3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Bana da öyle geldi. Demiyim demiyim dedim ama biri dedi işte. Benim kuzen de bir kaç kişiyle yatmıştı. En son evleneceği sevgilisiyle regl döneminde bişeyler yaşayıp kendini bakire olarak gösterdi. Kocası kendini ilk sanıyo 😁

Diger türlü bana fazla yesilcam sahnesi gibi geldi. "Fabrikatörün oglu da yeni Paristen dönmüstü. Beni gözüne kestirdigini bilmiyordum, ama bende ilk bakista asik olmustum. Yagmurlu bir gecede 🚀🎯😫.."

Şansı yaver falan gitmemiş, işini şansa bırakmamış sadece. Benim tanıdığımın yaşadığı olay da aynı, çocuk çok yakışıklı, ailesi tanınmış aile, mesleği güzel. Kız tam tersi. Normal şartlarda asla onunla evlenmezdi. Çocukla yattı babasına kendini bastırdı dağın başında ormanlık yerde şak diye karşılaştılar ne hikmetse(!) Konu sahibi de öyle, evlilik için gözüne kestirdiği ideal erkeği baktı onunla evlenmez, gitti ilişki yaşadı sonra yenge duyacak şekilde ühü ühü. Zaten aile de işini şansa bırakmamış hemen adamın ailesinin yanına gitmişler söz nişan istemişler. Uyanıklara bak. Adama direnme fırsatı bile vermemişler.

Ya benim avrupada amerikada yaşayan arkadaşlarım var onlar bile tanışır tanışmaz yatmıyorlar. Kendilerine 3 date veya zaman kotası koymuşlar sonrasında ne olacaksa oluyor. Ama muhafazakarsın ilk haftadan yatıyorsun. Böyle birşey mümkün olabilir mi. Resmen ailesiyle planlı iş yapmışlar.
adam da yatmasaymis.

Buradan tüm erkeklere sesleniyorum. Görünüş ve yaşam standardı olarak sizden çok daha düşük, aynı zamanda muhafazakar ayağı yapan biri tanıştığınızın ilk haftası sizinle yatıyorsa ayaklarınız kıçınıza vura vura kaçın çünkü ateş seni çağırıyor 😈 Evlilik dışı cinsellik kadın da erkek de yaşamak isteyebilir ama bunu ömrünü mecburiyet içinde yaşamaya mahkum etmeye kimsenin hakkı yok. Yattıysan namusluyum ayağına hüngür hüngür ağlamayacaksın. Ağlayacak insan bunu zaten yapmaz. Bu konu cidden çok ibretlik.

Evlenmeye mecbur bırak, boşanmamak için tehdit et... Bunlar nasıl kafalar ya. Ailecek mafya gibisiniz.
Zaten buradaki kadın cok tehlikeli.Birlikte olması falan planlı bence..Planlı olmasa bunalıma girer,aylarca sessizce ağlar ve hayatına devam ederdi.Gurursuzca,herkese duyurarak adamı evlenmeye mecbur etmezdi..
İşte görmüş adam mühendis falan geleceği parlak atmış kapağı.Kılını kıpırdatmadan,yatarak lüks icinde yaşamış,tamamen bedavadan.Yetenek olarak gördüğü tek sey cocuk doğurmak😂😂Hala pişkin pişkin konusuyor..Zaten pişkinliği ve rahatlığından belli tek derdi,arpasının kesilmemesi..Yattığı yerden bol bol uyuyarak ,bedavadan hayatına devam etmek.Diyor ya ben biraz cok uyuyorum da cocuklara kahvaltı hazırlayamıyorum😂😂😂Ay cok sinir bozucu ya fake falan mı acaba bu konu?😂İnanılmaz rahat ve pişkin cünkü

Bana da öyle geldi. Demiyim demiyim dedim ama biri dedi işte. Benim kuzen de bir kaç kişiyle yatmıştı. En son evleneceği sevgilisiyle regl döneminde bişeyler yaşayıp kendini bakire olarak gösterdi. Kocası kendini ilk sanıyo 😁
Yeminle okudukca 😯😯😯😯 boyle oluyorum😐

