- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.380
- 138
Dikkat ettim de kadının 20 yıl boyunca çalışmamasını çok eleştiren olmuş. İster çalışır ister çalışmaz. Eşi bu durumdan şikayetçi olmamış zaten. 20 yıl yatmışsınız diyenler. Kadın adama 3 çocuk vermiş. Adam dışarda ise kadın evde çalışmış. ( İyi ya da kötü ) bu eleştiriler de abartıya kaçıyor. Ama abla da başka birşey var orayı tam anlatmıyor. Ben oradayım hâlâ.
Hayatında bir kadın olan adama eşi kalıpta yeter ki eve gelsin nefesi yeter demez!!! Bu başka bir şey . Ama yine anlatmıyor. Yarım kalan şeyler var. U uckelebek detaya girer misin? Bu adam niye 20 yılı kenara atıyor. Neydi asıl mesele?
Koyulattığım düşünceler yüzünden kadınlar boşanınca dımdızlak ortada kalıyor,
Adam neden şikayet etsin ki? Boşanınca o mu ortada kalacak baba evine dönecek ? herkes kendini düşünüyor, sen de kendi çıkarlarını düşüneceksin bu adam beni bir gün kapı önüne atarsa ben ne yaparım diye.Yoksa bak ahan da böyle bırakır bir gün.
Biz bu yüzden geleceğini bir adamın vicdanına bırakmasın diyoruz tüm kadınlara. Çünkü vicdan bir gün bitebilir ah sen bana hizmet ettin demiyebilir, o yüzden sigorta primi şart.