İnşallah gebe kalırsın kuzum insallahKötü düşünme olsun benimde bugün 14.günüm hasta olmam gereken gün bence hasta olucam ama ya
Amin inşallahİnşallah gebe kalırsın kuzum insallah
Canım naptın 2.kez tahlil verdinmiİnşallah gebe kalırsın kuzum insallah
Evet. Canım 175 çıktı çok sukuryCanım naptın 2.kez tahlil verdinmi
Ayy hadi hayırlısı olsun benimde bugün hasta olmam gerekiyodu olmadım yarın bi erken gebelik testi yapsam çıkarmı sence bişeyEvet. Canım 175 çıktı çok sukury
Evet çıkabilir kuzum erken gebelik testi inşallah olur yaaaa gerçekten dualarım seninleAyy hadi hayırlısı olsun benimde bugün hasta olmam gerekiyodu olmadım yarın bi erken gebelik testi yapsam çıkarmı sence bişey
Ay inşallah yarın sabahtan bi yapıyım ben bakim yaEvet çıkabilir kuzum erken gebelik testi inşallah olur yaaaa gerçekten dualarım seninle
Beni de haberdar et tmm miAy inşallah yarın sabahtan bi yapıyım ben bakim ya
Tabiki yazarım dua et inşallah pozitiftirBeni de haberdar et tmm mi
İnşallah kuzum bu gece dualarimdasin göğüs uclarinda sızlama varmı kasık ağrısı şişkinlik bende bunlar var bide hiç çıkmayan yerlerinde sivilce ler çıktıTabiki yazarım dua et inşallah pozitiftir
Göğüs uclarımda sızlama var kasıklarım sabah çok ağrıdı ve evet çenemde sivilce çıktı çıkmazdı oralardaİnşallah kuzum bu gece dualarimdasin göğüs uclarinda sızlama varmı kasık ağrısı şişkinlik bende bunlar var bide hiç çıkmayan yerlerinde sivilce ler çıktı
Ay hadi İnşallah insalllah sabah kesin yaz tamam mıGöğüs uclarımda sızlama var kasıklarım sabah çok ağrıdı ve evet çenemde sivilce çıktı çıkmazdı oralarda
Hadi inşallah tabiki yazarımAy hadi İnşallah insalllah sabah kesin yaz tamam mı
Canım bugün direk kan testi verdim malesef hiç bişey yok hastada olmadım hala amaAy hadi İnşallah insalllah sabah kesin yaz tamam mı
Kaçınci tedavindi buCanım bugün direk kan testi verdim malesef hiç bişey yok hastada olmadım hala ama
İlkti bu daha yaKaçınci tedavindi bu
Benim de bu ay ilk canım 3 Ekim de iğne oldum, bugün regl günüm ama henüz olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti benimdeİlkti bu daha ya
Olsun sıkma canını olur elbet kötü düşünürsek hiç olmaz ben bugün regl oldum 3.doktoruma gidicem bakalım tekrar denerizBenim de bu ay ilk canım 3 Ekim de iğne oldum, bugün regl günüm ama henüz olmadım. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti benimde
Progestan neden verdi doktorMerhaba kızlar ben de 13 Ekim de çatlama ovirtella çatlama iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum hiç bir belirtim yok henüz ilk tedavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?