Benimde tanidigim
Birisi.. kizin biri beraber olup guyya kanama oldu diyecekmis.. topugunu kesmis😐😂 Herif bunu gormuste resti cekmis yoksa aynen bu tarz birsey olacakti kesin😐

Madem bu kadar muhafazakarsiniz, sevistim diye aglayip duracaksiniz 'olan biteni anlayamadiginiz' noktaya neden geliyorsunuz? Cafede, restaurantta insan icinde bulussaydiniz 1 haftadir tanistiginiz adamla. Sonucta durup dururken bekaretinizi kaybedemezsiniz dimi, en azindan ustunuzu cikardiginizda bir kendinize gelmeniz gerekiyordu. Zaten olan biteni anlamadan nasil gerceklesiyor olay onu da anlamadim ki.
Biz bunu nereye sokuyorduk, şey takıyor muyduk, ne yapıyorduk derken şeyolmuş sksjsjsjs

Ben konunun başından beri konu sahibini eleştiriyorum ve yaptığı hataları göstermeye çalışıyorum. Yalnız bazı yorumlar çirkin ve kırıcı olmaya başladı diye düşünüyorum. Yazdığınız şeyleri geçmişte intihara teşebbüs etmiş, yani intihara meyilli bir kadın okuyor. Bence bunu unutmamalıyız.

Ben konunun başından beri konu sahibini eleştiriyorum ve yaptığı hataları göstermeye çalışıyorum. Yalnız bazı yorumlar çirkin ve kırıcı olmaya başladı diye düşünüyorum. Yazdığınız şeyleri geçmişte intihara teşebbüs etmiş, yani intihara meyilli bir kadın okuyor. Bence bunu unutmamalıyız.
Açik konusayim mı...Konuyu açan kendisi....Buradaki yorumlar ve sorulan sorular da tamamen kendi anlattıkları üzerine yapiliyor...Kimse hakaret etmiyor, sadece anlatılanlar üzerine "yorum" yapiyor...Burdan yola çıkıp intihar edeceğini düşunseydik kimseye yorum yapamazdık...Ayrıca bu konuda canı gerçekten tehlikede olan kişi kadın değil erkek ve üç çocuk...Bunu da konu sahibinin Kendi beyanlariyla öğrendik zaten...Ne diyelim şimdi, konu sahibi üzülmesin diye? Aaaa nasil boşar seni, hemen söyle abin kocanı vursun veya boşanma sürünsün pis adam mı diyelim?

Ben yazacaktım.
Siz yazmışsınız.
Konu niye böyle saçma sapan hal aldı.
Nerdeyse adama tecavüz etmiş, zorla nikahın almış diyecek bazıları.
Senin sevmeyen adamdan niye çocuk yaptın niye evlendin denince anlatmış kadın
Konun ilk başında söylememiş
Hayır sanki kandırdığı adam fabrikatör oğlu, alttarafı bir mühendis yani nedir
Elini salasan mühendise çarptığın bir ülkede çokta önemli bişey değil
Aldığı maaşmı bukadar göz boyadıda adamı yükseltiniz anlamadım
Koca mühendis madem az aklını kullansaymış kanmasaymış hayret yani
Şimdi boşanmayı akıl edebiliyordu, 20 sene önce niye gelmemiş aklına bu fikir

Açik konusayim mı...Konuyu açan kendisi....Buradaki yorumlar ve sorulan sorular da tamamen kendi anlattıkları üzerine yapiliyor...Kimse hakaret etmiyor, sadece anlatılanlar üzerine "yorum" yapiyor...Burdan yola çıkıp intihar edeceğini düşunseydik kimseye yorum yapamazdık...Ayrıca bu konuda canı gerçekten tehlikede olan kişi kadın değil erkek ve üç çocuk...Bunu da konu sahibinin Kendi beyanlariyla öğrendik zaten...Ne diyelim şimdi, konu sahibi üzülmesin diye? Aaaa nasil boşar seni, hemen söyle abin kocanı vursun veya boşanma sürünsün pis adam mı diyelim?
O olayı da anlamadım ben.
İşe gittikten sonra girişimde bulundum yazdığını hatırlıyorum.
Çocukların hepsi de okuldaydı diye düşünüyorum. Mantıken yani.
Ee noldu nasıl kurtuldu?
Kendi mi telefon etti iyi değilim gel diye mesela.

