- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Konu da fake arkadaşlar, hiç bir erkek ayrılırken ‘al herşeyim senin olsun yeter ki beni bırak’ demez, kadın da demez,
Mal mülk tatlı, miras kavgasından kardeşler birbirini öldürüyor, şehzadeler iktidar için birbirinin boynunu vurduruyor.
Fakir edebiyatını sadece parası olmayanlar yapar, para insanı cokkkk değiştirir çok,
O yüzden konu sahibinin ıslak rüyalarını okuduk hayırlı olsunnn bize :)
Belki boşandığı hakkında şirketine bilgi vermeyecek veya ben oturuyorum o evde diyecek..o ev zaten şirketin çalışanı için gözden çıkarılmışsa, şirket için eşi veya adamın kendisi oturmuş önemi olmaz diye düşünüyorum. Adam şirketten ayrılırsa tabiki çıkmak zorunda kalır.Iyi fikir değil miBen şirket olsam boşanan calisanimin eski karısını niye oturayım baska çalışanımı oturturum
Konu açıp diğer üyelikle gelip kendine kızan üye vardı
Konu açıp kuma olup diğer üyelikle gelip kuma ve kumalarin hayatını öven ilk eşe verip veristiren üye bile gördük
Yanı olabilir
Şaşırmayın
Psikolojik bir rahatsızlık gibi bence…Ama burada konu gerçekmiş. Fake konu açanın dalga geçmesi kendine saydirmasi normal egleniyor sonuçta. Gerçek konuda kendine saydirmasi absürt olan hala oturtamadim kafamdakendi kendine konuşan iki farkli kişilik gibi biri içindeki iyilik biri kötülük filan
Konu da fake arkadaşlar, hiç bir erkek ayrılırken ‘al herşeyim senin olsun yeter ki beni bırak’ demez, kadın da demez,
Mal mülk tatlı, miras kavgasından kardeşler birbirini öldürüyor, şehzadeler iktidar için birbirinin boynunu vurduruyor.
Fakir edebiyatını sadece parası olmayanlar yapar, para insanı cokkkk değiştirir çok,
O yüzden konu sahibinin ıslak rüyalarını okuduk hayırlı olsunnn bize :)
konu gerçekmişAma burada konu gerçekmiş. Fake konu açanın dalga geçmesi kendine saydirmasi normal egleniyor sonuçta. Gerçek konuda kendine saydirmasi absürt olan hala oturtamadim kafamdakendi kendine konuşan iki farkli kişilik gibi biri içindeki iyilik biri kötülük filan
erkegi bilmem de kadin der, kendi ailemden sahidim. kadinlar diyor valla.
bu konuda da kadin eger gozuktugu gibiyse adam hakli
konu gerçekmiş
Eski üyeliği belli olmasin diye yeni üyelikten konu açıp kendi konusuna yorum yapmış eğlenmiş yada ne yaptıysa ama başkaları da birbirine girip ban yemiş
Yanı dediğim gördük Bdv bu tarz şeyler
Ekşi sözlükte incel’ler var. ( incel: karşı cins tarafından tercih edilmediği için karşı cinse düşman olan )
Bu inceller sürekli kadınları aşağılayıcı başlıklar ve yazılar yazıyorlar, sözümona bakın beni tercih etmiyorlar ama bu tamamen kadınların suçu demeye getiriyorlar.
Nafaka konusu da bunlardan biri, kadınların aç gözlülüğünden(!) erkeği tamamen mağdur etmek için olduğunu savunuyorlar ve sürekli evlenmeyin diye telkinde bulunuyorlar ( bizle evlenmiyorlarsa kadınlar sizle de evlenmesin diyorlar yani)
Ekşide biraz vakit geçirin dediğimin aynısını göreceksiniz.
Konu sahibi de Ekşici bir incel, burda kendini açgözlü kocasını da mağdur yaptı, ve bizden destek bekledi,
Destek alsaydı ekşi de aynı gün ‘ kadınlar klübünde nafaka mağduru erkeğin donuna kadar almasını savunan kezbanlar’ diye başlık açacaktı ve ne kadar kadın düşmanı yazar varsa saydıracaklardı bize.konu bu yüzden açıldı ama elinde patladı.
Kazen bey derken kazen erkek mi?Dün akşamdan beri 75 sayfayı okudum şaka gibi saatlerdir çerez gibi
Kazen bey konu gerçek demiş sorun yok konu sahibi devam et lütfen yahu olaylar ne oldu?
Kazen bey derken kazen erkek mi?
Nasıl yani neden erkek ki cok sacma degil mi
Evet sitede bildiğimiz tek erkek
Bilmediğimiz kimler var kimbilir
Valla istersen etiket yapayım saçma mi değil mi kendisi anlatsınNasıl yani neden erkek ki cok sacma degil mi
Sen bildiğinden korkma canımNasıl yani neden erkek ki cok sacma degil mi
Bravo size tebrikler, ben bu seviyede cevap vermiyorum kimseye. Merak edenlerle yine gelişmeleri paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?