3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

Konu sahibi seni biri fena kaosa sürüklüyor ne yaoiyorsun Allah aşkına adamın sabri taşar çekişmeli bosanacagim derse bak abartmıyorum bunun onda birini anca alırsın . Hadi bosanmayacagim dedi başka bir eve çıksa sana aylık beş altı verse bir ev açsa yaşar bir kadınla sonra bosanacagim diye alacağın tazminat bu kadar yine olmayacak cidden senin için söylüyorum . Üç çocuk rezil olacak senin hırsın yüzünden
Aynen yaa...Sahiden ya çok aptal ya da çok ödlek bu adam herhalde, ona da kurulmaya basladim yavaş yavaş...Hadi tamam, çocuklarin hatrina anlasmada hayatını ipotek etmesine izin verdin ama bordro istediğinde "vurursanız vurun lan " diyip yırtıp atmaliydi protokolü...Ya da senin dediğin gibi, buna vereceği nafakanın onda birine ayrı ev açip sevgilisiyle mis gibi hayatını yaşasa , buna da zırnik vermese hakkıdır şu arsızlığı gördükten sonra...Konu sahibi de bakar okutur artık çocuklarını tek başına...

Son düzenleme:
Aynen yaa...Sahiden ya çok aptal ya da çok ödlek bu adam herhalde, ona da kurulmaya basladim yavaş yavaş...Hadi tamam, çocuklarin hatrina anlasmada hayatını ipotek etmesine izin verdin ama bordro istediğinde "vurursanız vurun " diyip yırtıp atmaliydi protokolü...Ya da senin dediğin gibi, buna vereceği nafakanın onda birine ayrı ev açip sevgilisiyle hayatını yaşasa , buna da zırnik vermese hakkıdır şu saatten sonra...Konu sahibi de bakar okutur artık çocukları tek başına...
Eşimin bir arkadaşı boşanma aşamasına böyle başladı.İlk baş anlaşmışlardı hatta. İki çocukları vardı ama sonra anlaşmayı bozdu karşı taraf.
Değişik şeyler yapmaya başladı tek yaşadıkça.
Küçük olan çocuk okul çıkışı babasını falan aramaya başladı annem beni almadı teli de açmıyor diye.
Neyse üç sene falan sürdü davaları en son velayetleri bile babada kaldı.
Çocuklar kendi istemiş sanırım babayı sonradan.
Sonuçta 3-5 yaşında çocuk değil bunlar babada da kalabilirler konu sahibi şu an onu bile öngöremiyor.
Çocuklarını kendine çok bağladığını sanıyor olabilir ama çocukların algısı daha açıktır bunu göremiyor

Son durumda önce arabayı getirmesini sonra protokolü imzalayacağımı söyledim, o da süre istedi bu süreyi protokolede yazarız dedi. Ama maaş bordrosunu görmek istiyorum çünkü inanmıyorum bana söylediği maaşın doğru olduğuna. Sizde demişsiniz kendine geçinecek para ayırmayacak kadar aptal bir adam değil. Bugün dönüş yapacaktı ama henüz birşey yok.
Ablacım sen şaka mısın? Ciddi soruyorum bak şaka mısın? Hayır ben iyi niyet yorumları yaptım. Arkadaşlar kadar sert yazmadım. Anlamaya çalıştım. Ama ya sen cidden şaka mısın? Kocanıza gelince çok sabırlı demiştim. Ya adam cidden peygamber sabırlı. Benden bordromu isteyecek. O bordroyu yerim sana yine göstermem. Bu siz bu adamın alacaklısınız mı da arabayı getir imzalayacağım diyorsunuz. Adamın yerinde olsam derim ki ya imzala ya da çekişmeliye gitsin. Ama artık ben de arkadaşlar gibi düşünmeye başladım. Adam yeter ki imzala diye her şeye he deyip bir de süre istiyor. Vayyy anaam vayyy. Vaaaah vefakar,cefakar, hem çalışıp hem ev hanımı olan hanımlara. Vahhh kii vahhh. Siz var ya kocanızın parasını seviyorsunuz. Şuraya bir kere yazmadınız. 20 sene mi verdim. Çok zoruma gidiyor. Onsuz ben ne yapacağım. Güzel günlerimiz oldu. Bana akıl verin nasıl kazanayım diyeceğiniz nasıl onu bunu alırım derdindesiniz.
Hayır ben de her defasında soruyorum ki adam belki caymıştır. Böyle iyi protokole de kadın imza atmıştır. Ama her defasında siz böyle kararlısınız. Demek ki evdeki tembelliğinizde de böyle kararlı idiniz. Adamın gırtlağına bıçak dayandı artık.
20 senelik eşiniz ya... Ne demek aldığı maaşa inanmamak. Bence sizin söylemediğiniz başka şeyler de var. Evet var. İddia ediyorum arkadaşlar.
Abla başka meseleniz var mı? Söylemediğiniz?

