• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gun embriyo transferi yapanlar

Kizlar bana da dun 3.gun embriyosu transfer yapildi 3 tane 8 hucreli cok heyecanliyim doktorum kesinlikle gunun gelmeden test yapma dedi siz yaptiniz mi paylasirmisiniz

Kizlar bana da dun 3.gun embriyosu transfer yapildi 3 tane 8 hucreli cok heyecanliyim doktorum kesinlikle gunun gelmeden test yapma dedi siz yaptiniz mi paylasirmisiniz
benim bugün 11. günüm akşam kan verecem kızımda da 11. gün vermiştim. inşallah 11. gün uğurlu gelir. ama hiç bir şey hissetmiyorum sanırım 5. tedavimde hüsranla bitecek

Yok canim diyarbakirdayim ben, 32 yasindayim bugün 10.günüm dü test yaptim 0.16 negatif. Daha da yükselmez
azure47 azure47 canım merhaba bu sonucunun devamını merak ettim birfe çizelgene gözüm takıldı ondan bu merak
benim bugün 11. günüm akşam kan verecem kızımda da 11. gün vermiştim. inşallah 11. gün uğurlu gelir. ama hiç bir şey hissetmiyorum sanırım 5. tedavimde hüsranla bitecek
İlla bişi hissetmek gerekmiyorki gizli işçiler olabilir seninkiler
Hadi güzel sonuçlarınla gel bekliyoruz inş.

azure47 azure47 canım merhaba bu sonucunun devamını merak ettim birfe çizelgene gözüm takıldı ondan bu merak

İlla bişi hissetmek gerekmiyorki gizli işçiler olabilir seninkiler
Hadi güzel sonuçlarınla gel bekliyoruz inş.
Mrb cnm, o benim ilk tedavimdi malesef sonuç olumsuz. İkinci tedavimde hamile kaldım ben

Çok sevindim senin adına
Hamile kaldığın embriyo kalitesi nasıldı?
1.kalite 3.gün embriyosuydu iki tane konuldu ikisi de tuttu, şimdi biri kız biri erkek bebeklerimi bekliyorum. Allahım isteyen tedavi gören arkadaşlara da nasip etsin bol bol dua edin biz bir istedik iki verdi Allah çok şükür:)

1.kalite 3.gün embriyosuydu iki tane konuldu ikisi de tuttu, şimdi biri kız biri erkek bebeklerimi bekliyorum. Allahım isteyen tedavi gören arkadaşlara da nasip etsin bol bol dua edin biz bir istedik iki verdi Allah çok şükür:)
Ne gzel umut oldn canm kaç hücreli ydi cnm ya kusura bakma merktn2 sorym

Benimde şuan 3.gün embriyosu konuldu 8 hücreli henüz yolun başındayım 2.güni transferimin
Bizler çok dua ediyoruz hamilelerin duası kabul olurmuş sende bizi unutma dualarında
Rabbim sağlıkla sıhhatle sorunsuzca kucağına almanı nasip etsin inş.

Bana da 3.gun 3 tane embriyo tarnsfer edildi bende insallah senin gibi guzel haberler alirim rabbim bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hanimlar merhaba bende 3. Gun transfer yaptirdim 2 tane a kalite bir tane orta kalite embriyo transfer edildi 14 kasimda oldu ama benim kafam karisik ilk gundenmi.sayiliyor yoksa 15.basliyoruz birde belirtileriniz nelerdi dun aksam.odrar testi yaptim ama.negatif umutsuzluk yok kan testimde 27 kasimda hayirlisi simdiden tesekkur.ediyorum beni bi.aydinlatin canlar:eek:

Hanimlar merhaba bende 3. Gun transfer yaptirdim 2 tane a kalite bir tane orta kalite embriyo transfer edildi 14 kasimda oldu ama benim kafam karisik ilk gundenmi.sayiliyor yoksa 15.basliyoruz birde belirtileriniz nelerdi dun aksam.odrar testi yaptim ama.negatif umutsuzluk yok kan testimde 27 kasimda hayirlisi simdiden tesekkur.ediyorum beni bi.aydinlatin canlar:eek:
Transfer ertesi 1. Gün sayılıyor canım. İdrar testi için erken daha 3. Gün embriyosu geç tutunuyor derler 25inde kan versen sonuç alırsın ben 11. Günümde öğrendim ama değer düşük oluyor bu sefer stres oluyorsun.

Transfer ertesi 1. Gün sayılıyor canım. İdrar testi için erken daha 3. Gün embriyosu geç tutunuyor derler 25inde kan versen sonuç alırsın ben 11. Günümde öğrendim ama değer düşük oluyor bu sefer stres oluyorsun.
Tesekkur edeeim canim cok idrara cikiyorum sanki adet olucam gibi karnim belim agriyor goguslerde hafif agri var

Son düzenleme:
Back
X