3 cocukla calısılabılırmı acaba

nerde canım bana ıs yokkı 2 gundur arastırıyorum ama yok hepsıde asgarı ucret bırını krese versem dıgerı kalıyor bıde oglum var o daha sorunlu umutlarım kırıldı

bakici tutsan krese verseen diyecem ama aldigin maasi onlara yatirirsin nerdeyse :26:
diger cocuklar kac yaslarinda...
evde yapilabilcek isleri arastirsan :44::44:

evde yapacak ıslerıde cok arastırdım ama yok ıncık boncuk ısı var oda bu ufaklıklarla nasıl yapılır ımkansızın ımkansızı ev ısı bakacagım onların saatı bıraz daha kısa zannederım ne zaman bıterse cıkarım evden dıye dusunuyorum

ıyı dıyorsunuzda esımın ısı var yok borc harc dolu 3 cocuk nasıl olacak

sorun da burda cocuklarım ufak kımse bakmaya yanasmıyor akrabalardan eltım var oda bakmıyor bırıne baksa bırı nasıl olacak bılmıyorum

ıyı dıyorsunuzda esımın ısı var yok borc harc dolu 3 cocuk nasıl olacak

bir kere umutsuzluğa kapılma sen annesin en güçlü sensin bunu unutma.senin için en uygunu evde çocuk bakma gibi görünüyor.inan ki iş hayatı hiç kolay değil.mesela bizim gelinin 1 yaşında oğlu var o da heves etti çalışayım diye.tabi kolay sanıyor bu işleri,giderim en kral sigaramı yakarım evden kurtulurum falan diyordu.
neyse sekreterlik başlığı altında bir işe kabul edildi.ilk gün kendisini hooop tuvalete sokmuşlar burayı temizleyeceksin diye.kendisi de bir havalı görsen.o zannettiki çayı kahvesi önüne gelecek bu da arada tele bakıp maaş hoop cebe.yarım günde istifa tabi.hayat öyle kolay değil malesef.adam sana üç kuruş veriyorsa gözünü çıkartırıyor.
bence sizin için en iyisi tasarruf ve evde çocuk bakımı.aldığınız paradan da küçük bir bütçe kendinize ayırıp onunla gezip tozarsınız.

sorun da burda cocuklarım ufak kımse bakmaya yanasmıyor akrabalardan eltım var oda bakmıyor bırıne baksa bırı nasıl olacak bılmıyorum

bende bebeklerim oldugu halde çalışanlardanım, inanın çok zor hem iş, hem ev, hem bebekler, hepsini bir kenara bırakın eve gelince onların sarılıp öpmeleri koklamaları daha acı veriyor bana çok özlüyolar ama yapacak başka birşey yokki bebeklerim olunca işi bırakacaktım ama hayat insana öyle şeyler yaşatıyorki evdeki yaptığın hesap çarşıya uymuyor işte... biraz daha büyüsün bebeklerin daha sonra düşün istersen şimdi onların sana ihtiyacı varken hiç iş hayatına atılmayı falan düşünme canımmm

burda gözden çıkarılan çocuk mu oluyor :44::44:
bence 6 yaşındaki bir çocuk okula tek başına gönderilerek sorumluluk verilmez
tehlikeye göz yummaktır bu koca koca üniversiteye giden kızlar kaçırılırken
6 yaşındaki çocuğun başına çok mesafe çok kısa olsada okul yolunda herşey gelebilir malesef
konuyu açan arkadaşım çocukların çok ufak bence çalışma işini sen iyi düşün
8 yaşındaki çocuğun okula gidiyor muhtemelen diğerlerinide kreşe versen aldığın maaş kreşe gidecek
mesleğinde yoksa zor biraz canım
çocuklar herşeyden önemli kendilerini idare edebilicek yaşa gelene kadar bence bir yetişkin gözetiminde olmaları gerekiyor
arkadaşım 12 yaşındaki kızını evde bırakıp işe gidiyordu nasıl olsa öğlene kadar okulda diye
okuldan kaçmış 3-4 kadar eve gitmemiş
kendi içinde piskolojik sorunları varmış anne bunları fark edememiş
sınavlarım içi geçiyor diyormuş sürekli karne zayıf notlarla dolu
tabi her çocuk bir değil ama çocuklarımıza sahip çıkalım
ellerimizi gözlerimizi üzerlerinden ayırmayalım bence

cok haklısınız okadar cesaretım yok benım

hakılsınız okadar cesaretlı degılım

Oldukca zor gorunuyor.
Fakat ben sadece cocuklarınıza bakacak kımse olmadıgı ıcın bu sekılde dusunmuyorum.
İş dunyasının cocuk sahıbı kadınlara cok fazla yer vermedıgını gordugum ıcın boyle dusunuyorum.

Soylekı;
Su an calısmakta oldugum sırkette 1,5 yıldır gorevlıyım.
Dogum ıznımden once ıyı bır pozısyonda gorev alıyordum.
Dogumdan dondugumde gorevımden alındıgımı ve farklı bır goreve verıldıgımı ogrendım.
Kabul ettım, ne de olsa calısmalıydım.
Fakat zaman ılerledıkce daha alt pozısyonlara getırmeye calıstılar.
Bu defa red ettım ve ıkı gundur hıc bır ıs yapmadan masamda oturuyorum.
Onlarda red yanıtıma hıc bır sekılde gerı donmedıler.

He bu arada karsılastıgım bu sorunlarla ılgılı gerekce olarak; bebegıme zaman ayırdıgım, uyuyamadıgım ıcın performansımın dustugunu gosterdıler.
Oysa bebegım bana cok engel olmuyor.
Onlar sadece calısan ve cocugu olan bır anne ıstemıyorlar, hepsı bu.

Yanı demem o ki, bakıma muhtac ıse cocuklarınız calısmayın.
ıs hayatı oyle dusundugunuz gıbı kolay ve toz pembe degıl.

Son düzenleme:

evet malesef ıstemeden kabullendım cunku cok cocuklulara gore ıs yok napalım nasıp kısmet herseyde hayır vardırama ısterdım calısmayı ama onların gelecegı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…