3 EKİM ÇATLATMA İĞNESİ

Benimde 12 günüm bugün göğüslerimde aşıro ağrı var ve gece kasıklarım belim çok ağrıdı inşallah gebelik belirtileridir

Benimde 12 günüm bugün göğüslerimde aşıro ağrı var ve gece kasıklarım belim çok ağrıdı inşallah gebelik belirtileridir
Benim bu ay anlamama sebep olan şey göğüs uclarimin acayip sizlamasi ve kadınlara giren şişkinlik ağrı oldu bel ağrısı yaşamadım bide üşüdüm uyku bastriyodu

Benim bu ay anlamama sebep olan şey göğüs uclarimin acayip sizlamasi ve kadınlara giren şişkinlik ağrı oldu bel ağrısı yaşamadım bide üşüdüm uyku bastriyodu
Benimde regl olcağım zaman göğüslerim bukadar sızlamazdı benimde öyle göğüslerim oyüzden şüphe duyuyorum ya

Kızlar günaydın, adetime 3 gün kaldı ben umudumu kesmiştim ama bu sabah çok rahatsız edici bir mide yanması ve bulantı ile uyandım, size ümitlenmeliyim

Kızlar günaydın, adetime 3 gün kaldı ben umudumu kesmiştim ama bu sabah çok rahatsız edici bir mide yanması ve bulantı ile uyandım, size ümitlenmeliyim
Benimde 3 gün kaldı bende ümidimş kestim ya diyorumki bi kere kussam tamamdır hiç bişe yok ara ar akasıklarım agrı ama adet habercisidir

Benimde 3 gün kaldı bende ümidimş kestim ya diyorumki bi kere kussam tamamdır hiç bişe yok ara ar akasıklarım agrı ama adet habercisidir
Ya evet gerçekten insan şaşırıyor regl mi gebelik mi eşime bile bir şey diyemedim o da ümitlenmesin yoksa diye ama sabaha kadar kıvrandım bulantıdan

Benimde yarın olmam gerekiyo artık ağrılarım psıkolojık olcağını bile düşünüyorum oyüzden beklemekten başka hiç bişey yapmıcam hayırlısı olsun artık ya

Ya evet gerçekten insan şaşırıyor regl mi gebelik mi eşime bile bir şey diyemedim o da ümitlenmesin yoksa diye ama sabaha kadar kıvrandım bulantıdan
Ben bi kere adetime bir hafta kala kahve akıntı görüp yerleşme kanaması sandım bi kaç gün sonra eşime söyleidm. İkimzide havalara uçtuk. Tamamen hamileymiş gibi takılıyorum. Belirtiler var. Deidkki kan verelim bu özellerde 5 den büyük değerleir kabul ediyolar ya >5 yazmışlar bakıyorum bakıyorum beşi görünce var dedik ailelerimiz enasıl söyleyeciz diye seviniyoruz bide hemşire arkaşıma attım demesinmi yok uykumdan ağlayarak uyanıyordum evet ümitlenin ama yüzde yüz var demeyin

14.10.2023 cumartesi 11:00 da çatlatma iğnemi oldum ovülasyon yaptım az önce böyle çıktı neden çatlamadı acaba anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_2272.webp
    75 KB · Görüntüleme: 44
Ah gerçekten tüylerim diken diken okudum, hepimiz güzel haberleri tez zamanda alalım

Ya ben ağustos ayında gebelik yaşadım reglim bigün geçince bianda test yaptırdım içimden geldi ve hiçbi belirtim yoktu yani hamile çıkınca ben bile şaşırdım kimyasal gebeliğe dönüştü ama öğrendiğim günün sonraki günü regl gibi ağrı çektim kan testi vermesen cidden regl olucam dicektim yani oyüzden çokda belirtileri takmıyorum hasta olmazsam kan veririm direk

14.10.2023 cumartesi 11:00 da çatlatma iğnemi oldum ovülasyon yaptım az önce böyle çıktı neden çatlamadı acaba anlayan var mı?
Canım iğne yaptırdığında iğnenin ektisi geçene kadar ovülasyon hep pozitif gözüküyo zaten iğneden 36 40 saat sonra engeç yani bu saatlerde çatlama oluyo saati takip et illaki kasıklarında ağrı olur ve akıntın olur onlara dikkat et derim ve ilişki günlerini değerlendir ilişkiden sonra ayağa kalkma 40 dk en fazla yat derim ben sana

Ne bilim baya pik çıkınca korktum. SİLİK çıkması lazım sandım .
Evet kasıklarımda ağrı dün gece hafif oldu bugün sabah da oldu ama fazla değil ağrı giriyor geçiyor
Akıntım da var
Doktorum iğne günü (cumartesi) ve pazar ilişki olsun dedi Salı günü (yarın) da kontrole çağırdı zaten öyle yaptım hiç kalkmadım sabaha kadar yattım hayırlısı

Gebeliğiniz Kaç çıkmıştı sizin kimyasal gebeliğe donusunce acaba

Gebeliğiniz Kaç çıkmıştı sizin kimyasal gebeliğe donusunce acaba
İlk testimde 10.68 çıktı sonra 2 gün sonra yaptırdım 7.33 inmişti zaten pazar diyr gidememiştim pazartesi doktora gittim ordada yaptı 5 e inmişti ogün hemen adet oldum ben kan testi vermesem 4 5 gün bekleseymişim gebelik geçirdiğimi anlamıcaktım gecikmiş hissedicektim

Çok geçmiş olsun benimde şimdi iğnenin 13.gunu 46.1 çıktı korkuyorum bugün tekrar vercem ya düştüyse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…