3 denemeden fazla baarsz olupta sonra baanlara

ARZUM78

düşlerim var,rüzgara ters
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
229
64
623
İstanbul
Arkadaşlarım bugün yine o çok kaliteli embriyolarımın negatif sonucunu aldım Bu benim 4. denememdi Nedendir bilmiyorum yine olmadı Rabbimin takdiri.. Ama merak ediyorum böyle çok denemeleri olup ta başaranlara nasıl tedaviler uygulanıyor. Benim 1. deneme Bahçeci'de 3 denememde Acıbadem Cem Demirel'le yapıldı. Var mı dr tavsiyesi

canim benim rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu sana nasip etsin ne diyim hersey gonlunce olsun :Saruboceq:sorun hakkinda hic bi bilgim yok cnm ama yinede yazmak istedim:utangac:

canım benım allah kolaylık versın ne diyelım ama zor bi dönemeçtesın arkadasım ben daha 1 .deneme olmasına rağmen pes ettım gibi bişey benım gittiğim hastanede 5.denemesını yapan bi abla vardı yürürken adımlarını nasıl dıkkatlı atıyodu görmelıydınız ben sasa kaldım hatta bence çok abartıyoda dediim ama haklı yaa 5kere yaa az mı

aynen benımde bi bilgim yok bende yazmak yanında olmak istedım canım
bende suan hop oturup hop kalkıyom merak içindeyım ama bi 2.yı denemeyede içim elvermiyo yaa

ben 5. denememde hamıle kaldım ancak bebeğimi kaybettim 6. denıyorum şu an

yola devam yaniiiisenağlama

bende cem beyin tedavisindeyim bugün 9.günüm cem bey bi açıklama yaptımı sana neden olmuyor die ve kan sonucun kan çıktı..üzülmek en doğal hakkın hiç bi teselli seni avutamaz acını yaşa ağla rahatla canım ki bi dahakine toparlan çok üzgünüm.

canım üzüldüm alalh hepimizin yardımcısı olsun bende 3 tüp bebek denmemi yapıyom ihşallah bu sefer güler yüzüm sizde sorun neydi tüplerin tıkalı diye komuştum aldırdın mı tüplerini tıkalıysa alınması daha imiş diye biliyom alalah yardımcımız olsun

Arzumcum , geçmiş olsun :teselli:
umarım mis kokulun seni daha fazla bekletmeden , hatta yeni bir denemeye teşebbüs etmeden gelir kendiliğinden :Saruboceq:

4. denemesinde Allahın izniyle olumlu sonuç almış ve halen haileliği , şükürler olsun , devam eden biri olarak sana bir kaç sorum olacak ..
* eşin ve senin gen tarama testleriniz yapıldı mı ?
* hsg filmini ilk ne zaman çektirdin , yakınlarda yeniden çektirdin mi ?
* histeroskopi yada laparoskopi uygulandı mı ?
* prolaktinin yeniden ölçüldü mü ?

benim 3 denemem de olumsuz sonuçlanınca 4. den önce görüştüğüm-yazıştığım tüm dr.lar " tanı amaçlı histeroskopi " istedi . çünkü histerokopi ile dr.lar ultrasonda göremedikleri milimetrik polip-miyom vb. görebiliyorlarmış ve bu sayede bunların önlemi alınıyor gerekli görüldüğü takdirde laparoskopi denilen bir ameliyatla onlar alınabiliyor ve 2 adet dönemi geçtikten sonra , bazılarında 2.de bile ( eğer erkek infertilitesi söz konusu değilse ) kadın doğal yoldan hamile kalabiliyor ve bununcanlı örnekleri var çok tanıdığım .
yada 2 adet dönemi geçip de erkek infertilitesi yüzünden spontan gebelik elde edilemiyorsa yapılan tedavide tutma olasılığı çok yüksek , misal ben :nazar:
tecrübeye sabit yani yerimseniben
aklına takılan başka şeyler de olursa özelden ulaşıp sorabilirsin yerimseniben
çünkü çok fazla sitede bulunamıyorum
inşallah her ne yaşıyorsan hakkında en hayırlısını yaşıyorsundur ..

Son düzenleme:
arzum üzüldüm gerçekten :((( ama pes etme, bu yolun çok uzun bir maraton olduğunu baştan bilerek başlıyoruz. ben amerikan hastanesinde Cem ayhan a gidiyorum. şu anda 9. günüm ve soruna tam bir cvp vermek için biraz acemi sayılırım ama benim de sana bir önerim var, Gen tarama testlerini Amerikan hastanesinde yapıyorlar bildiğim kadarı ile , tekrarlayan düşükler veya tutmayan hamileliklerde üst üste gelince ayrıntılı DNA ölçümlemesi yapılıyor, belki böyle bir şey sana sonuca dair fikir verebilir mi ? işgüzarlık yapmak istemem bir fikir olsun diye söyledim canım .

Back
X