3.Gün Embriyo Transferi Olanlar Buraya 👼🏻

Merhaba ben de 3.gun embriyosu 8 hücreli orta kalite embriyo ile hamile kaldım çok şükür 16. Haftamiza girdik ben sadece regl olacak gibi hissediyordum yerleşme zamanlarinda

Merhaba ben de 3.gun embriyosu 8 hücreli orta kalite embriyo ile hamile kaldım çok şükür 16. Haftamiza girdik ben sadece regl olacak gibi hissediyordum yerleşme zamanlarinda
Benimde 8 hücreli herhangi bir belirti yaşamış mıydınız yerleşme kanaması vs oldu mu

Yerleşme kanamam hiç olmadı aksine sürekli adet olacakmis gibi hissettim adet semptomları meğer bebişin yerleşme gayretiymiş

Merhaba bende bugun 3.gün çift embriyo transferi oldum. Biri 8 diğeri 7 hücreli. İlk transferim de 10 hücreliydi negatif olmuştu. Şimdi bi ümitsizliğe kapıldım. Hücre sayısı az olunca tutma ihtimali az mı olur

Bu konuya bende çok hakim değilim ama hep okuduğum kadarıyla 8 hücreli embriyolar çoğu kişinin tutmuş benimde çift transfer oldu birisi 8 diğeri 11 hücreli

Bu konuya bende çok hakim değilim ama hep okuduğum kadarıyla 8 hücreli embriyolar çoğu kişinin tutmuş benimde çift transfer oldu birisi 8 diğeri 11 hücreli
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürüz hangi merkezde oldun transfer

İzmir’de oldum canım ben, sen nerde oldun kaçıncı günün
Ankara benim de canım, ilk günüm valla iki saat oldu transfer olalı ilkinde çok stres yapmıştım çok kasılmıştım, bu sefer daha iyiyim şükür. Senin ilk denemen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…