi olsalar da, asıl hesabın sahibi başkasının hayatıyla ilgili bir konu açmış. Bu yüzden kim olduğunu bir türlü bulamadınız. Aynı kişi olsa mutlaka bulunurdu. Gönderilerinde özellikle kocayı övmesi, evine bakan kendine bakan, karizmatik başarılı biri olarak bahsetmesi ama kadının kendisinden hep olumsuz bahsetmesi, kilolu, sinirli hatta koca bir sıfır yazması bunu düşündürüyor. Ayrıca asıl hesabından eleştiri yapmaya çalışırken diğer hesaptan yapması da buna işaret ediyor. Yani o kadının haksızlığını kanıtlamaya çalışıyor. Bu kişi her kimse, adamla yakın ilişkide olan birisi. İlişkilerinin nasıl başladığını, adamın aslında evlenmeyi istemeyip zorla evlendiğini falan tüm detayları biliyor.Şu konuyu pörtletesim geldi niyeyse uğruna çok ban yemiştim..
Aynen ,ben de bu istediklerinin makûl olduğunu ,adam boşandıktan sonra muhtemelen hemen evleneceğini,konu sahibinin mağdur olacağını söylemiştim,ama epey linçlemişlerdi beni.istediği çok fazlaymış falan..hiç de fazla değil,3 çocuk yapmış kadını 3 kuruşla kapı önüne koymak mert bir erkeğe yakışmaz..Ay pörtletmez olaydınız gece gece konuya bir düştüm, şimdi meraktan uyuyamıyorum kadının asıl hesabı neydi diye. Siz konuyu başından beri biliyorsunuz. Olayları dışarıdan biri olarak okuyunca bende farklı bir fikir oluştu. Bence konu sahibi ile asıl hesabın sahibi aynı kişi olsalar da, asıl hesabın sahibi başkasının hayatıyla ilgili bir konu açmış. Bu yüzden kim olduğunu bir türlü bulamadınız. Aynı kişi olsa mutlaka bulunurdu. Gönderilerinde özellikle kocayı övmesi, evine bakan kendine bakan, karizmatik başarılı biri olarak bahsetmesi ama kadının kendisinden hep olumsuz bahsetmesi, kilolu, sinirli hatta koca bir sıfır yazması bunu düşündürüyor. Ayrıca asıl hesabından eleştiri yapmaya çalışırken diğer hesaptan yapması da buna işaret ediyor. Yani o kadının haksızlığını kanıtlamaya çalışıyor. Bu kişi her kimse, adamla yakın ilişkide olan birisi. İlişkilerinin nasıl başladığını, adamın aslında evlenmeyi istemeyip zorla evlendiğini falan tüm detayları biliyor.
Tüm bunlara dayanarak bombastik fikrimi açıklıyorum. Bence konuyu açan kişi, bu adamın kız kardeşi. Sürekli abisini övüyor ve haklı görüyor abisinin cebinde beş kuruş olmadan sokakta kaldığını düşündüğü için yengeye kızgın. Kadının daha çok ve daha çok talepleri olduğundan bahsederek kadını linç ettirdi resmen. İçi soğusun diye ve haklı olduğunu görmek için böyle bir başlık açtığını düşünüyorum. Bu arada kendi de asıl hesabından linçlemeye destek oluyordu ki yakalandı. Neyse üstünden çok vakit geçmiş ama bu olasılık üzerinde pek durulmamış olduğu için yazmak istedim. Bu yüzden asıl hesap sahibi asla ortaya çıkmadı ve çıkmayacak.
Artık kimdir nedir Allah bilir ama umarım o kadın, evlilikleri boyunca senden ayrılacağım diyerek tehdit eden, depresyona sokan ama üç çocuk yapmayı da ihmal etmeyen o adamdan donuna kadar almıştır ve kendisini sürekli kötü hissettiren bu adamdan ayrı kaldığı için kendisiyle barışmıştır. Evlilik bir akittir. O insan seninle yaşlanacağına güvenerek bir birlikteliğe başlıyor. Sen buna aykırı davranıyorsan, sebepsiz ayrılmak istiyorsan bunun sonuçlarına katlanmak durumundasın. Ben erkeklerin 40 yaşına kadar kadını eve kapatıp çocuklarına baktırıp sonra bir anda ayrılıp gününü gün etmelerine acayip tilt oluyorum. Oh ne güzel al ceketini çık Behlül kaçar, kadına bir kuruş verme, hem de kadın senin çocuklarına bakmaya devam edip boşanmış şekilde baba evine sığıntı olarak dönsün. Yok öyle dünya valla kadın haklı.
Ben konunun gerçek olduğunu varsayarak yorum yapıyorum. Bence kadın bütün kaderini adamın 2 dudağının arasına bırakmış. Bunu hiç bir kadın yapmamalı. Dünyanın bin bir türlü hali var. Sanırım evlilikleri de zoraki olmuş. Tanıştıklarının ilk haftası beraber olmuşlar. Kadın bekaretini kaybettiği için adam istemeyerek kabullenmiş. Bence adam zaten sürekli gel-git yaşıyordu. İte kaka sürdürdü.Artık kimdir nedir Allah bilir ama umarım o kadın, evlilikleri boyunca senden ayrılacağım diyerek tehdit eden, depresyona sokan ama üç çocuk yapmayı da ihmal etmeyen o adamdan donuna kadar almıştır ve kendisini sürekli kötü hissettiren bu adamdan ayrı kaldığı için kendisiyle barışmıştır. Evlilik bir akittir. O insan seninle yaşlanacağına güvenerek bir birlikteliğe başlıyor. Sen buna aykırı davranıyorsan, sebepsiz ayrılmak istiyorsan bunun sonuçlarına katlanmak durumundasın. Ben erkeklerin 40 yaşına kadar kadını eve kapatıp çocuklarına baktırıp sonra bir anda ayrılıp gününü gün etmelerine acayip tilt oluyorum. Oh ne güzel al ceketini çık Behlül kaçar, kadına bir kuruş verme, hem de kadın senin çocuklarına bakmaya devam edip boşanmış şekilde baba evine sığıntı olarak dönsün. Yok öyle dünya valla kadın haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?