Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun5 aralıkta 3 tane embriyo transferim yapıldı bugün 3 günüm transfer gününü saymazsak 2 günüm sadece hafif çok çok hafif hissedilmesi çok zor bir şekilde bel ağrım var bunu da Uzandığım için diyorum Sizce normal mi?
Hiç bir şey hissetmiyor oluşum.
Yaa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim bir önce ki gebeliğim de göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var dı bu sefer bunda olmayınca kafam çok karışıkMerhaba öncelikle hayırlı olsun
Benim de 2 embriyo transferim olmuştu hamileliğimi öğrendikten sonra bile belirti hiç yaşamadım takılmayın bnce![]()
Öğretmenim tam o dönemler yani transfer sonrası mülakata gittim,2saatlik yol gittik,transferin 5.6. Günüydü sanırım,bindiğim vasıtada çok sıcak demiştim sadece,eşim hep der tek belirtin oydu galiba,çünkü hep üşüyen biriyim yazın bile pikeyle uyurum düşününYaa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim bir önce ki gebeliğim de göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var dı bu sefer bunda olmayınca kafam çok karışık
Gerçekten nasip ya beklemekten başka çarem yokÖğretmenim tam o dönemler yani transfer sonrası mülakata gittim,2saatlik yol gittik,transferin 5.6. Günüydü sanırım,bindiğim vasıtada çok sıcak demiştim sadece,eşim hep der tek belirtin oydu galiba,çünkü hep üşüyen biriyim yazın bile pikeyle uyurum düşünün
Sanırım 2 ay falan da oldu hala bişeyim yoktu hamile gibi değildim belirtisizdi![]()
Aynı durumdayım 3.gün 3 embriyo pazartesi kam testim hiçbirşey hissetmiyorum5 aralıkta 3 tane embriyo transferim yapıldı bugün 3 günüm transfer gününü saymazsak 2 günüm sadece hafif çok çok hafif hissedilmesi çok zor bir şekilde bel ağrım var bunu da Uzandığım için diyorum Sizce normal mi?
Hiç bir şey hissetmiyor oluşum.
Evde test yaptın mı canımAynı durumdayım 3.gün 3 embriyo pazartesi kam testim hiçbirşey hissetmiyorum
Ben aslında kan vermek istiyorum bir kaç gün sonra ama evde de yapıcam büyük bir ihtimalle6.gün yaptım erkendi negatif cıktı bir daha yapmadım.Sol kasıgımda batısma ve dolgunluk hissi var ama ilaçlardanda olabilir.Yarın bir erken gebelşk yapacagım
Bugun erken gebelik testi yaptım 10.günün hiçbirşey cıkmadıBen aslında kan vermek istiyorum bir kaç gün sonra ama evde de yapıcam büyük bir ihtimalle
Çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah sıkmayalım canımızıBugun erken gebelik testi yaptım 10.günün hiçbirşey cıkmadı
Çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah sıkmayalım canımızı
Kan vermeyi düşünüyormusun
Pazartesi verecegım bekleyenessem haftasonuda gidebilirimKan vermeyi düşünüyormusun
Sen test yaptınmı evdeKan vermeyi düşünüyormusun
Ben de erken yapmak istiyorum yarın 7.günüm olacak haftaya okula gideyim artık dedim evde kalmak sıkıcı ve daha yorucu eczaneden bu isimle mi istemeliyim yoksa özellikle bi marka falan var mı ?Bugun erken gebelik testi yaptım 10.günün hiçbirşey cıkmadı
Erken gebelik testi diye gecer ama tavsiye etmem ben çizgi görmedim modum düştü ilaçları bile salladım şu anBen de erken yapmak istiyorum yarın 7.günüm olacak haftaya okula gideyim artık dedim evde kalmak sıkıcı ve daha yorucu eczaneden bu isimle mi istemeliyim yoksa özellikle bi marka falan var mı ?
YaErken gebelik testi diye gecer ama tavsiye etmem ben çizgi görmedim modum düştü ilaçları bile salladım şu an
Tutunma lekesidir belkiYa
Bugün benim de lekelerim oldu biraz ümitsizim bari erkenden yapıp öğreneyim diyorum.
Sitede öyle diyen çok bakalım hayırlısı hakkımızdaTutunma lekesidir belki