3.Gün Embriyo Transferi Olanlar Buraya 👼🏻

Arkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
Merhaba bişey sormak istiyorum.Benimde bugün
transfer günü ile beraber 3. Günüm ama sırt ağrım var bel kasık ağrım çok hafif..birde çok fazla gaz problemi yaşıyorum.İlk transferim tecrübesizim

Merhaba bişey sormak istiyorum.Benimde bugün
transfer günü ile beraber 3. Günüm ama sırt ağrım var bel kasık ağrım çok hafif..birde çok fazla gaz problemi yaşıyorum.İlk transferim tecrübesizim
Şu an için daha çok erken ilaçların yan etkileri olabiliyo bazen

Merhaba kızlar bende 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci denememm. Rabbim nasip eder inşallah hepimize 5.gündeyim şuan.

Oldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm var
Maşallah Allah bağışlasın hayırlı olsun. Dua edin banada hamişlerin duası kabul olur Neler yaptınız nasıl geçti belirtiniz falan oldu mu

Merhaba, benimde 3.gün embriyosuydu ve 8. gün kan verdiğimde 189 değer çıkmıştı. 15. gün tekrar kan verdiğimde 600 civarı olmuştu. (6. tüp deneme )Şuan oğlum 7 yaşında :) Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah

Arkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
1.kaliteli 8/9 hucreliydi 3 gün embriyo transferi ilk transferimdi negatif sonuçlanmıştı.

Merhaba ben de 3.gun embriyosu 8 hücreli orta kalite embriyo ile hamile kaldım çok şükür 16. Haftamiza girdik ben sadece regl olacak gibi hissediyordum yerleşme zamanlarinda
Benim de regl gibi sancılarım bar transferin dokuzuncu günü bugün 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bugün sancılarım daha da arttı korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…