adam da yatmasaymis.
Kusura bakmayın siz denk geldiniz.Sizin üzerinizden yazayım.Üzerinize alınmayın.
Baştan sona okudum.Hemen karar vermeyim dedim.Gerçekten her olasılığı olabilecek bir konu var.
Süper yorumlar yapılmış yaşanmış örnekler verilmiş.Film gibi gerçekten.Şu işi rapora dökeyim dedim.Bakalım anlatılanlar doğru mu
Bu kişiler şu an kadın 39 erkek 43 yaşında.Büyük çocuk 16 yaşında. Hesapladım ilk tanıştıklarında erkek 26 kız 22 yaşlarında .Yani çok küçük değiller aslında iki taraf içinde geçerli bu.
Bir hafta içinde Karadenizde bir ilde beraber olmaları gerçekten ilginç.Erkek yaşı itibari ile mesleğini eline almış çalışıyor kızda evlenecek birini arıyor.Kız meslek sahibi birini buluyor ve kaçırmayım diyor.Erkek de hazır kız arkadaş bulmuş ileri noktaya taşımış hemen ilk haftada.Erkek bu yanlışı nasıl yapmış ilginç.Muhafazakar bir çevrede yarın başıma iş açılır dememiş.Meslek sahibi yaşıda çok genç değil.Bunlar benim sorularım.
Ama bu iş ortaya çıkınca (yengeye ağlanıyor yenge merak edip soruyor ve ağlama nedeni ortaya çıkıyor !!!!!) Kız tarafı apar topar erkek tarafa gidiyor ve söz nişan evlilik.Bu işin hemen bu kadar basit çözülmüş olması pek inandırıcı değil.Erkek tarafının hemen kabul etmesi.Abi var sinirli.İşin içinde korkutma falan olabilir ilk başında da.
Neyse öyle böyle evlenmişler.Erkek güzel bir meslek sahibi işinde gücünde belli ki kaderine razı gelmiş çocukları olmasında sakınca görmemiş.İlerisini çok sorgulamamış demek ki.
İyi para kazanmış ve ailesini rahat yaşatmış.Kadına çalış vb dememiş belli.Bunlar erkek yönünden olumlu yönler.Erkeğin yine iyi huyu,çocuklarına çok düşkün olması.Evi ilede ilgili Kadın diyor zaten rahatımı neden bozayım.
Yıllar geçmiş erkek kadını severim sanmış yıllar ilerlemiş ama bu gerçekleşmemiş ve yaş 40lara gelince ( öyle oluyor inanın hayat elimden gidiyor sanıyor insan) çocuklarda nispeten büyümüş ve bu evliliği bitirmek istemiş.
Burada kadına döneyim.Ben çok çalışmış çalışmamış kısmına girmeyeceğim.2 yıllık okul okumasına rağmen eğitimli bu kadın böyle yanlış başlayan bir evliliği nasıl yürütürüm diye çabalamış mı acaba.Burada soru işaretlerim var.Çünkü adamın eşle ilgili şikâyetleri var. Çok uyuması şişmanlaması kendine bakmaması diğerini hatırlayamadım.Bu şikayetleri eş pek ciddiye almışa önem vermişe benzemiyor.Hiç değişim için çabalamamış anlaşılan.
Burada bazı gençler erkeğin bu beklentilerine kızıyorlar.Evlilik beraber yürütülür.Eşlerin birbirlerinden talepleri olabilir.Şişmanlık mesela.Ben çok şişmanlıktan hoşlanmam.Bana eş çok şişmanladın dese buna çare ararım.O şişmanlasa bende ona söylerim.Bu talepler neden haksız olsun.Sabah kalkmaması konusu.Kalkmaz ne alaka diyenler olmuş.Arada olurda devamlı eşi evden tek başına kapıdan gönderirsen işte bir gün böyle önüne konur.Sabah kalkılır güzel bir kahvaltı hazırlanır beraber yapılır eş güleryüzle işe gönderilir.Ondan sonra yat istersen.Bunun nesi yanlış.
Belli ki yıllar içinde üç çocukları olmuş ve eşin içinde bir sevgi doğamamış.Kadın bunu biraz kendine çevirerek sorgulamalı.
Aslında iki taraf içinde çok zor olmuş.Erkek açısından yanlış bir başlangıç.Severim umudu ama olmamış.Sevgisiz geçen yıllar ve artık 40 lı yaşlar başlayınca yeter demiş.
Kadın içinde zor elbette.O da hastalanmış ciddi bir hastalık atlatmış ancak erkek iyi niyetli ve iyi kalpli bir adam belli.Çünkü o dönemde kadını en iyi şekilde tedavi ettirmiş.Ben iki tarafa da üzüldüm.
Bu saatten sonra zaten erkek evi terketmiş.Makul bir anlaşma ile birbirlerini daha yıpratmadan boşanmayı gerçekleştirmek.Çocukları var hep yüzyüze bakacaklar.
Aslında olan çocuklara olacak onları duygusal açıdan yıpratmamak lazım.Onların tam bluğ çağı.Pek çok yanlış yapılabilecek yaş.Ne olursa olsun hiç bir çocuk ana babasının boşanmasını istemez. (Dayak vb olmadığı sürece)
Anne babanın bu süreçte çocukları için (öncelikleri artık çocukları olmalı)mutlaka bir uzmandan destek alması lazım.
Biraz uzun oldu.İyi akşamlar

