• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gun embriyo transferi yapanlar

Ay sen nerden geldin canim yaaa aksam aksam guzel uyurum haaa !! ;) ALlah razi olsun oyle tabi ama iste gene de ...

Evet aynen oyle bazen dusunuyorum acaba hic olmayacak mi diye :KK43: cok uzuluyorum
Bekarken hic aklima gelmezdi ilerde bunlari yaşayacağım, birinin çocuğu olmazsa garibime giderdi nasıl olmuyor acaba derdim.Evlendim cocuk istemedik 2 yıl,(sanki istesek olacaktı) :) insanin aklı ucundan geçmiyor ya nasıl olsa korunmayı bırakırım o ay hamile kalırım diyor ama öyle olmuyormuş bu işler... 2 yıl istemedik bebek olmasını şimdi de O bizi istemiyor :(

Tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah hepinizin güzel pozitif sonuçlarını alırız. İlkinde tutmasa bile pes etmeyin.İstemekten ve uğraşmaktan hiç vazgeçmeyin. Ben bir aşılama yaptırdım ve 4. tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu aldık çok şükür. Sonunuda hayırlısıyla görürüz inşallah.

Tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah hepinizin güzel pozitif sonuçlarını alırız. İlkinde tutmasa bile pes etmeyin.İstemekten ve uğraşmaktan hiç vazgeçmeyin. Ben bir aşılama yaptırdım ve 4. tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu aldık çok şükür. Sonunuda hayırlısıyla görürüz inşallah.
Teşekkürler insallah bizde pozitifi görürüz en kisa zamanda ;)

Back
X