eflatun_eflatunn
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2017
- 57
- 31
- 3
- 37
- Konu Sahibi eflatun_eflatunn
-
Maalesef çalışmıyorum. Engelli çocuğumun bakımı çok ağır. Çok takıntılı çok problemli bir çocuk. Ona bakmak için çalışmadım. Sonra diğer çocuğum ilerde yanlız kalmasın bize bişey olursa tek başına kardeşine yetemez belki bir destekcisi olsun dedim 3. Çocuğu istedik.Maddi durum nasıl çalışıyor musun? Bunlar en önemli olan şeyler kendinize yetebilmek için. Allah yardımcınız olsun.
Yok adam kafayı yedi yazmadım ikimizin de birbirine saygısı sevgisi kalmadı. Herşeyden kavga eder olduk. Hayatta gitmez terapiste falan. Ben gideyim ağır geliyor dedim ona da yanaşmadı.Bence bir acele etmeyin.
Sorunlarınızı etraflıca konuştunuz mu?
Bir aile terapistini düşünür müsünüz?
Her şey güzel giderken adam son 5 ayda kafayı yedi yazmışsınız. 3. çocuktan öte başka bir sebebi olabilir mi?
Evet artık herşeyden kavga eder olduk. Herşeyimiz batıyor birbirimize. Uzerime yürüdü yaa. Hem de annesinin yanında.Kaçıp düzen kuracak kadar kötü mü ilişkiniz?
Tek çözüm boşanmak olarak görmeyin bakış açınızı değiştirin tartışma çıkacak konulardan uzak durun bakalım belki sakinleşir oda bazen gerçekten yoruluyor insan ve en yakınından acısını çıkarıyor doğru bi davranış değil fakat olan şeyler tabiki şiddet varsa yada olası bi durumsa devletten yardım alın Allah geçim versin
Haklısın yaptigi cok yanlıs ama bunun tek cozumu bosanmak olmamali,ayrica 3 cocukla dunyanin yükünü sırtlanmaktan daha kolay bir cozumu var o da karsilikli saygi ve anlayisla dogru iletisimle asilir .Bunu konusarak asabilirsiniz olmadi aile terapistine gidersiniz belki bilmediginiz odaklanamadiginiz gozunuzden kacan bir sıkıntısı da olabilir....Evet artık herşeyden kavga eder olduk. Herşeyimiz batıyor birbirimize. Uzerime yürüdü yaa. Hem de annesinin yanında.
Anlaşmalı boşansak bakar zaten. Maddi konuda yardım eder ama boşanmaya kesinlikle yanaşmıyor bi kaç kez konuştum. Zaten maaşı alır bende durur maddi yönden hiç sorun yok. Ben de hiç çalışmayı düşünmedim son zamana kadar. Çocuklarıma bakayım dedim. 10 sene olacak evleneli. Ama son zamanlarda ne kadar iyi olsak da çalışmak lazımmış bunu anladım.Off cok zor her seyama o çocukları tek başınıza yapmadınız. Ayrilsaniz da bakmak zorunda. Ben kendinizi maddi manevi hazırlayıp oyle bosanmanizi tavsiye ediyorum.
Onu da araştırdım birisi uzun uzun yaşadıklarını yazmış çok zor. Ben yaparım bir şekilde de çocuklar nasıl yapar orda. Dayanamazlar ki. Bırakmam mümkün değil onları.Canm kadın sığınma evleri var ama cocukları da kabul ediyorlar oralara bas vurabilirsiniz ama kendını bıraz garantiye al derim bıraz sabret para biriktir yada uzerine bisey yaptır canm ama engelli cocugundan maas alıyorsan bosanınca kendıde tazminat nafaka vermek zorunda devlet kadınların yanında korkma bende esımle ayni senın gibiyim
3 çocukla hemen boşanma kararı almayın biraz daha zaman tanıyın . Şimdilik bu fikri aklınızdan çıkarın çünkü bunu düşündükçe sizin de ailenizi toparlamanız tam anlamıyla mümkün olmaz . İlk amacınız yuvamı nasıl huzurlu hale getirebilirim olsun . Siz de belli ki zor zamanlar geçiştiriyorsunuz . Hesap sormadan ufak ufak konuşmalar yapın derdinin ne olduğunu anlamaya çalışın .
Maddiyat belki zorluyordur , terapi alın , ailesine güveniyorsanız onlardan rica edin biraz sohbet biraz nasihat etsinler .
Siz elinizden geleni yapın hemen pes etmeyin , evliliğinize ikinci bir şansı tanıyın , sonrasını Allah bırakın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?