diğer çocukları da zamanında koleje göndermiş
yani evde hep en az 1 belki 2 özel okullu çocuk var 10 senedir
ev taksidi kadar kolej taksidi ödemişler.
bir de bu adam şimdi yönetici olmuştur ama mühendisler yönetici olana kadar asgari ücretle başlayıp 2 katı 3 katı ile 10 sene çalışıyor. asgari ücretin 4-5 katı ile de bi 4-5 sene çalışır, 60 bin alması yeni sayılacak bir meseledir.
belki başka yerlere de para harcamıştır orası da ayrı ama sanki 20 senedir 60 bin düzyinde kazanmış gibi düşünmemek gerek bence.
hatta senaryo yazacak olursak adam daha 43 yaşında. çoğu mühendisin evlendiği yaş 35 filan...bu adam çok erken evlenmiş, kadını da sev(e)memiş. şimdi kariyer var, para olmuş, kadını sevmiyor ondan da kurtulmak istiyor, öyle görünüyor yani.
ya kadın 2 yıllık mezunu okul bitmiş evlenmiş neyin kariyerini yapacaktı hiç o taraklarda bezi yok ki, 19 yaşında evlenmiş zaten demek hiç çalışmamış.
sanki doktor avukat mühendis, onu geçtim bir işi olan bir kadınmış ama çalıştırılmamış gibi
o da evde çocuk bakmış kocası izin vermemiş laflarını ben gerçekçi bulmuyorum. bu kadın şu anda da başlasa çalışmaya 20 sene sonra da şu anın parasına göre 60 bin kazanamaz, 20 sene önce başlasaydı da kazanamazdı, kendi maaşıyla kalsa asla kocasının sunduğu konforu bulamazdı, boşansa bulamayacağı için tüm telaşı zaten, kendi de bal gibi biliyor bunları.