- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
bu harika haber peki ilaçsız evdeki materyallerle çözüm var mı?bu arada kırmızı deyince domateslerimi de kırmızı örümcekler sardı onlara da doğal yoldan bir çözüm lütfen.ne çok derdim varmış yaa :I(
kızlar günaydın.3 ayrı konudan dertliyim hepsine ayrı başlık açmak istemedim.şöyleki yuzumde ergenlikten kalma kırmızı sivilce lekeleri var onlarla nasıl başa çıkabilirim?çene bölgemde tüylenme var cımbızla ala ala iyice siyahlaştı kökleri artık kapatıcı bile kar etmez oldu boynumda minik kırmızı noktalar oluo aldığımda bunu nasıl çözebilirim?ve evimde ciddi bir karınca sorunu yaşıyorum onlardan öldürmeden nasıl kurtulabilirim?sanırım yuvalarını biliyorum tezgah kenarlarında 2-3 deliğe yayılmış durumdalar ve çıtalar arası resmen dolaşıp siyah siyah pamukçuklardan yeni yuvalar yapıyorlar.ilk başlarda evi onlarla paylaşmak güzeldi ama artık çok zor ortada kırıntı bırakmıyorum her yeri ilaçla siliyorum nafile.ama önce şu is kıl tüy sorunu lütfen
mrb yüzündeki lekeler için cildiye bölümüne git yüzünü kavlatma özelliği olan kremlerden verecekdir mutlaka faydasını göreceksindir tüylenme benimde enbüyük dertlerim arasında çene bölgesi ve boğaz çevresi pcos a baglı tek çözüm lazer bende gitmek istiyorum ama çocuk tedavisi görürken gidemem önce çocugum olsun ondan sonra inş karıncalarıda öldürmeden göndermek biraz zor ama o çevreyi çamaşur suyuyla silmende fayda war diyorm
sorma bıdıkcım hele gecen günlerde eşim güneşte yuzume bakarken bu çenendeki siyah noktalar ne demez mi?((((( minik tüycükler var çok mu kötü görünüo diyebildim ama yerin dibine de girdim (((((
bebek budrası ve çamasır suyunu denedim tık yok(((( karıncalar her yerde (
karınca yuvasına bol deterjan tıkayacak şekiilde yuvaya bir daha çıkmazlar.mrb yüzündeki lekeler için cildiye bölümüne git yüzünü kavlatma özelliği olan kremlerden verecekdir mutlaka faydasını göreceksindir tüylenme benimde enbüyük dertlerim arasında çene bölgesi ve boğaz çevresi pcos a baglı tek çözüm lazer bende gitmek istiyorum ama çocuk tedavisi görürken gidemem önce çocugum olsun ondan sonra inş karıncalarıda öldürmeden göndermek biraz zor ama o çevreyi çamaşur suyuyla silmende fayda war diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?