Baştan sona okudum.Hemen karar vermeyim dedim.Gerçekten her olasılığı olabilecek bir konu var.
Süper yorumlar yapılmış yaşanmış örnekler verilmiş.Film gibi gerçekten.Şu işi rapora dökeyim dedim.Bakalım anlatılanlar doğru mu
Bu kişiler şu an kadın 39 erkek 43 yaşında.Büyük çocuk 16 yaşında. Hesapladım ilk tanıştıklarında erkek 26 kız 22 yaşlarında .Yani çok küçük değiller aslında iki taraf içinde geçerli bu.
Bir hafta içinde Karadenizde bir ilde beraber olmaları gerçekten ilginç.Erkek yaşı itibari ile mesleğini eline almış çalışıyor kızda evlenecek birini arıyor.Kız meslek sahibi birini buluyor ve kaçırmayım diyor.Erkek de hazır kız arkadaş bulmuş ileri noktaya taşımış hemen ilk haftada.Erkek bu yanlışı nasıl yapmış ilginç.Muhafazakar bir çevrede yarın başıma iş açılır dememiş.Meslek sahibi yaşıda çok genç değil.Bunlar benim sorularım.
Ama bu iş ortaya çıkınca (yengeye ağlanıyor yenge merak edip soruyor ve ağlama nedeni ortaya çıkıyor !!!!!) Kız tarafı apar topar erkek tarafa gidiyor ve söz nişan evlilik.Bu işin hemen bu kadar basit çözülmüş olması pek inandırıcı değil.Erkek tarafının hemen kabul etmesi.Abi var sinirli.İşin içinde korkutma falan olabilir ilk başında da.
Neyse öyle böyle evlenmişler.Erkek güzel bir meslek sahibi işinde gücünde belli ki kaderine razı gelmiş çocukları olmasında sakınca görmemiş.İlerisini çok sorgulamamış demek ki.
İyi para kazanmış ve ailesini rahat yaşatmış.Kadına çalış vb dememiş belli.Bunlar erkek yönünden olumlu yönler.Erkeğin yine iyi huyu,çocuklarına çok düşkün olması.Evi ilede ilgili Kadın diyor zaten rahatımı neden bozayım.
Yıllar geçmiş erkek kadını severim sanmış yıllar ilerlemiş ama bu gerçekleşmemiş ve yaş 40lara gelince ( öyle oluyor inanın hayat elimden gidiyor sanıyor insan) çocuklarda nispeten büyümüş ve bu evliliği bitirmek istemiş.
Burada kadına döneyim.Ben çok çalışmış çalışmamış kısmına girmeyeceğim.2 yıllık okul okumasına rağmen eğitimli bu kadın böyle yanlış başlayan bir evliliği nasıl yürütürüm diye çabalamış mı acaba.Burada soru işaretlerim var.Çünkü adamın eşle ilgili şikâyetleri var. Çok uyuması şişmanlaması kendine bakmaması diğerini hatırlayamadım.Bu şikayetleri eş pek ciddiye almışa önem vermişe benzemiyor.Hiç değişim için çabalamamış anlaşılan.
Burada bazı gençler erkeğin bu beklentilerine kızıyorlar.Evlilik beraber yürütülür.Eşlerin birbirlerinden talepleri olabilir.Şişmanlık mesela.Ben çok şişmanlıktan hoşlanmam.Bana eş çok şişmanladın dese buna çare ararım.O şişmanlasa bende ona söylerim.Bu talepler neden haksız olsun.Sabah kalkmaması konusu.Kalkmaz ne alaka diyenler olmuş.Arada olurda devamlı eşi evden tek başına kapıdan gönderirsen işte bir gün böyle önüne konur.Sabah kalkılır güzel bir kahvaltı hazırlanır beraber yapılır eş güleryüzle işe gönderilir.Ondan sonra yat istersen.Bunun nesi yanlış.
Belli ki yıllar içinde üç çocukları olmuş ve eşin içinde bir sevgi doğamamış.Kadın bunu biraz kendine çevirerek sorgulamalı.
Aslında iki taraf içinde çok zor olmuş.Erkek açısından yanlış bir başlangıç.Severim umudu ama olmamış.Sevgisiz geçen yıllar ve artık 40 lı yaşlar başlayınca yeter demiş.
Kadın içinde zor elbette.O da hastalanmış ciddi bir hastalık atlatmış ancak erkek iyi niyetli ve iyi kalpli bir adam belli.Çünkü o dönemde kadını en iyi şekilde tedavi ettirmiş.Ben iki tarafa da üzüldüm.
Bu saatten sonra zaten erkek evi terketmiş.Makul bir anlaşma ile birbirlerini daha yıpratmadan boşanmayı gerçekleştirmek.Çocukları var hep yüzyüze bakacaklar.
Aslında olan çocuklara olacak onları duygusal açıdan yıpratmamak lazım.Onların tam bluğ çağı.Pek çok yanlış yapılabilecek yaş.Ne olursa olsun hiç bir çocuk ana babasının boşanmasını istemez. (Dayak vb olmadığı sürece)
Anne babanın bu süreçte çocukları için (öncelikleri artık çocukları olmalı)mutlaka bir uzmandan destek alması lazım.
Biraz uzun oldu.İyi akşamlar

