eflatun_eflatunn
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2017
- 57
- 31
- 3
- 37
- Konu Sahibi eflatun_eflatunn
-
Deşifre olmak istemiyorum. Çok aktif bir kullanıcıyımOrtanca çocugunuzun yaşını neden yazmadınız
Maddi yat da onemlı bu anlamda birikip yada maas gıbı biseyler in yokmu bence esımle konus ayrılmayı dusunuyorum diye birden gidersen adam yapmayacağını yaparOnu da araştırdım birisi uzun uzun yaşadıklarını yazmış çok zor. Ben yaparım bir şekilde de çocuklar nasıl yapar orda. Dayanamazlar ki. Bırakmam mümkün değil onları.
Oyle dusunme canm keske alsaydın harcamasan bıle cocugun ıcın birikim yapmıs olurdum hic bılmıyorum ama aylık 700 falandır en az bence al yazıl para biriktir bir sure bır yıl iki yıl sonra biseyler dusunBu arada engelli maaşı almıyoruz. Şimdiye kadar çocuğun hastalığından çıkar sağlamak gibi geliyordu ama boşanırsam mecbur alırım... Ne kadar veriliyor ki
Haklısın yaptigi cok yanlıs ama bunun tek cozumu bosanmak olmamali,ayrica 3 cocukla dunyanin yükünü sırtlanmaktan daha kolay bir cozumu var o da karsilikli saygi ve anlayisla dogru iletisimle asilir .Bunu konusarak asabilirsiniz olmadi aile terapistine gidersiniz belki bilmediginiz odaklanamadiginiz gozunuzden kacan bir sıkıntısı da olabilir....
Baska sıkıntın olmadığına eminmisin?bir psikologa gitsen ve en azindan biraz icini doksen sanki sende ki sıkıntı daha farklı,cok kararlisin cunku...Evet 3 çocukla dünyanın yuku... Ben de bundan çok korkuyorum. Ama öte yandan nerdeyse her gün kavga eder olduk.. Çocuklara da yazık diyorum. Belki ben cevap vermesem kavga büyümez ama tutamıyorum kendimi kan beynime sıçrıyor
Evet 10 senedir hiç çalışmadım.hiç gerek olacağını da düşünmedim... Yapamaz mıyım? Bazen diyorum hadi bi cesaret her gün kavga etmektense bas git. Bi yolu bulunur diyorum. Bazen otur işte kurulu düzen bozulur mu diyorum. Ama bu gün üzerime yürüdü. Vuracaktı annesi girdi araya. Bir dahaki sefere vuracak belki de. Ah şurda anneciğim olsaydı.. Giderdim yanınaDış dünyayı unutmuşsun canım, bir çok çalışmayan çocuklu kadın gibi. Üç çocukla çalışmak hayat kurmak bu zamanda imkansız. Herkes bana kızacak ama bence kocanı idare etmeye bak, çocukların sorumluluğu gürültü patırtı adama ağır gelmiş demek ki, erkekler zoru sevmez. Mümkün olduğunca gerginlikten kaçın ve çocukları kendin idare etmeye çalış, Allah yardımcın olsun.
Eşimin maaşı yüksek zaten canım boşanmadan vermezler sanırım bi bakayım yine de.Oyle dusunme canm keske alsaydın harcamasan bıle cocugun ıcın birikim yapmıs olurdum hic bılmıyorum ama aylık 700 falandır en az bence al yazıl para biriktir bir sure bır yıl iki yıl sonra biseyler dusun
Önceden de tartışırdık da seviyeli. İnsan gibi. Şiddet 1 kez vurdu. Refleks dedi çok özür diledi. Bi de bu gün uzerime yurudu. Annesi girdi araya. Sonra hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı. Ben konuşmadım. Demin de yatağa geldi o yattı ben kalktım çocuk odasına geçtim. Ne ozur dileme ne pişmanlık hiç yok.Son 5aydir boyleyse bir sorundan oturudur. Kac yillik es, (eger siddet yoksa )ugrunu mucadeleyi haketmiyor mu?
Sizin için makul olan boşanmak degil şu anda.. 3 çocuk, bakıma muhtaç. Çalışsanız kazandığınız ne kiraya yeter ne bakıcıya... iş tecrübeniz de yokken geçinebilecek maaşla iş bulmanız mucize olur şu devirde...
Alacağınız nafaka da eşiniz çok zengin değilse size yeten miktar yine olmaz..
Eşiniz yardım almak istemedi madem, siz kendinizce çözümler üretin. Gerekirse bir kaç ay ev arkadaşı gibi takılın. Kavga ortamı yaratmayın, boşvermeye çalışın, size batan şeyleri görmezden gelin.
O zaman geçince kararınız ne durumda bir bakın, tekrar yardım almayı teklif edin yada kararınız kesinse eşinize düzgünce anlatmanın yollarını arayın,ortada bırakmaz diyorsunuz madem...
Şu an giremem eşim izin vermez zaten. Ama boşanırsam mecbur girmem lazım. Zaten şu an bulunduğum şehirde iş bulamam da boşanırsam belki turizmde falan bulabilirim. %99 raporumuz. Hani zaten ne iş yaparım falan onumu azıcık görebilsem.. Karanlık geliyor ilerisi çok korkuyorum. Ama böyle de devam etmek istemiyorum. O yüzden belki bi akıl veren çıkar diye açtım konuyu.Yavrunuzun engelli orani kac? Isteseniz bi ise giremezmisiniz?
Maaşa bakılmıyor başvuranlara kazanılmış hak olarak veriliyor diye biliyorum.Eşimin maaşı yüksek zaten canım boşanmadan vermezler sanırım bi bakayım yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?