3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Valla adamın durumu hiç umrumda değil.
İstemediği bir evliliği yirmi yıl sürdürmesin
Şimdi durumu düzelmiş kariyerinin zirvesinde.
Evdekini beğenmiyor genç kadın peşine düşmüş.
Klasik yani.
Siz bu adamcağıza acımayın bence ben bunları çok iyi bilirim
Biraz para kazanmaya başlayınca kaç yıllık karısını çocuklarını ortada bırakıp giderler.
Herkes de kadın konforuna düşkünmüş diyor.
Adam yolun başında ne kazanıyordu da konfor yaşattı acaba kadına.
Yıllar geçip tecrübe kazandıkça o paraları kazanıyor insanlar.
Sen onca yazdığımdan bu herife acıdığımı mı çıkardın?
🤣🤣🤣
Ben sadece çocuklara acıdım. Kimse onları düşünmüyor. Kadın güzellikle boşanmazsa hem gururu gidecek hem de beş parası olmayan adamdan sadece mahkemenin belirlediği maksimum 5 bin nafakayı alacak. O da çocuklar 18 yaşına gelince kesilecek. Mantıklı ve gururlu hareket etmek gerek durum bu

Ben zaten bir çocuk istiyorum en fazla.
Ama olan olmuş bu konuda erken evlenmiş eğitimini tamamlamamış konu sahibi.
Erken evliliğe de karşıyım zaten sonu böyle oluyor.
Benim kızdığım şey adam aklandı kadına saldırı o yüzden tepki verdim.
Birde bir tanesi kadına destek verdim diye sizin gibiler yüzünden erkekler evlenmiyor diye hafsizlik yapıyor.
Bide bana yani kimsenin beş kuruşuna tenezzül etmeyen ben ki zaten ihtiyacım da yok.
Tanıyıp bilmeden bana laf sallıyor ordam.
Al bütün erkekler senin olsun deyince de AAA hakaret etti bana eee sen ne dedin bana.
Tartışmaları takip edemedim acikcasi. Sunu soyleyeyim bende bosandim. Iyi bir protokol ile bosandim hemde. Ama cevremde gordugum bosanmalar cok cok kötüydü. Cocugunu gormeyen, mal kaciran, iftira atan, nafaka haricinde bir kurus harcamayan erkekler var. Evlilikleri icinde elleri bol olan erkekler bunlar. Bosanirken dusman kesildiler. Sunu demek istiyorum insanlar cok kotu olabiliyor. Ne olursa olsun ayriligin sonucunu kadinlar daha derin hissediyor. Kadina saldiri olarak gördüğünüz seyin sebebi konu sahibinin öngörüsüz davranmasi. Evliligin basindan beri seni sevmiyorum diyen bir adam var, is yok guc yok, meslek yok, eninde sonunda bitecegi belli bir evlilige 3 cocuk sigdirmak kendi topuguna sıkmaktır. Adam korunsa ne olur korunmasa ne olur meslegi var maasi var hayatini idame ettirebilir. Konu sahibi ise kapinin agzinda. Birazda bekar ya da cocuksuz hanimlara ders olsun diye boyle seyler yaziliyor

Yazımı tekrar tekrar tekrar oku çünkü ya algıların kapalı yada algılama sorunun var. Böyle zihniyete sahip kadınlar yüzünden dedim. Sen kendini o kefeye koydun 😂 şahsına asla hakarette bulunmadım senin aksine.
Canım benim herseyim var çok şükür sen beni düşünme.
Kimsenin parasına ihtiyacım yok hiç olmadı.
Bugün çalışmasam ömür boyu yetecek param var.
O kefeye girecek bir kadın değilim işte.
Bilmeden konuşuyorsun

Sen onca yazdığımdan bu herife acıdığımı mı çıkardın?
🤣🤣🤣
Ben sadece çocuklara acıdım. Kimse onları düşünmüyor. Kadın güzellikle boşanmazsa hem gururu gidecek hem de beş parası olmayan adamdan sadece mahkemenin belirlediği maksimum 5 bin nafakayı alacak. O da çocuklar 18 yaşına gelince kesilecek. Mantıklı ve gururlu hareket etmek gerek durum bu
O adam mal mülk yapmıştır ailesinin üzerine.
Bu bile adamın ne kadar iki yüzlü olduğunu gösterir.