Eşimin bir arkadaşı boşanma aşamasına böyle başladı.İlk baş anlaşmışlardı hatta. İki çocukları vardı ama sonra anlaşmayı bozdu karşı taraf.
Değişik şeyler yapmaya başladı tek yaşadıkça.
Küçük olan çocuk okul çıkışı babasını falan aramaya başladı annem beni almadı teli de açmıyor diye.
Neyse üç sene falan sürdü davaları en son velayetleri bile babada kaldı.
Çocuklar kendi istemiş sanırım babayı sonradan.
Sonuçta 3-5 yaşında çocuk değil bunlar babada da kalabilirler konu sahibi şu an onu bile öngöremiyor.
Çocuklarını kendine çok bağladığını sanıyor olabilir ama çocukların algısı daha açıktır bunu göremiyor
Aynen doktor zaten kadının cocukları çok da umursadigini sanmiyorum ben...Babaları ölse kalsa, çalışıp bakmaktansa üçünü de devlet yurduna bırakır bahse girerim...Şu anda da onları bedava rahat yaşamanın sigortası olarak gördüğü için yakın tutuyor kendine...Dur bakalım bana da en sonunda çocuklar babaya kalacak gibi geliyor ama gorücez...

Ya doktor zaten kadının cocukları çok da umursadigini sanmiyorum ben...Babaları ölse kalsa, çalışıp bakmaktansa üçünü de devlet yurduna bırakır bahse girerim...Şu anda da onları bedava rahat yaşamanın sigortası olarak gördüğü için yakın tutuyor kendine...Dur bakalım bana da en sonunda çocuklar babaya kalacak gibi geliyor ama gorücez...
Bana da öyle geliyor. Küçük olanı bilmem ama büyükler böyle devam ederse annelerinin bencilliğini belki de babalarının çaresizliğini görecek eninde sonunda.

Aynen yaa...Sahiden ya çok aptal ya da çok ödlek bu adam herhalde, ona da kurulmaya basladim yavaş yavaş...Hadi tamam, çocuklarin hatrina anlasmada hayatını ipotek etmesine izin verdin ama bordro istediğinde "vurursanız vurun lan " diyip yırtıp atmaliydi protokolü...Ya da senin dediğin gibi, buna vereceği nafakanın onda birine ayrı ev açip sevgilisiyle mis gibi hayatını yaşasa , buna da zırnik vermese hakkıdır şu arsızlığı gördükten sonra...Konu sahibi de bakar okutur artık çocuklarını tek başına...
Bana kendi topuğuna sıkıyor gibi geliyor konu sahibi yazık çocuklarına

Arabayı al raharla ablacım. Gazıydı,tuzuydu nafakanı ona ver. İyi güzel bir yol. Bence sizin aranızda başka meseleler de var. Yine başta bunu söyledim pandoranın kutusunu açtınız. Pimi çekip bombayı attım yine ortaya😄
Söyleyin bakayım. Eşiniz neden böyle her isteğinizi çevirmiyor? Merhametten mi? Aptallıktan mı? Yoksa başka bir durum mu var? Çünkü bu durum cocukları için veriyor durumunu da geçmiş durumda. Başka bir şey var. Adam ya bir şeyden korkuyor ya da bı nane var. Evet bekliyorum

