Merhaba 3 gün embriyosunyla gebeyim hiç belirti yaşamadım 7 gün belli belirsiz kaset testte ilk gördüm her gün koyulasmasini takip ettim ilk 78 'le kan testinde öğrendim şuan 14 haftalik gebeyimArkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba 3 gün embriyosunyla gebeyim hiç belirti yaşamadım 7 gün belli belirsiz kaset testte ilk gördüm her gün koyulasmasini takip ettim ilk 78 'le kan testinde öğrendim şuan 14 haftalik gebeyim
Amin inşallah ,iyi kalitedeydi diye hatırlıyorum doldurulmuştu nerdeyse 1 sene önce o yüzden aklımda değil bide 5. deneme olunca çok sallamimistim kalitesi, kaç hücreli olduğunu ..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhücre sayısı ve kalitesi nasıldı?
Yaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza bu benim 3.denemem yıprandım artık bu kez inşallah benimde olumlu olurMerhaba 3 gün embriyosunyla gebeyim hiç belirti yaşamadım 7 gün belli belirsiz kaset testte ilk gördüm her gün koyulasmasini takip ettim ilk 78 'le kan testinde öğrendim şuan 14 haftalik gebeyim
Amin inşallah tutunur bebeğin sağlıkla sanaYaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza bu benim 3.denemem yıprandım artık bu kez inşallah benimde olumlu olur
İnşallah güzel, pozitif haberler alırsınızBu bekleme süresi çok yoruyor beni sürekli belirti arıyorum kendimde bugün 5.günüm benim de
Benim çift embriyo transferi yapıldı birisi 8 diğeri 11 hücreliydiİnşallah güzel, pozitif haberler alırsınızsizin 3.gün embriyonuzun kalitesi ve hücresi nasıldı?
8 hücreli transfer olup tutan çok duyuyorum. İnşallah sizinki de sıkı sıkı tutunur sizeBenim çift embriyo transferi yapıldı birisi 8 diğeri 11 hücreliydi
İnşallah8 hücreli transfer olup tutan çok duyuyorum. İnşallah sizinki de sıkı sıkı tutunur size
Ben de önümüzdeki ayın başında 3.gün embriyo transferi olacağım inşallah . Çok stres ve heyecan varİnşallahsizin durumunuz nedir ?
Benim havuz ile embriyo biriktirildi. Sanırım 7 hücrelileri transfer ederler. Grade 2 hepsi.İnşallah güzel sonuçlar alırızsizin embriyonuz nasıl ?
Ben o kadar çok yorum okudum ki bu konuda 2.gün embriyosu bile tutan varmış tamamen nasip bundan sonrasıBenim havuz ile embriyo biriktirildi. Sanırım 7 hücrelileri transfer ederler. Grade 2 hepsi.
Ben de çok okudum, araştırdım. 2.gün embriyosu ile hamile olanlar, gebelik getirmez denilen embriyolarla hamile olanlar var. Gerçekten nasip işi. Nasibimizde varsa olur artık. Biz elimizden geleni yapıyoruz.Ben o kadar çok yorum okudum ki bu konuda 2.gün embriyosu bile tutan varmış tamamen nasip bundan sonrası
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olur inşallah her şey çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?