Canım benim herseyim var çok şükür sen beni düşünme.
Kimsenin parasına ihtiyacım yok hiç olmadı.
Bugün çalışmasam ömür boyu yetecek param var.
O kefeye girecek bir kadın değilim işte.
Bilmeden konuşuyorsun
Anlatamıyorum. Yazdığım yazı 17.sayfada aç oku. Sana seninle kimse evlenmesin mi dedim bana hakaret etme gereği duyuyorsun 😂😂😂 sen kendi kendine kuruldun saldırdın ki umrumda da değil açıkçası sorun yok bacım. Sen istediğin gibi düşün sana hakaret ettim diye düşün kendi kendine kurulmaya devam et ne diyeyim sana 😂

Arkadaşlar kadın 40’a kadar çalışmamış, eşi isterse sevmesin 20 yıl beraber geçirmiş kadınla. Şimdi kadın bulsa bulsa asgari ücret olacak ve çocukları ile gidip sığınacak bir yere. Baba ise bir sene maksimum iki üç seneye tekrar evlenecek ve çocuk yapacak. Bu çocukları unutup diğeri işe ilgilenebilir ki benim çoook okuduğum konular oldu, duydum çevreden.

“Kadına neden çocuk yaptın? Gururun yok mu?” Bunu yazmanın ne faydası var, ne anlamı var. Anne olmak da tüm gün ev hanımlığı da ciddi iştir. Tabi ki kadının parasını kazanması özgürlüktür ama kadına şu an faydası olmayan onu kınayarak yazdığınız şeyleri bir kenara bırakıp bir çözüm üretmek en mantıklısı.

Konu sahibi eşininiz mutlaka birikmiş parası veya hisse senedi bilmediğiniz malı vardır. Mutlaka vardır. Ev aldırın kendinize en azından kira ile uğraşmayın. Çocukların eğitim ücretini mutlaka karşılasın. Siz çalışın ama onun haricinde bir düzenli size gelir versin başka da bir şeye zaten ihtiyaç duymazsınız.

Arkadaşlar kadın 40’a kadar çalışmamış, eşi isterse sevmesin 20 yıl beraber geçirmiş kadınla. Şimdi kadın bulsa bulsa asgari ücret olacak ve çocukları ile gidip sığınacak bir yere. Baba ise bir sene maksimum iki üç seneye tekrar evlenecek ve çocuk yapacak. Bu çocukları unutup diğeri işe ilgilenebilir ki benim çoook okuduğum konular oldu, duydum çevreden.

“Kadına neden çocuk yaptın? Gururun yok mu?” Bunu yazmanın ne faydası var, ne anlamı var. Anne olmak da tüm gün ev hanımlığı da ciddi iştir. Tabi ki kadının parasını kazanması özgürlüktür ama kadına şu an faydası olmayan onu kınanacak şeyleri bir kenara bırakıp bir çözüm üretmek en mantıklısı.

Konu sahibi eşininiz mutlaka birikmiş parası veya hisse senedi bilmediğiniz malı vardır. Mutlaka vardır. Ev aldırın kendinize en azından kira ile uğraşmayın. Çocukların eğitim ücretini mutlaka karşılasın. Siz çalışın ama onun haricinde bir düzenli size gelir versin başka da bir şeye zaten ihtiyaç duymazsınız.
Canim neler neler yazdik. Adam ev almak istemiyormus, alsaymis simdiye kadar alirmis oyle demis. Protokole omur boyu kira yazdir dedik, rizeden ev aldir diyenler oldu. Konu sahibi mantikli hicbir oneriye cevap vermiyor. Adam rizeye gitmeyi dusunmuyor musun demesine ragmen konu sahibi en son hala araba istiyordu. O evden atilacagini hala anlatamadik kendisine. Makul olmayan isteklerle bosanmayi engellemek istiyor.
Sahsen ev hanimligini kucumseyemem, 1 senedir evdeyim hayatimda hic bu kadar yorulmamistim. Ancak eger karsinda kotu ya da bencil bir insan varsa ev hanimlarinin elinde sadece bir valiz esya kalıyor.