Arabayı al raharla ablacım. Gazıydı,tuzuydu nafakanı ona ver. İyi güzel bir yol. Bence sizin aranızda başka meseleler de var. Yine başta bunu söyledim pandoranın kutusunu açtınız. Pimi çekip bombayı attım yine ortaya😄
Söyleyin bakayım. Eşiniz neden böyle her isteğinizi çevirmiyor? Merhametten mi? Aptallıktan mı? Yoksa başka bir durum mu var? Çünkü bu durum cocukları için veriyor durumunu da geçmiş durumda. Başka bir şey var. Adam ya bir şeyden korkuyor ya da bı nane var. Evet bekliyorum
Adamla ilgili bir şey olsa şimdiye kadar söylerdi gibime geliyor.
Şimdi söylese de bana inandırıcı gelmez.
Ama bana inandırıcı gelse ne gelmese ne tabii😅

Calıstığı yerde yolsuzluğu hırsızlığı varmış da konu sahibi bununla ilgili şantaj yapiyormuş gibi mi ? Tarihi bir yolsuzluk skandalına daha mı şahit oluyoruz yoksa şuvanda? Yok kız adamın arabası bile yok, şirket araciyla geziyor, yolsuzluk yapsa filo alırdı yirmi yilda...

Calıstığı yerde yolsuzluğu hırsızlığı varmış da konu sahibi bununla ilgili şantaj yapiyormuş gibi mi ?
Yok onun gibi değil de. Yine kendi aralarında ailelerin bilmemesi gereken bir durum mevcut. Ya da ailesel bir durum var. Yine özel bir durum. Bu kadının ailesinden biri bu adama uğramıştır. Yalnız bırakmazlar. Konu kuzenlere kadar inmiş. Kuzenlere ne ise?? Kuzeni ne ilgilendiriyor?

Yok onun gibi değil de. Yine kendi aralarında ailelerin bilmemesi gereken bir durum mevcut. Ya da ailesel bir durum var. Yine özel bir durum. Bu kadının ailesinden biri bu adama uğramıştır. Yalnız bırakmazlar. Konu kuzenlere kadar inmiş. Kuzenlere ne ise?? Kuzeni ne ilgilendiriyor?
Yengenin çocukları mı acaba bu kuzenler😅
20 sene önce 7-8 yaşında olsa bu kuzenler şimdi 28 işte.
Yenge burda kilit çünkü.

Yengenin çocukları mı acaba bu kuzenler😅
20 sene önce 7-8 yaşında olsa bu kuzenler şimdi 28 işte.
Yenge burda kilit çünkü.
Zaten en başlarda demişti benim kuzenleri de eşimin yanında işe soktuk , aldatsa bilirdim diye....Adamı dört koldan cendereye almışlar, yemişler yemişler bitmemiş mübarek....

Ablacım Pandora sorularımdan bir sorum daha var. De bakayım kocan niye her istediğine evet diyor? Korktuğu bir şey mi var? Ya da aile ile ilgili bir durum mu var? U uckelebek

Ablacım Pandora sorularımdan bir sorum daha var. De bakayım kocan niye her istediğine evet diyor? Korktuğu bir şey mi var? Ya da aile ile ilgili bir durum mu var? U uckelebek
Heh ....sen sordun ya hemen anlatır bu kadar lincten sonra....Gerçi konu sahibi yaptığı herşeyi normal ve hakkı olarak gordüğü için geniş geniş anlatıyor burda ama bilemedim bunu anlatır mı?

Zaten en başlarda demişti benim kuzenleri de eşimin yanında işe soktuk , aldatsa bilirdim diye....Adamı dört koldan cendereye almışlar, yemişler yemişler bitmemiş mübarek....
Aa evet o ayrıntıyı unutmuşum.
Kuzenler ne iş yapıyor ki orda?
Adamın işi orda baya garanti olmalı çoğul halinde kuzenleri işe sokabiliyor.
Adam onları işe sokmuş hala fitne fesat peşindeler pes.
Ürperdim ya evlerden Irak aile.
23 yaşında çok da aklını çalıştırmadan yaptığı bir olay nerelere getirmiş adamı.

Bence adam biran önce bitirmek için böyle davranıyor.🤷‍♀️Belki kendince bu evliliği bitirdiği için vizdan azabı duyuyordur konu sahibi eşine duygu sömürüsü yapıyor da olabilir.Adam böyle yaparak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor da olabilir.🤷‍♀️

Back
X