3 EKİM ÇATLATMA İĞNESİ

Maşallah gayet iyi yani umarım bu ay güzel haberlerle karşılasiriz
24 yaşımdayım 51 kg doktor kilo al dedi poliksitik overde var ama adetleirm düzenliydi bir senedir denemediğim şey kalamdı artık sıkıldım bırakıcam yani akışına umarım bu ay hayırlısıyla artık uğraşlarımız sonuç verir bide ben aile binasında oturuyorum kimse tedavi gördüğümü bilmiyor yalan söyleyip çıkıyorum evden yalancının teki oldum bu dahada stres yapıyo beni

Şöyle düşün 28 yaşındayım ve 49 kg bende geçen yıl açık miyom ameliyatı oldum herhangi bisorun yok ama benimde olmuyor maalesef buarada kilo da alamıyorum

Şöyle düşün 28 yaşındayım ve 49 kg bende geçen yıl açık miyom ameliyatı oldum herhangi bisorun yok ama benimde olmuyor maalesef buarada kilo da alamıyorum
Bu klomen bana kilo aldırdı. Ben diş teli felan taktırdım bunlarda etkiledi ben bu yüzden kilo verdim boyum 163. Ama kiloda almalısın gerçi bia rkadşaım 42 kgyle hamile kaldı ama sağlık açısından mecbur yiyeceksin. Stres yapıyordum yiyemiyordum kendimi eve kapattım bana zarar veren insnalardna uzkaaltım bir aydır kim görse kilo almışsın yüzüne renk gelmiş diyor. Kendinle ilgilenirsen daha hızlı yol kadersin. Ben hiç tartılmadım bu bir aydır gidip tartılıcam. Zayıflayınca kan değerlerimizde düşüyor belkide bu yüzden bebek oluşmadan adetle atılıyor. Pekmez iç tok karnına

Ben neden 12. Gün diye sorduğumda İğne nin etkisinin 10. Günde bittiğini o yüzden 12. Gün olarak belirlediğini söyledi. Ama senin için nasıl rahat edecekse canım
Evet çok mantıklı peki 5 ekimd eiğne yaptırdım sayerken 5 ekimid eekleyecekmiyim ona göre pazartesi yda salı vereyim kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…