Canim neler neler yazdik. Adam ev almak istemiyormus, alsaymis simdiye kadar alirmis oyle demis. Protokole omur boyu kira yazdir dedik, rizeden ev aldir diyenler oldu. Konu sahibi mantikli hicbir oneriye cevap vermiyor. Adam rizeye gitmeyi dusunmuyor musun demesine ragmen konu sahibi en son hala araba istiyordu. O evden atilacagini hala anlatamadik kendisine. Makul olmayan isteklerle bosanmayi engellemek istiyor.
Sahsen ev hanimligini kucumseyemem, 1 senedir evdeyim hayatimda hic bu kadar yorulmamistim. Ancak eger karsinda kotu ya da bencil bir insan varsa ev hanimlarinin elinde sadece bir valiz esya kalıyor.

Teşekkür ederim 20 sayfa yazılmış korkup okumaya cesaret edemedim. İyi ki varsın

Valla adamın durumu hiç umrumda değil.
İstemediği bir evliliği yirmi yıl sürdürmesin
Şimdi durumu düzelmiş kariyerinin zirvesinde.
Evdekini beğenmiyor genç kadın peşine düşmüş.
Klasik yani.
Siz bu adamcağıza acımayın bence ben bunları çok iyi bilirim
Biraz para kazanmaya başlayınca kaç yıllık karısını çocuklarını ortada bırakıp giderler.
Herkes de kadın konforuna düşkünmüş diyor.
Adam yolun başında ne kazanıyordu da konfor yaşattı acaba kadına.
Yıllar geçip tecrübe kazandıkça o paraları kazanıyor insanlar.
Bu tarz adamlari nerden tanıyorsunuz?

Adam şeytan işleri yoluna koyunca çık git diyecek belki işini bile ayarladı başka yere geçecek kadının uyanık olması lazım köşeye çekilmemesi lazım hala suçlu oluyoruz ya anlamadım bu işi ben
Hiç bir şirket kabul etmez tabiki başka çalışan mi yok tek kalan adama 4+1 niye?
kadın zaten razı olmuyor bir de evden çık hemen derse iyice delirir diye olabilir

ama bu kadın neyine güveniyor onu hiç anlamadım
adamda ev araba yok
maaşı belki kağıt üzerinde 15-20 görünüyordur
mahkemeye gitse burada denilenlerin yarısı alamaz

adam evden de gitmiş
adam ikametni aldırsa başka yere sırf onunla bile bir yerden sonra boşanır.

kadın zaten razı olmuyor bir de evden çık hemen derse iyice delirir diye olabilir

ama bu kadın neyine güveniyor onu hiç anlamadım
adamda ev araba yok
maaşı belki kağıt üzerinde 15-20 görünüyordur
mahkemeye gitse burada denilenlerin yarısı alamaz

adam evden de gitmiş
adam ikametni aldırsa başka yere sırf onunla bile bir yerden sonra boşanır.

Kabullenme aşamasında ister bugün ister sonra ama mecbur.
Mahkeme en az 2 sene sürecek o arada ne olacak onuda düşünmüyor zannediyor ki pazartesi gidecek salı hesabında para olacak
Bir insan böyle bir adama nasıl bu kdr güvenebilir nasıl kendini garantiye almaz hiç anlamıyorum
Derdi boşanmak değil ztn çok zorlamak ve adamı vazgeçirmek ama giden çoktan gitmis

Protokolde bu

Eklentiler

• 839B72C2-BDF6-400F-8279-7761D2F7417C.webp
    839B72C2-BDF6-400F-8279-7761D2F7417C.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 436
Bu tarz adamlari nerden tanıyorsunuz?
valla benim dediğim mühendis çok cocuklu olan örnekte adam iş arkadaşımdı. ailesiyle de tanışık olduğum için ayrıntıları biliyorum.
adam çocukları ABD vatandaşı olsun diye ailesini oraya götüren orada okullarına araçla kendisi bırakn, yüzmeye götürüp havuz başında iş yetiştiren filan bir adam

karısı ise
burada taharet musluğu yok gibi sebeplerle dönmek isteyen bir kadın
adam şirket kurup işlerini buradan yürütmek üzere döndü tr'ye, yine olmadı. kadının burada da hiç bahanesi bitmedi (ama okulla dersle dış dünyayla bir alakası da yok sadece ev yemek temizlik ve sürekli para hesabı, sürekli dedikodu bir kadın). ömründe hiç çalışmadı. ama çocukları adama karşı çok güzel kullandı, hala kullanıyor.

Back
X