- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi 35izmirim35
Arkadaslar beklemede olanlar olumlu olanlar olumsuz olanlar bekliyoruuuuuummmmm !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka kimse yok sanırım 2 kişiyiz :)
Evet ilk daha önce ne aşılama ne baska birsey yapmadım, bir anda kendimi tüp bebekte buldum:) senin durumun nedir hamilemiisnCanim insallah tutmustur yaa !!! Ilk deneme mi?
Bekarken hic aklima gelmezdi ilerde bunlari yaşayacağım, birinin çocuğu olmazsa garibime giderdi nasıl olmuyor acaba derdim.Evlendim cocuk istemedik 2 yıl,(sanki istesek olacaktı) :) insanin aklı ucundan geçmiyor ya nasıl olsa korunmayı bırakırım o ay hamile kalırım diyor ama öyle olmuyormuş bu işler... 2 yıl istemedik bebek olmasını şimdi de O bizi istemiyorEvet aynen oyle bazen dusunuyorum acaba hic olmayacak mi diyecok uzuluyorum
Kesinlikle. Yaşadığımız şeyler kolay değil demekki bu da bizim imtihanımız, sabır sabır sabır...Evet kesinlikle katiliyorum hele gecikse hemen ayy hamileyim tuh simdi olur mu al sana simdi ??![]()
1 mart test günüm ama ben 10.gün de idrar testi yapmak istiyorum beklemek cok yorucu olumlu olumsuz göreyim artik bi sonuç istiyorum çok bunaldimTest ne zaman canim ? Erken yapma sakin !
Tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah hepinizin güzel pozitif sonuçlarını alırız. İlkinde tutmasa bile pes etmeyin.İstemekten ve uğraşmaktan hiç vazgeçmeyin. Ben bir aşılama yaptırdım ve 4. tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu aldık çok şükür. Sonunuda hayırlısıyla görürüz inşallah.
Teşekkürler insallah bizde pozitifi görürüz en kisa zamandaTedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah hepinizin güzel pozitif sonuçlarını alırız. İlkinde tutmasa bile pes etmeyin.İstemekten ve uğraşmaktan hiç vazgeçmeyin. Ben bir aşılama yaptırdım ve 4. tüp bebek tedavisinde olumlu sonucu aldık çok şükür. Sonunuda hayırlısıyla görürüz inşallah.
inşallah dualarım sizinle.Teşekkürler insallah bizde pozitifi görürüz en kisa zamanda![]()