- 25 Mayıs 2023
- 14
- 0
- 16
- 32
Evet kasık ağrım olmuştu bu benim ikinci denemem ilk denememde de hiç belirti ağrı vs olmamıştıBi belirtiniz falan olmuşmuydu kasıklarda falan
Merhaba bişey sormak istiyorum.Benimde bugünArkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
Şu an için daha çok erken ilaçların yan etkileri olabiliyo bazenMerhaba bişey sormak istiyorum.Benimde bugün
transfer günü ile beraber 3. Günüm ama sırt ağrım var bel kasık ağrım çok hafif..birde çok fazla gaz problemi yaşıyorum.İlk transferim tecrübesizim
İnşallah canımMerhaba kızlar bende 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkinci denememm. Rabbim nasip eder inşallah hepimize 5.gündeyim şuan.
Siz ne yaptınız nasılsınız transferiniz oldu muİnşallah canım
Oldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm varSiz ne yaptınız nasılsınız transferiniz oldu mu
Maşallah Allah bağışlasın hayırlı olsun. Dua edin banada hamişlerin duası kabul olurOldum canım benimde 3.gün embriyosuydu çok şükür pozitifi gördüm 2 hafta sonra kese kontrolüm var
Teşekkürler. Hayırlı olsun tekrardanArada kasık ve bel ağrım oldu adet olacakmış gibi hissettim başka da bir şey olmadı
Teşekkür ederim inşallah sizin de olumlu olurTeşekkürler. Hayırlı olsun tekrardan
Amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalımMerhaba, benimde 3.gün embriyosuydu ve 8. gün kan verdiğimde 189 değer çıkmıştı. 15. gün tekrar kan verdiğimde 600 civarı olmuştu. (6. tüp deneme )Şuan oğlum 7 yaşında :)Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah
1.kaliteli 8/9 hucreliydi 3 gün embriyo transferi ilk transferimdi negatif sonuçlanmıştı.Arkadaşlar merhaba. 3.gün transfer olanlar sonucunuz ne oldu? Herhangi bir belirti yaşadınız mı? Embriyolarınızın kalitesi nasıldı kaç hücreliydi?
Sonra tekrar denediniz mi peki1.kaliteli 8/9 hucreliydi 3 gün embriyo transferi ilk transferimdi negatif sonuçlanmıştı.
Evet denedim 1 Mayıs'ta 5 gün 1.kalitede 2 transfer yapıldı gebe kaldım bu salı kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonra tekrar denediniz mi peki
Ya çok üzüldüm kimsayal mı olduEvet denedim 1 Mayıs'ta 5 gün 1.kalitede 2 transfer yapıldı gebe kaldım bu salı kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kimyasal yada dış gebelik değil nasip böyleymiş benim için.Ya çok üzüldüm kimsayal mı oldu
Benim de 3. Gün embriyosu iyi kaliteliydi bugün transferin 9. Günü sonuç için doktor 15 gün bekletiyor bizimBu bekleme süresi çok yoruyor beni sürekli belirti arıyorum kendimde bugün 5.günüm benim de
Benim de regl gibi sancılarım bar transferin dokuzuncu günü bugün 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bugün sancılarım daha da arttı korkutuyorMerhaba ben de 3.gun embriyosu 8 hücreli orta kalite embriyo ile hamile kaldım çok şükür 16. Haftamiza girdik ben sadece regl olacak gibi hissediyordum yerleşme zamanlarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?