yo hayir, cok guzel yazmissiniz. hepsine katiliyorum.

Şimdi boşanmayı akıl edebiliyordu, 20 sene önce niye gelmemiş aklına bu fikir
Kız tarafı oğlanın ailesinin memleketine gidip bu işi nikahla temizleyin demiş...20 yıl içinde adam defalarca boşanmak istediğinde ise ya kadının abisi "vururum" diyerek ya da konu sahibi intihara tesebbüs ederek engellemiş....

Kız tarafı oğlanın ailesinin memleketine gidip bu işi nikahla temizleyin demiş...20 yıl içinde adam defalarca boşanmak istediğinde ise ya kadının abisi "vururum" diyerek ya da konu sahibi intihara tesebbüs ederek engellemiş....
20 senedir bunlara boyun eğen adam şuan yürekmi yemişde boşanmaya cesaret ediyor? Abiden korkusu nasıl geçmiş biranda? Öyle olsa bile adam zamanında hadi diyelim öyle birşeye kandı, gençti toydu. 20 senedir sevmediğimle evli kalana kadar ölmeyi tercih ederim diyememişmi?
Nezaman az para gördü, kadında yaşı ilerledi kilo aldı bakımsızlaştı adamın biranda abi korkusu geçti.
Oldu

Konu sahibi uykusunu bile ailesine kahvaltı hazırlamak için dahi bölmeyecek kadar çok seviyor. Çalışmayı aklına bile getirmeyecek kadar canı kıymetli. Lüks bir evden normal bir eve geçmeyi söz konusu etmeyecek kadar kendi standartları yüksek. Konu sahibinin intihar edeceğine inanmıyorum. Zaten gördüğümüz gibi intihardan çok tehdite meyilli.

Back
X