Benimde 8 hücreliMerhaba ben de 3.gun embriyosu 8 hücreli orta kalite embriyo ile hamile kaldım çok şükür 16. Haftamiza girdik ben sadece regl olacak gibi hissediyordum yerleşme zamanlarinda
Bu konuya bende çok hakim değilim ama hep okuduğum kadarıyla 8 hücreli embriyolar çoğu kişinin tutmuş benimde çift transfer oldu birisi 8 diğeri 11 hücreliMerhaba bende bugun 3.gün çift embriyo transferi oldum. Biri 8 diğeri 7 hücreli. İlk transferim de 10 hücreliydi negatif olmuştu. Şimdi bi ümitsizliğe kapıldım. Hücre sayısı az olunca tutma ihtimali az mı olur
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürüzBu konuya bende çok hakim değilim ama hep okuduğum kadarıyla 8 hücreli embriyolar çoğu kişinin tutmuş benimde çift transfer oldu birisi 8 diğeri 11 hücreli
İzmir’de oldum canım ben, sen nerde oldun kaçıncı gününHayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürüzhangi merkezde oldun transfer
Ankara benim de canım, ilk günüm valla iki saat oldu transfer olalıİzmir’de oldum canım ben, sen nerde oldun kaçıncı günün
Yok benim bu 3.denememAnkara benim de canım, ilk günüm valla iki saat oldu transfer olalıilkinde çok stres yapmıştım çok kasılmıştım, bu sefer daha iyiyim şükür. Senin ilk denemen mi
Hadi hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallahYok benim bu 3.denemem
Merhaba bende cumartesi günü transfer oldumArkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
Merhaba test yaptınızmıMerhaba benimde 3. gün embriyosu yarın test yapıcam bu ikinci denemem inşAllah tutunmuştur
Merhaba evet test yaptım negatif maalesefMerhaba test yaptınızmı
Kaçıncı gününüzdüMerhaba evet test yaptım negatif maalesef
Tek mi çift embriyo muMerhaba evet test yaptım negatif maalesef
ÇifttiTek mi çift embriyo mu
12. günüm bugünKaçıncı gününüzdü
Bi belirtiniz falan olmuşmuydu kasıklarda falan12. günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?