3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Yalnız Kazen konunun fake olmadığını birkaç kez belirtti. Kendisi bizden daha iyi biliyordur diye düşünüyorum.

Iyi fikir değil mi Ben şirket olsam boşanan calisanimin eski karısını niye oturayım baska çalışanımı oturturum
Belki boşandığı hakkında şirketine bilgi vermeyecek veya ben oturuyorum o evde diyecek..o ev zaten şirketin çalışanı için gözden çıkarılmışsa, şirket için eşi veya adamın kendisi oturmuş önemi olmaz diye düşünüyorum. Adam şirketten ayrılırsa tabiki çıkmak zorunda kalır.

Ama burada konu gerçekmiş. Fake konu açanın dalga geçmesi kendine saydirmasi normal egleniyor sonuçta. Gerçek konuda kendine saydirmasi absürt olan hala oturtamadim kafamda kendi kendine konuşan iki farkli kişilik gibi biri içindeki iyilik biri kötülük filan

Psikolojik bir rahatsızlık gibi bence…

erkegi bilmem de kadin der, kendi ailemden sahidim. kadinlar diyor valla.
bu konuda da kadin eger gozuktugu gibiyse adam hakli

konu gerçekmiş
Eski üyeliği belli olmasin diye yeni üyelikten konu açıp kendi konusuna yorum yapmış eğlenmiş yada ne yaptıysa ama başkaları da birbirine girip ban yemiş
Yanı dediğim gördük Bdv bu tarz şeyler

erkegi bilmem de kadin der, kendi ailemden sahidim. kadinlar diyor valla.
bu konuda da kadin eger gozuktugu gibiyse adam hakli

Ekşi sözlükte incel’ler var. ( incel: karşı cins tarafından tercih edilmediği için karşı cinse düşman olan )

Bu inceller sürekli kadınları aşağılayıcı başlıklar ve yazılar yazıyorlar, sözümona bakın beni tercih etmiyorlar ama bu tamamen kadınların suçu demeye getiriyorlar.

Nafaka konusu da bunlardan biri, kadınların aç gözlülüğünden(!) erkeği tamamen mağdur etmek için olduğunu savunuyorlar ve sürekli evlenmeyin diye telkinde bulunuyorlar ( bizle evlenmiyorlarsa kadınlar sizle de evlenmesin diyorlar yani)

Ekşide biraz vakit geçirin dediğimin aynısını göreceksiniz.

Konu sahibi de Ekşici bir incel, burda kendini açgözlü kocasını da mağdur yaptı, ve bizden destek bekledi,

Destek alsaydı ekşi de aynı gün ‘ kadınlar klübünde nafaka mağduru erkeğin donuna kadar almasını savunan kezbanlar’ diye başlık açacaktı ve ne kadar kadın düşmanı yazar varsa saydıracaklardı bize.konu bu yüzden açıldı ama elinde patladı.

Konu da ayrıntıları fln gerçek değil bir erkek bu kadar salak olmaz hadi avukatı geçtim eline hesap makinesi alıp elindekileri yarıya bölse daha az mağduriyet yaşar, evi arabası olmayan adam memur maaşı kadar nafaka araba tazminat verecek de pehhh, malı mülkü olan vermiyor bunları bizi kandırıyor konu sahibi güya

ekside yazarim on senedir, o batakligi biliyorum yani hahaha. o tipler son birkac yildir cok artti, sozlukte de mesaj yoluyla bana asilip benim baslikta gomuyorlar turk kizi iste boyle vs diye. akil fikir hepsine...

bu konuda ise ben kazen'in aciklamasina inaniyorum aslinda. konu sahibi kadinin psikolojik sorunlari oldugunu dusunursek baska hesaptan kendini gommesini falan da yadirgamiyorum, oyle tiplerle karsilasiyoruz ki her seyi normal karsiliyorum. sasirma yetimi kaybettim

Arkadaşlar başka hesaptan kendini gömebilir. Bunu niye mantıksız ya da psikolojisi bozuk olarak algılıyorsunuz ki. Belki bu şekilde yapıp, yorumcuların tepkilerini ölçüyor. Ya da zıt düşünce ortaya koyarak tepkilere göre öğrenmeye çalıştığı durumlar var. Ben yadırgamıyorum. Evet U uckelebek abla son durum nedir? İmza attınız mı? Neler oluyor ?

Nasıl yani neden erkek ki cok sacma degil mi
Sen bildiğinden korkma canım

Bilmedigin erkeklerden kork konuda iki üyelikle gelip yazmış bide erkek olanları düşün hadi yorum yapan birileri erkekse

Ha Kazen abiden kork korkalım her an mapusa yollayiverir Allah mafaza

Hanımlar,
rica ediyorum artık konuya fake, konuyu açan erkek vb yazmayınız, fake değil ama size göre fake’se konuda yazmak yerine şikayet et butonuna basarsınız yöneticiler inceler.

Konuyu açan kişi ana üyeliğiyle açmak istemediğinden 2. üyelik kullanmış, bu deşifre olmamak için “kurallara uymak kaydıyla” zaman zaman yapılan bir şey, sanırım topikte çift üyeliğiyle yorum yazmış, bu bir hata ama gerekli uyarı özelden yapıldığından bundan sonra hem site kurallarına hem de 2. üyelik kurallarına dikkat edecektir, velev ki dikkat etmedi zaten üyelikleri birleştirilir, siz sanıyor musunuz ki herkes kafasına göre 3-5 üyelik alıp sitede dilediği gibi davranabilir?
Hayır böyle bir şey olamaz, yönetim müdahale etmesi gerektiğinde bütün üyeliklerini birleştirmesini de bilir.

Bir de bir yazı gördüm kim yazdı hatırım da değil lakin bu konuyu aksiyon almak için yönetimin açtırdığı söylenmiş.

Ben bu konunun içeriğini bilmiyorum, konuyu açan yorumlarında neler yazmış onu da bilmiyorum ama şunu biliyorum yönetimin böyle konular açtırmaya ihtiyacı yok zira zaten her gün şaka gibi konuları açanlar var, bu konular çok mu inanılmaz çok mu kurgu? O zaman Müge Anlı programına katılan bir sürü kimin eli kimin cebinde belli olmayan insanların hayatı da kurgu demek ki, memlekette şaka gibi insanların acayip acayip hayatları varken KK yönetimin aksiyon almak için konu açtırmasına hacet yok, o şaka insanlardan bir kısmı üye olup insanın aklıyla oynayacak hayatlarını yazıyorlar zaten.

Şimdi rica ediyorum konu içeriğine dönünüz, konu dışı yazmayınız, içerikle ilgili şüpheniz varsa konuya yazmama hakkınızı kullanınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…